Forum » Šport » Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+
Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+
Temo vidijo: vsi
Groot ::
Če ne bo kakšne nove poškodbe ali hujšega padca na touru je tour tretjič pri Pogačarju. Pogačar je letos preden si je zlomil roko mlel vse po vrsti. Zdrav Pogačar nima konkurence.
Roglič naj se pa raje pripravi na Vuelto.
Jah ni tako preprosto. Tej 4 tedni ko ni bil na kolesu se mu bodo vseeno kar poznali. Enako so lani vsi trdili, da nima konkurence ko je spomladi enako zmagoval. Pa smo potem videli kaj je bilo na Touru. Sploh Jonas je ena velika uganka, saj se pripravlja precej bolj umaknjeno od javnosti kot ostali.
wcpapir ::
Kje je tour je zelo težko reči. Na touru je veliko drugih dejavnikov razen odlične forme, ki te lahko odnesejo.
tonttu ::
Curve Ball je izjavil:
Sam potrjuješ svoj debilizem... Temperature v Monte Carlu pozimi niso dosti višje kot v Kopru. Se pa na priprave pozimi tako ali tako odpravijo drugam. Debilizma o Donketu pa sploh ne bi komentiral - tekme imajo od oktobra do aprila po 3krat na teden, v PO pa 2krat na dan. Over and out.
Pa je res norčevanje iz zdravega razuma da je v Monte Carlu stacioniran zaradi karkoli drugega kot davkov. Pa tonttuja in sekreta to ne ustavi.
Glede Doncicevih letov na treninge upam da je bilo vsem jasno da je sarkazem... ja jebiga zaradi dolocenih kretenov moram to izrecno napisati, ker kot kaze imas idejo, da sem to resno mislil.
Glede Kopra in Monaka... ja temperature so mogoce podobne in absolutno se tudi strinjam da se v Monaku zivi zaradi davkov, ker ce bi se izkljucno zaradi temperatur, bi se naslo se kar nekaj drugih delov v Evropi, kjer so temperature podobne.
Kar pa se primerjave treninga v Kopru ali na Azurni obali tice, pa ne vem ali si sedaj bil tudi ti sarkasticen, ali resno nimas pojma kako povprecen trening izgleda. Ce je to drugo, samo kratek opis... na povprecnem treningu ko se dela baza si na kolesu 6, 7 ur. Sicer priznam da to lahko delas tudi v 3km krogih po Kopru in na Semedelo ali kaj je ze tisti kucelj proti Izoli, ampak je vseeno malo bolj prijetno, ce gres lahko na recimo 200km voznjo v enem krogu. Kaj 200km pomeni za Slovenijo si pa lahko predstavljas, prav tako po koliko kilometrih si sredi zime iz Kopra v krajih kjer je -5c in sneg.
BorutO ::
Problem je, ker imajo klubi in kolesarji od klubov tudi kakšne pogoje. Recimo, da more v tej sezoni biti nekajkrat v top 10, recimo. In če doseže zahteve kluba, se mu/jim profit poveča ali pa ne. Veliko odigrajo tudi sponzorji s svojimi zahtevami.
Likalnik ::
Če ne bo kakšne nove poškodbe ali hujšega padca na touru je tour tretjič pri Pogačarju. Pogačar je letos preden si je zlomil roko mlel vse po vrsti. Zdrav Pogačar nima konkurence.
Roglič naj se pa raje pripravi na Vuelto.
Roglič ne bo prva violina na touru pri Jumbo Vismi...vsaj tako je povedal glavni trener....sicer pa se vse lahko tudi med samo dirko spremeni ampak trenutno kot rečeno ni v prvem planu
mikhaair ::
Trenutno ni, se pa mora Jonas potrditi letos, kar ne bo tako lahko proti Pogačarju in ostalim.
Do naslednjega leta pa se vrtiljak sreče, zmag, nezgod in prigod zavrti še neštetokrat.
Za TdF je treba imeti izjemno ekipo. Tratnik in Kuss sta pomočnika par excelence za Primoža. Jaz ne bi menjal ekipe v kateri se dobro počuti, in zakaj ne bi štartal kot sokapetan na Tour naslednje leto. Seveda se mora marsikaj poklopit, kanček sreče in je lahko tudi Tour njegov. Je pa to zeloooooo težko.
Do naslednjega leta pa se vrtiljak sreče, zmag, nezgod in prigod zavrti še neštetokrat.
Za TdF je treba imeti izjemno ekipo. Tratnik in Kuss sta pomočnika par excelence za Primoža. Jaz ne bi menjal ekipe v kateri se dobro počuti, in zakaj ne bi štartal kot sokapetan na Tour naslednje leto. Seveda se mora marsikaj poklopit, kanček sreče in je lahko tudi Tour njegov. Je pa to zeloooooo težko.
Samo tole je tudi tipicno slovensko... se vse kapljice sampanjca z razglasitve niso padle na tla, je ze treba nekaj novega. Ja takoj dajmo da mora na Tour, pa potem seveda se na Vuelto in ce ne zmaga obeh je res en luzer.
Dajte poskusite biti zadovoljni s tem kar je ravnokar dosegel. Koliko ljudi v zgodovini kolesarstva je zmagalo dva GT-ja v enem letu? Gira in Toura mislim da niti eden (lahko se motim, ker ta statistika ni ravno moja jaka stran, ampak mislim da se ne).
Tudi ce Roglic ne doseze nicesar vec in danes zakljuci kariero je kljub temu eden najuspesnejsih kolesarjev v zgodovini svetovnega kolesarstva. Ravno prej sem videl, od 10 najpomembnejsih etapnih dirk jih je do sedaj zmagal 8, od tega nekatere celo veckrat. To je uspelo samo Merckxu.
Dajte poskusite biti zadovoljni s tem kar je ravnokar dosegel. Koliko ljudi v zgodovini kolesarstva je zmagalo dva GT-ja v enem letu? Gira in Toura mislim da niti eden (lahko se motim, ker ta statistika ni ravno moja jaka stran, ampak mislim da se ne).
Tudi ce Roglic ne doseze nicesar vec in danes zakljuci kariero je kljub temu eden najuspesnejsih kolesarjev v zgodovini svetovnega kolesarstva. Ravno prej sem videl, od 10 najpomembnejsih etapnih dirk jih je do sedaj zmagal 8, od tega nekatere celo veckrat. To je uspelo samo Merckxu.
broken/link ::
se bi kar strinjal s tabo, @tonttu.
glede statistike pa: Triple Crown of Cycling @ Wikipedia
Je Roglič na novinarski konferenci kar jasno povedal, da ga na TdF seveda letos ne bo. Sedaj si bo vzel čas za družino in sam ga pričakujem na dirkah šele konec poletja ali jeseni.
Bo pa res zanimivo v TJV ob koncu leta ko bo potrebno postaviti plane za drugo leto. Če se Jonasu letos ne posreči dober TdF, je lahko marsikaj odprto.
Bo pa res zanimivo v TJV ob koncu leta ko bo potrebno postaviti plane za drugo leto. Če se Jonasu letos ne posreči dober TdF, je lahko marsikaj odprto.
FrRoSt ::
Ne vem , če bi bilo smiselno, da se udeleži tudi Toura. Verjetno so tudi priprave drugačne, potrebuje regeneracijo in počitek pa tudi za ogled trase ne bo časa. Kljub izvrstnemu uspehu in formi bi po mojem mnenju tvegal preveč. Primož potrebuje počitek in da v miru opravi vse obveznosti do pokroviteljev, novinarjev in ne nazadnje družine, ki mu bo dala novih moči. Saj bomo še vedno imeli Pogačarja, ki bo upam da dovolj pripravljen po poškodbi.
Časa ze vse res ni! Sicer pa je potrebno povedati in povdariti, da je to ekipni šport in odloča o zadevah trener in morda kaj lastnik ekipe.
Primož ima še kar nekaj kolesarskih let pred seboj. Res pa je, da ni nujno, da se mu bo Tour posrečil že kar prvič. Ne takih dirkah potrebuješ vedno tudi vsaj ščepec sreče, ali pa vsaj, da te nesreča ne šlata!
Verjamem v Primoža, da si bo taktično izpogajal in izboril tudi nastop na Turu v prihodnjih letih in osvojil tudi to etapo in se vpisal med nesmrtnike.
Ima vse potrebne lastnosti in karakteristike za to!
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
broken/link je izjavil:
I stand corrected :) Hvala za info (ja vem bi moral tudi sam najti :)). Ne vem zakaj sem imel v glavi da Gira in Toura v istem letu ni se nihce dobil. No resnica je, da jih je precej takih, ki so dobili obe dirki v istem letu. Zares celo precej vec kot tistih ki so dobili Giro in Vuelto ali Tour in Vuelto.
triglavski ::
broken/link je izjavil:
I stand corrected :) Hvala za info (ja vem bi moral tudi sam najti :)). Ne vem zakaj sem imel v glavi da Gira in Toura v istem letu ni se nihce dobil. No resnica je, da jih je precej takih, ki so dobili obe dirki v istem letu. Zares celo precej vec kot tistih ki so dobili Giro in Vuelto ali Tour in Vuelto.
mogoče zato ker ne veš veliko?
Sicer je precej velika moznost, da ne bom niti blizu, ampak osebno imam feeling da je bilo lani eno noro srecno leto, ko se je Vingegaard vse poklopilo in da se kaj takega tezko ponovi. Ne vem zakaj, ampak Vingegaard zame ni ravno kolesar ranga najboljsih, tako da mislim da realno letos nima niti najmanjse moznosti da dobi Tour se enkrat.
Kar seveda pomeni tocno to kar si napisal... da Roglic, sploh glede se na vse pretekle zasluge, ne bo ravno druga violina v TJV. No to po moje ze do sedaj ni bil.
triglavski je izjavil:
Verjamem, sploh glede v primerjavi s teboj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonttu ()
mikhaair ::
Prva velika ovira za Primožev Tour je seveda Tadej in potem sledijo šele razglabljanja o ekipi ter ostalih kandidatih za 1. mesto, ki jih ni malo in bodo vsako leto močnejši.
Utk ::
Roglič je že reku, da ne gre letos na Tour, tako da o tem je brez veze. Niti ne bi imelo smisla da gre. Če mu za naslednjo leto ne "dajo" Toura vsaj kot kokapitanu pa bolje da zamenja ekipo.
Roglič je že reku, da ne gre letos na Tour, tako da o tem je brez veze. Niti ne bi imelo smisla da gre. Če mu za naslednjo leto ne "dajo" Toura vsaj kot kokapitanu pa bolje da zamenja ekipo.
Ker si ne želi iti na Tour in bi mu prijalo malo počitka, ali ker imajo za Tour že določenega/dogovorjenega kandidata!??
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Če bi hotel it, ga bi sigurno vzeli, ampak zakaj bi? Zmagal bi zelo težko, drugo, tretje mesto mu pa nič ne pomeni.
GupeM ::
Ah, letos naj gre po še eno Vuelto, drugo leto pa Jonas na Giro, Primož pa na Tour. Ali pa oba na tour.
Če bi hotel it, ga bi sigurno vzeli, ampak zakaj bi? Zmagal bi zelo težko, drugo, tretje mesto mu pa nič ne pomeni.
Koledar ke seveda že sestavljen, vsaj okvirno! Lahko se pa še marsikaj zalomi. Te možnosti so vedno.
Ni pa nujno, da bo prihodnje leto ali kasneje kaj lažje osvojil Tour!! In tudi, da mu bo morda ratalo kar v prvo, je morda malce optimistično.
Bo že razmislil in se nekaj izpogajal. Sploh ne dvomim v to. Kakor tudi v njegovo zmago.
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
mirator ::
Po moje je sploh brez veze razmišljati ali bo Primož šel na TdF ali ne. Treba je uživati v njegovi fascinantni zmagi na GI. Na TdF-u pa bomo navijali za Tadeja, ki je tudi naš.
Ni pa nujno, da bo prihodnje leto ali kasneje kaj lažje osvojil Tour!! In tudi, da mu bo morda ratalo kar v prvo, je morda malce optimistično.
Oprosti enkrat sem še spregledal, ko si to napisal, ampak dvakrat mi pa že kar kliče po tem da pišeš po temi glede katere ne veš popolnoma ničesar. Roglič seveda niti približno ne bi bil prvič na TdF, pa niti drugič ali tretjič.
Joj kako je bilo včasih lepo spremljati kolesarstvo, ko so bili vsi komentarji res kvalitetni. Sedaj pa en kup instant navijačev, ki si niti v miru ne pogledajo ene dirke pa so že selektorji.
Joj kako je bilo včasih lepo spremljati kolesarstvo, ko so bili vsi komentarji res kvalitetni. Sedaj pa en kup instant navijačev, ki si niti v miru ne pogledajo ene dirke pa so že selektorji.
Ja en velik thumbs up za tole. Ampak zares realno ne more niti biti drugace. En kolesarski topic na forumi kot je ST, je tezko kaj drugacen.... 5% ljudi, ki jih kolesarstvo vsaj remote zanima, 60% ljudi, ki nimajo pojma imajo pa dovolj casa in pametujejo po vseh temah (ta je pac collateral damage), ter 35% ljudi, ki trolajo samo da trolajo. Rezultat je pa potem tole.
Curve Ball ::
Le kam pa ti v tole klasifikacijo spadaš, samozvani vrhunski športnik in velik kolesar? Vprašanje je seveda retorično.
Vrhunski sportnik ze kaksnih 15 let nisem vec, mislim da je to kristalno jasno. Samozvani? Ko sem se bil, sem imel kar lepo uradno priznam mednarodni razred po vseh takrat potrebnih pogojih za to, tako da ne vem ce sem ravno samozvani. Priznam pa da nikoli nisem bil, niti nisem sedaj navijac, ki bi hodil na tekme in tulil po barih o tem kako smo MI zmagali. Me pa kolesarstvo vsaj deloma zanima, ker je bil vcasih del poletnega treninga, danes pa se vedno rad precej casa prezivim na mtb, nimam se pa za nobenega kolesarja, se manj velikega. Tako da ja, sem pogledal kaksno dirko ze v casih Lemonda, Delgada, Induraina in ostalih. Kasneje pa kaksen Tour, Giro in WCH prezivel precej blizu dogajanja (na motorju med grupo). Po tem je verjetno jasno da spadam med tiste, ki jih kolesarstvo vsaj malo zanima, pa ne samo zadnja 3 leta. No pa obcasno imam precej prevec casa ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tonttu ()
Tudi prav. Ti predvidevam da spadas med trole, za povrhu celo med tiste ki nimajo pojma o cem trolajo
Curve Ball ::
Sorry, z napisanim pač to vsakokrat potjuješ. Vpletanje tvojega, kao vrhunskega športništva, v vsak tvoj drugi post, pač ni relevantno in nikakor ne zveni resnicoljubno. IMO si zgolj en zavaljen forumski kavč vseznalec...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Curve Ball ()
Ah, lahko je tudi vse res...tudi nekateri nogometaši ne znajo povedat kaj bolj pametnega kot "žoga je okrogla" in "nocoj ni bil moj dan", tako da komot je tudi ta naš športnik nekje v tem rangu. Zato pa je tu kjer je.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Curve Ball je izjavil:
Sorry, z napisanim pač to vsakokrat potjuješ. Vpletanje tvojega, kao vrhunskega športništva, v vsak tvoj drugi post, pač ni relevantno in nikakor ne zveni resnicoljubno. IMO si zgolj en zavaljen forumski kavč vseznalec...
Lahko si mislis kar si zelis. Tako da si pac predstavljaj da sem zavaljen forumski kavc vseznalec. Moj dan ne bo nic slabsi zaradi tega. Ce pa bo tvoj boljsi, pa tudi prav.
Btw Utk, in kje naj bi na podlagi "Zato pa je tu kjer je" bil. Ker sem precej preprican da nimas pojma kdo sem, tako da me resno zanima kje naj bi po tvojem bil ;) Za razliko od vecine vas, ki cele dneve jokate tu kako je vse narobe in zanic, jaz brez problema priznam, da imam lepo zivljenje. Cisto nic mi ne manjka, v prav nobenem pogledu. Pa da ne bom tako zavaljen, kot si Delete_this misli da sem, se bom sedaj za ene dve urici spravil na en tek po hribih za hiso ko je ravno tak dan ;)
Ampak moraš priznat, da če sam ne bi govoril kaj si (bil), ne bi nihče zarad tvojih komentarjev reku "ti mater, ta pa zna nekaj o tem".
In tako nakladanje na slo-techu pač ne gre čez. Nihče ni tu neka avtoriteta.
Zgodovina sprememb…
triglavski ::
Sicer je precej velika moznost, da ne bom niti blizu, ampak osebno imam feeling da je bilo lani eno noro srecno leto, ko se je Vingegaard vse poklopilo in da se kaj takega tezko ponovi. Ne vem zakaj, ampak Vingegaard zame ni ravno kolesar ranga najboljsih, tako da mislim da realno letos nima niti najmanjse moznosti da dobi Tour se enkrat.
Kar seveda pomeni tocno to kar si napisal... da Roglic, sploh glede se na vse pretekle zasluge, ne bo ravno druga violina v TJV. No to po moje ze do sedaj ni bil.
triglavski je izjavil:
Verjamem, sploh glede v primerjavi s teboj.
več kot očitno če pišeš da nima niti najmanjše možnosti, a zadnji 2 leti je enkrat zmagal enkrat pa drugi. In ne pozabimo da je lani ribič pogija premagal za skoraj 3min letos pa je pogi fasal še poškodbo in vprašanje če bo res 100%. je sicer pogi zame še vedno favorit a ribič ni tako zadaj da ne bi imel "niti najmanjše možnosti"
Oprosti enkrat sem še spregledal, ko si to napisal, ampak dvakrat mi pa že kar kliče po tem da pišeš po temi glede katere ne veš popolnoma ničesar. Roglič seveda niti približno ne bi bil prvič na TdF, pa niti drugič ali tretjič.
Kar sem hotel povedati, pa verjetno nisi (dobro) razumel je to, da ni nujno, da bo na naslednji udeležbi na Touru kar (gladko) zmagal in bo lovorika kar (avtomatsko) njegova.
Morda bo moral prevoziti se nekaj Turov, da mu uspe zmagati. Ima pa še kar nekaj let pred seboj, tako da bo že nekako sam pri sebi nekako skalkulural.
In Tour je samo enkrat na leto, da me ne boš več popravljal.
komu zvoni; zvoni tebi.
komu zvoni; zvoni tebi.
Zimonem ::
Letos za tour ni planiran, drugo leto bo star kot cadel Evans. Najstarejši zmagovalec Toura v tem tisočletju
Je bila pa takrat super dirka ko je schlek bežal od briancona na columbier in Evans zmanjšal razliko toliko da ga je na kronometru prehitel.
Je bila pa takrat super dirka ko je schlek bežal od briancona na columbier in Evans zmanjšal razliko toliko da ga je na kronometru prehitel.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
Ampak moraš priznat, da če sam ne bi govoril kaj si (bil), ne bi nihče zarad tvojih komentarjev reku "ti mater, ta pa zna nekaj o tem".
Mas prav. Bom nehal brat in pisat v temah ki me zanimajo in o katerih nekaj vem, ter zacel bluzit v temah, ki me niti pod razno ne zanimajo in o katerih nimam pojma. Predvidevam da to pa bo slo skozi na ST, ker kot vidim je to pac standard.
V tej temi nisi nič konkretnega napisal, razen tega, da nihče drug nima pojma, ti pa kao da nekaj veš o tem, ker si ti pač ti, čeprav ne vemo, niti nas ne zanima, kdo.
No, lažem, napisal si da je lanski zmagovalec toura, in predlanski drugi, nek usrane z veliko sreče.
No, lažem, napisal si da je lanski zmagovalec toura, in predlanski drugi, nek usrane z veliko sreče.
Zgodovina sprememb…
No to da imas tezave s funkcionalno pismenostjo smo do sedaj ze vse preveckrat ugotovili, tako da je to precej brez veze vedno znova poudarjati. Ce je to vse kar si odnesel iz tega threada, pa se to ni to kar sem zares napisal, pac bodi tako.
osebno imam feeling da je bilo lani eno noro srecno leto, ko se je Vingegaard vse poklopilo in da se kaj takega tezko ponovi. Ne vem zakaj, ampak Vingegaard zame ni ravno kolesar ranga najboljsih, tako da mislim da realno letos nima niti najmanjse moznosti da dobi Tour se enkrat.
Potem nisi tega napisal?
Matej_K ::
UCI-lestvica 2023
SVETOVNA LESTVICA UCI, 30. maja (po 22/35 dirkah svetovne serije)
1. T. POGAČAR SLO/UAD 6.728
2. R. EVENEPOEL BEL/SOQ 5.073
3. W. VAN AERT BEL/TJV 5.057
4. P. ROGLIČ SLO/TJV 3.836
5. J. VINGEGAARD DAN/TJV 3.528
6. M. PEDERSEN DAN/TFS 3.316
7. J. PHILIPSEN BEL/ADC 2.968
8. G. THOMAS VB/ING 2.943
9. A. DE LIE BEL/LTD 2.845
10. J. ALMEIDA POR/UAD 2.826
...
60. M. MOHORIČ SLO/TBV 1.025
SVETOVNA LESTVICA UCI, 30. maja (po 22/35 dirkah svetovne serije)
1. T. POGAČAR SLO/UAD 6.728
2. R. EVENEPOEL BEL/SOQ 5.073
3. W. VAN AERT BEL/TJV 5.057
4. P. ROGLIČ SLO/TJV 3.836
5. J. VINGEGAARD DAN/TJV 3.528
6. M. PEDERSEN DAN/TFS 3.316
7. J. PHILIPSEN BEL/ADC 2.968
8. G. THOMAS VB/ING 2.943
9. A. DE LIE BEL/LTD 2.845
10. J. ALMEIDA POR/UAD 2.826
...
60. M. MOHORIČ SLO/TBV 1.025
... .. .
Ne, to je čisto pravilna interpretacija. Ne vem zakaj se zdaj ven vlečeš.
Zgodovina sprememb…
Samael ::
Zelo zelo lep članek in verjetno en lepših, čustvenejših, kar sem jih prebral zadnje leto.
Še za Monte Lussari avtorica uporabi (verjetno namenoma) Slovensko ime Višarje - s šumnikom.
https://escapecollective.com/primoz-rog...
Še za Monte Lussari avtorica uporabi (verjetno namenoma) Slovensko ime Višarje - s šumnikom.
Let me say this: There is no more La Planche des Belles Filles. We can all move on. Roglič can expand beyond being this caricature of trauma and instead be remembered for what he really is: the picture of human resilience, a testimony to the sheer prevailing courage of the human spirit. If he is capable of this, he, and by extent we, are capable of anything. Curses are not real, they are created by pattern-seeking minds desperate to make sense of disparate events. Roglič is free now from a great and terrible burden, the burden of a story, even if it’s bestowed upon him by the outside world, by those same pattern-seeking minds.
https://escapecollective.com/primoz-rog...
Samael != Samuel
Jazon ::
V Juniju so dirka po Sloveniji, Dauphineja in TDS.
Kot zaenkrat velja na nobeno od teh dirk ni prijavljen Pogačar.
Kot zaenkrat velja na nobeno od teh dirk ni prijavljen Rogla.
Pogi več kot očitno še ni nared za dirke, in to je slaba popotnica za Tour.
Vingegaard bo nastopil na Dauphineji. VanAert bo nastopil na TDS. Edina varianta, da na touru nastopi Rogla je, če pride do odstopa katerega od teh dveh.
Kot zaenkrat velja na nobeno od teh dirk ni prijavljen Pogačar.
Kot zaenkrat velja na nobeno od teh dirk ni prijavljen Rogla.
Pogi več kot očitno še ni nared za dirke, in to je slaba popotnica za Tour.
Vingegaard bo nastopil na Dauphineji. VanAert bo nastopil na TDS. Edina varianta, da na touru nastopi Rogla je, če pride do odstopa katerega od teh dveh.
Pogacar je bil komaj par dni nazaj prvic na kolesu, tako da je verjetno tole vse malo prezgodaj.
Pogačar bo skorajda zagotovo šel direktno na TdF, brez nastopov pred tem. Bo zanimivo kako bo v tem primeru odreagiral, saj je praviloma baziral na kar precej dirkalnih dneh pred vrhunci sezone.
val46 ::
Lahko bi, pa dvomim. Jumbo nima v planu sploh dirke po sloveniji in močno dvomim, da bi kljub morebitni želji Rogle po čem takem, to spreminjali.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Olimpijske igre Francija 2024 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Šport | 11660 (4497) | Hypathia |
» | Doping v vrhunskem športuOddelek: Loža | 4254 (1946) | nokken |
» | Tour de France 2017 (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 11577 (9279) | harvey |
» | tour de franceOddelek: Loža | 3628 (2919) | IČA |