» »

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Kolesarske dirke - Giro, Tour, Vuelta+

Temo vidijo: vsi
««
105 / 105
»
»»

HotBurek ::

root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

PROTEINSKI ::

Ob Touru se res lepo drema. Komaj čakam 5. julij. 3 urce pridejo še kako prav ko je noč prekratka. :))

blink ::

Dejmo Pogi! Vingegaard odpadel.

Samael ::

Je že v GC, pa še vedno pridobiva :)
Samael != Samuel

oo7 ::

POGI GOAT

Lepa zmaga in morda odlocilna, v 10% vzpon sel z 26kmh in ves cas sedel... :)
Jutri in v nedeljo gorski etapi, obe z vzponom v zakljucku.

Sobota

Nedelja

Zimonem ::

Danes se je tudi izenačil po največjem številu zmag od aktivnih kolesarjev.

Here we go again... že 20 sekund pred Dancem :)
Samael != Samuel

GupeM ::

Kje gledaš?

Al si zafrknil, pa gledaš posnetek včerajšnje, ki se trenutno predvaja na ES2 :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

ah, crap.... ja Valserhône - Combloux, nič ne reci... :P

(prenos današnje bo čez 15 minut)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

rokp ::

Kako to mislis, "ah, crap"? Pac vidis slabi dve uri v prihodnost. ;)

rokp je izjavil:

Kako to mislis, "ah, crap"? Pac vidis slabi dve uri v prihodnost. ;)

Ko sem pogledal cca 5km pred ciljem je bilo ponovno točno 20 sekund. Hecno ja :)
Samael != Samuel

Zimonem ::

Jonas zelo premišljeno, za razliko od včeraj. Na fural.je svoje konje/wate in se ni zapodil.za.soncem. zato ustrezno manjša izguba časa. Tip je nevaren. Sploh če bo imel Tadej slab dan na tdf.

Groot ::

Zimonem je izjavil:

Jonas zelo premišljeno, za razliko od včeraj. Na fural.je svoje konje/wate in se ni zapodil.za.soncem. zato ustrezno manjša izguba časa. Tip je nevaren. Sploh če bo imel Tadej slab dan na tdf.

Sva gledala isto etapo? Pogačar je vozil ravno toliko kot je moral, na koncu pa izgledal kot da se je samo malo vozil s kolesom po mestu. Vingegard na drugi strani je na ciljni črti komaj še stal na kolesu. Zaostanek se je zmanjšal samo zato ker je šel do cilja v rdeče, Pogačar na drugi strani pa očitno s precej rezerve.

Tole danes je bilo kar glasno sporočilo Pogačarja, da je letos še močnejši. Se mi pa na drugi strani zaenkrat morda zdijo njegovi pomočniki še malce zadaj.

Jutri pa 99-ta in jubilejna 100-ta zmaga. Se bo ekstra potrudil da mu nihce ne vzame etapne zmage.

Benny123 ::

UAE ima na Dofineji oslabljeno ekipo, mankajo klančarji, Pogi lepo povedal. Kljub vsemu z lahkoto. Vinograd je bil precej prepit v cilju, skos v cvicek in refošk območju.

bm1973 ::

Ja, meni se je tudi zdelo, da je kar švical... Je bil na cilju konkretno prekurjen in rdeč...

Sam Vinko ni slab... Je lahko nevaren na TdF... Ni ga za podcenjevati, do 5. julija je še nekaj časa...

Se mi zdi, da pa Roglič na TdF sploh nima šans. Še ta mladič, Lipowitz, ga bo po moje zmazal... Zgleda pač leta, otroci in baba delajo svoje >:D.

dunda ::

Vinko ni slab. Včeraj je res dal vse od sebe, je bil čisto crknjen. Pogi je (sploh zadnji kilometer) bolj umirjeno vozil - kot bi se peljal iz Komende v Kamnik na sladoled. Šalo na stran, dober je.
Vsekakor pa ni za podcenjevat Vinkota, Visma ima pogosto kakšen trik, pa kakšna težava/napaka in smo lahko hitro v težavah.
Ne smemo pa pretiravati s temi zmagami. Ni realno, da bi stalno zmagovali.
https://www.kacnje.eu

mikhaair ::

Men se pa zdi, da bo Pogi Jonasa psihično zjebal že pred štartom TdF.
Baby face, ki te sesuje že ko ga vidiš na startu. In pa ne ravno močna in stabilna psiha Jonasa.
««
105 / 105
»
»»