Forum » Operacijski sistemi » Kaj pokaže "dostop zavrnjen"?
Kaj pokaže "dostop zavrnjen"?
jedateruk ::
Imam en program, ki bi ga rad kdaj zaprl v task managerju, pa ga ne morem. Tudi če grem na services.msc in msconfig.exe, ne morem izklopiti avtomatskega zagona. V cmd je enako, ukaz taskill mi noče zapreti programa. Če pa grem v safe mode, sem lahko v services izklopil avtomatski zagon. Ko sem desno-kliknil na program in v oddelku varnost za sebe vklopil vse - no, "posebna dovoljenja" so bila še vedno zaklenjena. Ko sem bil spet v navadnem načinu, se program ni samodedejno vklopil, vendar ga spet nisem mogel zapreti.
Zanima me, kaj je v safe modu izklopljeno, da ne pokaže "access denied"? To bi izklopil, da bi lahko vedno v navadnem načinu zapiral ta program.
Zanima me, kaj je v safe modu izklopljeno, da ne pokaže "access denied"? To bi izklopil, da bi lahko vedno v navadnem načinu zapiral ta program.
crniangeo ::
Antivirusa ne smes ugasat pa pika :)
Tako so definirali tvoji sistemski admini :)
Tako so definirali tvoji sistemski admini :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.
Ugotovil sem, da je ta proces v skupini sistemskih procesov, ki se jih ne da zapreti. To skupino kontrolira program services.exe v windows\system32. V katerem forumu so strokovnjaki, ki bi znali povedati, kako se lahko proces premakne ven iz te skupine?
To so trije procesi od antivirusa: bdagent, vsserv in updatesrv. Jasno, da sem administrator, ampak to nič ne pomaga.
Ne. Vstavil sem "net stop vsserv", odgovor je bil "The requested, pause, continue, or stop is not valid for this service. "
Če sem dal "net stop vsserv.exe", mi je napisalo "service name is invalid".
Če sem dal "net stop vsserv.exe", mi je napisalo "service name is invalid".
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izklop naprav in procesov pri bootuOddelek: Pomoč in nasveti | 1064 (978) | Spajky |
» | Proces svchost ki mi CPU nabije na 100%Oddelek: Pomoč in nasveti | 2657 (2059) | alesp56 |
» | Težave Firefox-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2132 (2005) | mikes |
» | Proxy trojanski konjOddelek: Pomoč in nasveti | 2538 (2257) | jan01 |
» | Terminal Services???Oddelek: Operacijski sistemi | 2044 (1651) | andrej |