Forum » Programska oprema » Gledanje slike z enega na drugi PC preko LAN-a
Gledanje slike z enega na drugi PC preko LAN-a
kovse ::
Zanima me če je možno uporabiti kakšen program ki ti preko lan omrežja kaže sliko recimo iz prvega na drugi PC.Rabim pa zato ker je drugi PC prešvohen za predvajanje DIVX filmov zato sem mislil da bi s prvega(ki je dovolj močen za filme) posredoval sliko na drugega ter tako gledal isto sliko na obeh PC-jih.Obvezno pa mora biti preko LAN.
Klemenn ::
em, jzst mam glih tak, mam mrežo, pa celerona 466 pa 1800+, pa mam na 1800+ filme, pa ga samo kliknem kadar čem film gledat, mi dela bp brez kakih programov itd..
Cokolesnik ::
V WinXP je za delo na daljavo Remote desktop, ena od alternativ je tudi Remote administrator. Vendar pa bo v vsakem primeru lahko problem z osveževanjem, saj gre za video posnetek, ki pa ga prenos prek lana verjetno ne bo dohiteval za realno sliko oz. sliko brez "diapozitivov". Verjetno je za prenos videa na tak način primerno kako drugo orodje (kot npr. za video konference).
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
kovse ::
ja kabel bo dolg max 5m, na prvem sistemu bom imel winxp na drugem pa win 95, če je še pa mogoče bi pa rad tudi z drugim upravljal prvega, tak da bi zgledalo da mam na drugem(p133) takšno moč ko na drugem(duron 800).
flipflop ::
Pri meni je pri 35m kabla preko lana film delal,ampak je bilo tako kot je rekel Čokolešnik.
Klemenn ::
mam lan en comp (host) je ta v podpisu drgi je pa
c466
v3 2k
8gb
192rama
pa lan je vmes, cca2m, pa 100mbit kabl..dela BP!
c466
v3 2k
8gb
192rama
pa lan je vmes, cca2m, pa 100mbit kabl..dela BP!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | n 150Mbps ~5MBps (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6211 (4811) | b3D_950 |
» | Domača multimedijska in mrežna opremaOddelek: Pomoč in nasveti | 1486 (1312) | Dami |
» | Internet + IPTV preko WLAN omrežjaOddelek: Omrežja in internet | 23037 (13864) | umexteacher |
» | Izkoriščanje mreže na polnoOddelek: Omrežja in internet | 1621 (1034) | Desty |
» | Kako nastavit ruter da bo delal preklet internet?Oddelek: Omrežja in internet | 2871 (2267) | ZGI |