Forum » Pomoč in nasveti » A1 / SiMobil / Hofer SMTP strežnik
A1 / SiMobil / Hofer SMTP strežnik
Bezukhoff ::
Živijo,
tisti, ki ste na a1, torej bivšem simobilu, ali hoferju, kateri server uporabljate za outgoing mail, torej smtp.a1.si, ali kakšen je, ter metoda overovitve, ker mi thunderbird štrajka.
tisti, ki ste na a1, torej bivšem simobilu, ali hoferju, kateri server uporabljate za outgoing mail, torej smtp.a1.si, ali kakšen je, ter metoda overovitve, ker mi thunderbird štrajka.
zee ::
Privzetega od ponudnika, torej Gmail pri meni.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Bezukhoff ::
Nope, 4.7.1 relay acces denied, še poslal zdajle mejl ponudniku gostovanja, ker njihove nastavitve obviously don't work as advertised.
techfreak :) ::
Port 25 zna biti blokiran, da preprecijo posiljanje spama v primeru okuzbe racunalnikov. Uporabi SMTP port, ki podpira SSL (ponavadi 465), za katerega upam da ga tvoj ponudnik podpira. Pogosto imajo poleg 25 odprt se kaksen drug port, ravno za taksne primere, ampak to ti bodo oni znali natancno povedati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s pošiljanjem pošte - OutlookOddelek: Omrežja in internet | 2748 (2712) | NoName |
» | Prejemanje e-pošte drugega ponudnikaOddelek: Omrežja in internet | 4507 (4330) | NoName |
» | Siol mail, T-2 internetOddelek: Omrežja in internet | 18747 (17095) | barakus |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5437 (4826) | Matko |
» | Email.si problemiOddelek: Omrežja in internet | 2555 (2446) | W|ndKiller |