» »

Partis je dol?

Partis je dol?

Temo vidijo: vsi
««
20 / 28
»»

hojnikb2 ::

pepsi89 je izjavil:

Spostovani uporabniki! Kot ste verjetno opazili zadnje dni partis ne deluje najbolj optimalno. Razlog je v tem, da je glavni administrator dozivel hujso nesreco v kateri je skoraj izgubil zivljenje in je te dni prezivel na urgenci in na oddelku za intenzivno nego. K sreci je trenutno izven zivljenske nevarnosti in bo lahko kmalu uredil nedolujoce stvari. Za izpad se opravicujemo, a tu je bila na delu visja sila.

To so napisali na Partisu.

tudi če je tole res, kaksno vezo ima delovanje portala z dosegljivostjo administratorja?

Sj ni treba vsak dan klikat po konfiguracija, da stvar dela...

2dark je izjavil:

OK.d je izjavil:

Kakšen kompetenten član od Partisa naj napiše, če bodo kmalu nazaj.
V nasprotnem bo potrebno začeti brisati stvari, katere brezpotrebe zasedajo prostor na disku.

Maš na discordu Partis kanal pa jih lahko sam vprašaš.

LINK?
#spodpisom

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb2 ()

2dark ::

hojnikb2 je izjavil:

LINK?

Direktno ti ne morem dat, ker je onemogočeno.

Prijav se v Sloflix kanal. Imaš pod partnerji discord Partis pa se prijav.

https://discord.gg/yks3xWu7
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Karamelo ::

jaz sem pa mislil, da ko stran enkrat postaviš, da potem stvar dela sama od sebe in samo domeno podaljšuješ, to je zdaj nek čisto nov teritorij zame

pa vse dobro želim administratorju, ko se pa enkrat rane zacelijo, pa hitro na kak hitri tečaj kako se postavljajo aplikacije

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Karamelo ()

KuntaKinte ::

umiram...mislim,figurativno

hanuman ::

Ja lej, če se je admin zapletel v napajalni kabel, padel in za seboj povlekel še server, ki mu je potem za povrh še padel na glavo, se odbil in treščil na tla, je povsem logično da Partis zaradi tega ne deluje. :D
Quake or be Quaked

D3m ::

When keeping it real goes wrong.
|HP EliteBook|R5 6650U|

OK.d ::

No danes deluje spet iskanje torrentov, vendar kakor kaže je zadnji backup bil verjetno narejen avgusta lani, ker po tem datumu ni več novejših stvari:|
Drugače pa adminu želim čim hitrejše okrevanje.
LPOK.d

Horas ::

kako to da ste tule sami privoščljivci in taki ki ne verjamete? na partisu pod novico pa sami pozitivni in dobronamerni komentarji?
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

DonDiego ::

Horas
delovanje serverja ni odvisno od enega cloveka mar ta seboj nosi server vsak dan
tudi ce se je res zgodilo kot pise zadnje dni pa ni to zadnje dni ampak od pozara sem ne dela vse kot je treba ali sploh ne dela
malo logicno razmislat zadnji izdihlaji da bi dobili kaksno donacijo ko jim tista struna ni sla so obrnili na to
tudi ce se je zgodilo to (cimprejsne okrevanje) ce se drugje kaj takega zgodi prevzame drugi je fajn imeti vec koderjev in urejeno vodstvo da stran nemoteno laufa naprej kar je pa tam druga zgodba napram kam gredo vse te donacije da ne morejo pokriti stroskov :)

floyd1 ::

Horas je izjavil:

kako to da ste tule sami privoščljivci in taki ki ne verjamete? na partisu pod novico pa sami pozitivni in dobronamerni komentarji?

Očitno je na tem forumu več zdravorazumskih ljudi. Rdečo kapico, Ostržka, Petra Pana smo pač že prerasli.
Tudi jaz mu želim hitro in uspešno okrevanje, a z delovanjem strani to nima nobene veze. Z redkimi presledki je ta "down" že od famoznega požara in upam, da se človek ni ves ta čas boril za svoje življenje :|.

ugorazd ::

Tok bedarij kot jih pa tle pišete, svašta, kaj vse ta zemlja nosi. Pacienti, da vam ni pomoči!

mungo2890 ::

ugorazd je izjavil:

Tok bedarij kot jih pa tle pišete, svašta, kaj vse ta zemlja nosi. Pacienti, da vam ni pomoči!

se strinjam..samo se pa tud ne strinjam, da ne moreš napisat saj par stavkov kako pa kaj ..pol pa je** ga
ljudje plavajo v temi
da se pa osebje ne potrudi niti malenkost da pojasni kako pa kaj je z partisom..pola pa k***c

V-i-p ::

ugorazd je izjavil:

+1 za Partis isto velja.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: V-i-p ()

ugorazd je izjavil:

Reje pobrišite mrtve torrente. Jih imate ogromno.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Redne novice dneva.

Partis spet ne dela.

Slovenski otroci močno trpijo, ker nimajo redne doze ameriške propragande.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 2dark ()

mungo2890 ::

mungo2890 je izjavil:

ugorazd je izjavil:

se strinjam..samo se pa tud ne strinjam, da ne moreš napisat saj par stavkov kako pa kaj ..pol pa je** ga
ljudje plavajo v temi
da se pa osebje ne potrudi niti malenkost da pojasni kako pa kaj je z partisom..pola pa k***c

P.S. ja vem, da tud vas nateg***
ampak vseeno par stavkov tolažbe še ni nikogar ubilo

eriCartman ::

jutr bo pa zares

...drugače pa preberi zgornje še enkrat

WizzardOfOZ ::

Naslednjih 14 dni je ključnih
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

pa sej dela, še vedno je zadnji torrent "južni vetar na granici", že tko ene celo leto ali več

Kurzweil ::

Meni je to zabavno, da če že ravno nisi sposoben furat strani... da bi po tem, ko ti nekako vendarle uspe spravit page nazaj live... bi lahko vsaj v vsaki kategoriji sami naložili nekaj aktualnih zadev, da stvar ne bi izgledala še bolj obupno, kot je...

strom_15 ::

Citirano iz Partis-a:

Spostovani uporabniki! Kot ste verjetno opazili zadnje dni partis ne deluje najbolj optimalno. Razlog je v tem, da je glavni administrator dozivel hujso nesreco v kateri je skoraj izgubil zivljenje in je te dni prezivel na urgenci in na oddelku za intenzivno nego. K sreci je trenutno izven zivljenske nevarnosti in bo lahko kmalu uredil nedolujoce stvari. Za izpad se opravicujemo, a tu je bila na delu visja sila.

strom_15 je izjavil:

Citirano iz Partis-a:

ne kupim tega razloga, ker partis ni delal neoptimalno zadnjih nekaj dni, ampak že celo leto, adminu pa želim čimprejšnje okrevanje

_Denny_ ::

Zgleda ciljajo na ljudi, ki nimajo pojma in mislijo kako mora nek admin za delovanje strani cele dneve sedeti zraven ekrana ter gledati v Matrix kodo. Me ne bi čudilo, če se čez nekaj dni pojavi prošnja za donacije za nujno zdravljenje v tujini.

Sicer pa za primerjavo - da mene zdaj vrže, bi moj hobi Proxmox server delal dalje vsaj dokler me nekdo ne najde in ga fizično izklopi iz vtičnice oz. dokler na trr-ju ne zmanjka denarja za plačevanje internetnega dostopa, najkasneje do 2031 po poteku domene (pustimo zdaj kake vdore script kiddijev ali višjo silo tipa požar, jedrska vojna, invazija vesoljcev). Skratka, stvar dela dokler se za njo plačuje in za nemoteno delovanje ni potrebno vsakodnevno spreminjanje kode/nastavitev...ni mi tudi jasno zakaj bi kdo kaj takega počel na live serverju...
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400

V-i-p ::

No, to kar je _Denny_ napisal. Se ja delajo budale kot, da smo vsi trinajst let stari. Se kdo še spomni Lastovka TV? Ene sedemnajst let nazaj so ble smrtne žrtve zaradi tega, ker so tehniki hotli led spravit dol na oddajniku pozimi, da strankam ne bi zmrzovala pa kockala slika na teveju. Živ kristus ni nikdar izvedel za to, mislite, da se je uporabnikom razlagalo, joj dajte potrpet je hudo tam gori, veste. Ne ni, ker se to ne dela, pika. Zaprite ta kurnik od Partisa pa gremo dalje, yebiga.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

KTr1sk ::

Če se mu je zgodila nesreča in revež res ne more trenutno delat za računalnikom, zakaj potem že prej ni delovalo ko je bil človek zdrav? Pa verjetno je še kdo za njim, ki zna delat in popravi spletno stran kot je treba....odkar je na nov partis ne delujejo zasebna sporočila in še marsikaj...škoda..pa mogoče se kdo najde in mu bo pomagal :)....kot pravi
@_Denny_: za nemoteno delovanje ni potrebno vsakodnevno spreminjanje kode/nastavitev...ni mi tudi jasno zakaj bi kdo kaj takega počel na live serverju...
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Phantomeye ::

Najbolj hecen je radio silence, pol pa iz nenada, ja ste opazil, da ne dela, sori admin je skor umrl.

Težava je , ker jim nihče ne verjame. Pa tudi, kaj je v ozadju nikogar dejansko ne zanima.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

moat ::

Imam predlog. No, za vse tiste, ki samo kritizirate in niste tako rekoč rasli s Partisom. Dajte, ponudite pomoč z znanjem pa bo Partis spet takšen, kot je bil. Mu sledim že od takrat, ko je bil eden in edini.

Bellzmet ::

Tudi jaz ne vidim smisla kritizirat v nedogled. Če vam ni všeč ali ne dela...pač move on, uporabljaj drugo zadevo. Pomoje 99% vseh, ki najbolj kritizirajo, najbolj čakajo in upajo, da bo Partis nazaj.

moat je izjavil:

Imam predlog. No, za vse tiste, ki samo kritizirate in niste tako rekoč rasli s Partisom. Dajte, ponudite pomoč z znanjem pa bo Partis spet takšen, kot je bil. Mu sledim že od takrat, ko je bil eden in edini.

sem jim pisal eno leto nazaj če rabijo pomoč, pa mi ni nihče nič odpisal niti javil

Karamelo je izjavil:

ne kupim tega razloga, ker partis ni delal neoptimalno zadnjih nekaj dni, ampak že celo leto, adminu pa želim čimprejšnje okrevanje

Partis dela neoptimalno od požara naprej.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Gagatronix ::

Ja, res ne vem od kod folku ideja, da moras za optimalno delovanje kar naprej nekaj prcat. Sem igral Minecraft na enem strezniku kjer je owner kar naprej nekaj prcal, in potem vsaj 50% casa polovica stvari ni delovala. Svari se nastavi, potem pa samo se obcasno vzdrzuje.

andy0 ::

caw,a je mogoče dobit invite codo za mojblink ?

eriCartman ::

jst bi pa prosu za invajt kodo za Partis če ma kdo, tastara mi ne prime.

PS: imel sem res dobro razmerje in ne bom samo jemal in zbežal

MrDelight ::

strom_15 je izjavil:

Citirano iz Partis-a:

Objavljeno je tud na prvi strani Partisa, sicer se pa bere kot zelo slaba šala.

eriCartman je izjavil:

jst bi pa prosu za invajt kodo za Partis če ma kdo, tastara mi ne prime.

PS: imel sem res dobro razmerje in ne bom samo jemal in zbežal

pa partisa ni več človek, cela tema debatira prav o tem, ti bi pa zdaj invajt? :)

Tody ::

Zdaj spet dela ;) Tablete proti bolečini so prijele in admin lahko spet konfigurira.

PersonaRuda ::

Jaz sem si včeraj downloadal en film iz leta 2004, katerega ni bilo na Mojblink. Tako, da Partis že vsaj od včeraj dela normalno.

amacar ::

Jp včeraj downloadal 140gb bp - serija naložena s slovenskimi podnapisi. Na mojblinku seveda ni ne duha ne sluha o njej.

xseki ::

Vse čestitke ekipi Parti.si za opravljeno delo in ponovno vzpostavitev portala. Pohvalno:)

res je, in to se mi zdi da dela celo full hitreje

guano ::

top shit, bravo momci

prehitro smo se veselili :)

Napaka: 502

GupeM ::

Karamelo je izjavil:

Admin zajebal konfiguracijo. Mogoče si še na voljo povsem opomogel.

Horas ::

amacar je izjavil:

Jp včeraj downloadal 140gb bp - serija naložena s slovenskimi podnapisi. Na mojblinku seveda ni ne duha ne sluha o njej.

se pa nalagajo nove serije in slo sinhro irsanke ki jih tam ni. pf
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Senior Dev ::

Peppa Pig od Šugmana vse sezone. Zakon.
ZenaDeva d.o.o. - Oddaja nepremičnin

Lonely ::

ugorazd je izjavil:

Ne jih brat pa je stvar rešena:))

PersonaRuda ::

Karamelo je izjavil:

Ne razumem. Sedaj sem se preventivno pravil noter, ter nekaj potegnil in je vse šlo, prijava + download.

PersonaRuda je izjavil:

Karamelo je izjavil:

Ne razumem. Sedaj sem se preventivno pravil noter, ter nekaj potegnil in je vse šlo, prijava + download.

ja seveda, če si pa 6 ur kasneje probal :)

Kodrnusa ::

Dela. Ravno vlecem dol the last of us serijo.

tomlin ::

Morda se bo Partis ponovno prebudil. Imajo ogromno "knjižnico", ravno vlečem film Richard-a Burton-a iz 1953. Bravo!
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
««
20 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20943971 (1232) OutOfTheBox
»

mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6312546 (2200) sfaljk

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261710 (110913) metalcamp1

Več podobnih tem