Forum » Loža » Tečaj spletnega marketinga
Tečaj spletnega marketinga
Adephx ::
Pozdrav,
punca bi rada opravila tečaj spletnega marketinga (predvsem Google Analytics), pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči dobrega izvajalca, saj jih je na spletu malo morje. Pred kratkim sem se na pobudo firme udeležil seminarja glede GDPR-ja in bi bilo po mojem mnenju bolje, če bi ostal doma, saj niso povedali nič novega (sem pa v njihov zagovor dobil vsaj dober rogljiček).
punca bi rada opravila tečaj spletnega marketinga (predvsem Google Analytics), pa me zanima, če mi lahko kdo priporoči dobrega izvajalca, saj jih je na spletu malo morje. Pred kratkim sem se na pobudo firme udeležil seminarja glede GDPR-ja in bi bilo po mojem mnenju bolje, če bi ostal doma, saj niso povedali nič novega (sem pa v njihov zagovor dobil vsaj dober rogljiček).
Since 5. jul 2004
Vice ::
Nek tečaj "predvsem" o Analytics-u ti ne bo dal znanja, ki bi ga sploh lahko smatral za "marketing". Vse kar bo znala je mogoče malo bolje razumeti prikazane podatke kar je daleč od pojma marketing. V tem primeru se ji še najbolj splača, da gre skozi Google akademijo. Za marketing oz. kaj več iz tega področja pa mora najprej pri sebi razčistit kaj točno si želi. Imaš v tujini online akademije, ki trajajo od pol leta pa tja do 2 leti in več.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako začeti?Oddelek: Loža | 3611 (2597) | Daliborg |
» | Dobre prakse Informacijskega pooblaščenca že prešle v splošno rabo (2)Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 16433 (13073) | MrStein |
» | Povabilo k sodelovanju za projekt XYOddelek: Loža | 1222 (1103) | PrihajaNodi |
» | Kohova: Samsung ni vedoma kršil Jabolčnih patentov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 23411 (19933) | floyd1 |
» | Google odprl podružnico na Hrvaškem, zaposlil SlovenceOddelek: Loža | 4847 (3747) | marS |