» »

Partis je dol?

Partis je dol?

Temo vidijo: vsi
««
16 / 28
»»

tomlin ::

haha.. nekaj slo.. potegni si na drugem portalu podnapise.. če drugega ne hrvaško/srbske lat. .. ne bo pa konec tudi z EN:)
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman

Gagatronix ::

Ne pravim za podnapise, pravim za vsebine.

val46 ::

Upam da vsi ki ste se ta čas ko partis ni delal, registrirali na mojblink, ne boste zdej pozabili na pravila na blinku in da ga boste uporabljali tako kot je treba še naprej. Sicer naslednjič(ker sem 100% da bo spet do tega prišlo), niti ne pridt žicat za invite na mojblink. Tko, sam v vednost. Drugače pa...super da je nazaj. Konkurenca ne škodi in uporabnikom je to sam dobrobit. Sam če slučajno osebje partisa prebira to temo tu...dejte že enkrat porihtat zadeve kot je treba, pa magari če dobite kakega zunanjega izvajalca, če sami niste sposobni porihtat zadev kot je potrebno.

GupeM ::

Očitno jim donacije ob "izpadih" prinesejo več, pa stroškov imajo manj, kot če bi site delal.

Meiniken ::

Če imajo težave že samo s financiranjem za strežnik, kako bojo potem plačali še razvijalce?

val46 je izjavil:

Upam da vsi ki ste se ta čas ko partis ni delal, registrirali na mojblink, ne boste zdej pozabili na pravila na blinku in da ga boste uporabljali tako kot je treba še naprej. Sicer naslednjič(ker sem 100% da bo spet do tega prišlo), niti ne pridt žicat za invite na mojblink. Tko, sam v vednost. Drugače pa...super da je nazaj. Konkurenca ne škodi in uporabnikom je to sam dobrobit. Sam če slučajno osebje partisa prebira to temo tu...dejte že enkrat porihtat zadeve kot je treba, pa magari če dobite kakega zunanjega izvajalca, če sami niste sposobni porihtat zadev kot je potrebno.

Wow, ti si mel slovenscino v osnovni soli pogojno 2 ?

hojnikb2 ::

Meiniken je izjavil:

Če imajo težave že samo s financiranjem za strežnik, kako bojo potem plačali še razvijalce?

kakšne razvijalce neki? Portal se ne razvija (vsaj ne omembe vredno) ze zadnjih 15+ let. Backend koda, razn če so kaj sami packali, je osnovana na xbtit portalu, ki se ne razvija ze ohoho časa...
#spodpisom

Meiniken ::

Če imajo težave že samo s financiranjem za strežnik, kako bojo potem plačali še kaj drugega?

Evo, sem se popravil, da mi ne boš v rit skakal z razvijalci:))

Gagatronix je izjavil:

val46 je izjavil:

Wow, ti si mel slovenscino v osnovni soli pogojno 2 ?

Ma sigurno boljše kot ti, ko nimaš enega šumnika v celem stavku.

Samo zaradi uzaljenega nepismenega cepca res ne mislim preklapljat layouta tipkovnice.

Bi pa vsaj vejico lahko dal v stavek, če se že greš poznavalca slovenskega jezika. Drugače se pa z PNGjem ne mislim prerekat, ker se vam tako in tako ne da nič dopovedat.

Jebala te vejica.

hojnikb2 ::

Hrček Rajko spet štrajka? :))
#spodpisom

c3p0 ::

Dajte pridno donirat, da bo partis admin šel na osnovni tečaj linuxa in mrežologije. Z nekaj sreče in 10k€+ donacij bo opravil vsaj 2 tečaja in morda celo dvignil portal.

xseki ::

Current Status
Down
Since 19 hrs, 38 mins (2023-03-26 18:39:34)

kow ::

Uf, brutalno.

DonDiego ::

partis brcanje mrtvega konja in umiranje na obroke imao

Pravi vidim, da so tudi trackerji down?

floyd1 ::

hojnikb2 je izjavil:

Hrček Rajko spet štrajka? :))

Rajko je po mojem šel rakom žvižgat. Leta ga bašejo.

Škoda, da strani ne prepustijo nekomu, ki se mu da to delat. Mislim... da niso prepustili, ko je bil še čas. Saj je še vedno nekaj folka na partisu, a (vsaj sodeč po kolegih) je velika večina že zdavnaj obupala.
Po drugi strani pa, če ne bi bilo tistega nesrečnega požara... Stvari bi najverjetneje še vedno funkcionirale podobno kot prej.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: floyd1 ()

Karamelo ::

požar so si izmislili, po tisti teoriji zarote

pero50 ::

Premalo smo donirali, partis je trenutno počasen, da loada home screen 2 minuti... očitno je bila selitev uspešna xD

prebili smo max dovolj free prenos na novem strežniku, zato so jim sedaj upočasnili na 52Kbps

več denarja, več muzike

Tody ::

Karamelo je izjavil:

požar so si izmislili, po tisti teoriji zarote

Požar je bil kar resničen, tudi za druge stranke. So slike in prispevki.

Požar je bil resničen, enako kot njihova nesposobnost si urediti osnoven offsite backup.

Bellzmet ::

Mogoče kdo ve, kdo pa "Partis" sploh je? Je to one-man band? Skupina informatikov, ki popoldne malo pregleda kodo? S.p., d.o.o. s polnim delovnim časom?

Pač, če je zadeva free in ne dela - kaj češ, iščeš drugje. Drugače bi bilo, če bi plačeval neko mesečno naročnino in bi bila stran stalno nedosegljiva.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Bellzmet ()

pero50 ::

https://www.internetmojster.com/t/pdnhg...

Par podatkov o temu, kdo je bil lastnik 10 let nazaj.

guano ::

Rezidenca katero si je zgradil prejšnji lastik Partisa.
 partis.si

partis.si

tam v garaži je sigurno server

PINki ::

Misliš Rajko...

Tisti, ki se spoznajo na domene in njihov zakup, prosim, da nam razložite, kaj pomeni ta objava??
Res je škoda, da torrent portal s tako bogato "knjižnico" propade.

"Spletna stran bo nedosegljiva, dokler domena ne bo podaljšana. Predvidevamo lahko, da se bo slednje zgodilo v roku nekaj dni. Domena je trenutno v karanteni in bo samodejno izbrasana čez 30 dni, v kolikor ne bo podaljšana oziroma postane prosta za registracijo.
Partis.si, najbolj priljubljena spletna stran za izmenjavo torrent datotek je danes, 8. marca 2023 nedosegljiva."
https://portal100.si/2023/03/08/partis-...
M. Friedman

kriptobog ::

Domena je bila podaljsana. Za kaj se ni postavljena stran pa ne vemo.

brez skrbi, da nebi podaljšal domene...na zlato kuro ne bodo kartako pozabli

TOP ::

Kaj kdo ve kdaj bo Partis nazaj.

misek ::

TOP je izjavil:

Govori se da potrebujejo še 3 dni.

TOP ::

Hvala misek

polde66 ::

misek je izjavil:

TOP je izjavil:

Govori se da potrebujejo še 3 dni.

:)) dobra
polde

floyd1 ::

TOP je izjavil:

Kacin je rekel, da bo naslednjih 14 dni ključnih...

face1 ::

Obstajajo alternative... nima smisla jokat

https://www.google.com/search?q=torenti

Partis je bil placljiv? Ker drugace to ni ravno alternativa.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Heineken ::

Partis je trenutno dosegljiv.

Nek star komentar, ki pa je še vedno aktualen, tudi danes, žal: "vlečete kaj filme dol? nekaj zajebava z torrenti spet, torrent ni veljaven bencoding.."
M. Friedman

mrTwelveTrees ::

Ja, ne dela.

Nikonja ::

Dela Partis ampak torrent fajli so za nič, od qbittorenta dobim za vsak torrent fajl enak error "missing or invalid info section in torrent file"

ja, to je to, fuč torent fajli
M. Friedman

Niste donirali dovolj. Vsak bi dal vsak mesec 10% od plače, nikjer se mu ne bi poznalo, pa bi imel delujoče partis. Zdaj pa imate.

kekeck ::

Včeraj je delal, danes spet ne.

Zezz ::

Vsak bi dal vsak mesec 10% od plače, nikjer se mu ne bi poznalo hahahahaha, sedaj iz principa ne dam niti Evro. Moj blink, toerrentHR, piratebay povsem dovolj za moje potrebe. Moj Blink če so pametni sedaj imajo veliko šanso

Res je. Blink naj sedaj zakupi vse plakate po Sloveniji in oglasuje pasnikarstvo.

donvito ::

Zezz je izjavil:

Vsak bi dal vsak mesec 10% od plače, nikjer se mu ne bi poznalo hahahahaha, sedaj iz principa ne dam niti Evro. Moj blink, toerrentHR, piratebay povsem dovolj za moje potrebe. Moj Blink če so pametni sedaj imajo veliko šanso

Najbrž se samo zez(z)aš, mar ne? :D

Zezz ::

donvito je izjavil:

Zezz je izjavil:

Najbrž se samo zez(z)aš, mar ne? :D

ne zakaj? A si ti mogoče iz Partis ekipe? :D
««
16 / 28
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Partis dokončno umrl (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
20943971 (1232) OutOfTheBox
»

mojblink.si je dol!? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6312548 (2202) sfaljk

Kaj se je zgodilo z Mojblink-om ? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
456261714 (110917) metalcamp1

Več podobnih tem