» »

Kaj pokaže "dostop zavrnjen"?

Kaj pokaže "dostop zavrnjen"?

jedateruk ::

Imam en program, ki bi ga rad kdaj zaprl v task managerju, pa ga ne morem. Tudi če grem na services.msc in msconfig.exe, ne morem izklopiti avtomatskega zagona. V cmd je enako, ukaz taskill mi noče zapreti programa. Če pa grem v safe mode, sem lahko v services izklopil avtomatski zagon. Ko sem desno-kliknil na program in v oddelku varnost za sebe vklopil vse - no, "posebna dovoljenja" so bila še vedno zaklenjena. Ko sem bil spet v navadnem načinu, se program ni samodedejno vklopil, vendar ga spet nisem mogel zapreti.
Zanima me, kaj je v safe modu izklopljeno, da ne pokaže "access denied"? To bi izklopil, da bi lahko vedno v navadnem načinu zapiral ta program.

crniangeo ::

Antivirusa ne smes ugasat pa pika :)
Tako so definirali tvoji sistemski admini :)
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Ugotovil sem, da je ta proces v skupini sistemskih procesov, ki se jih ne da zapreti. To skupino kontrolira program services.exe v windows\system32. V katerem forumu so strokovnjaki, ki bi znali povedati, kako se lahko proces premakne ven iz te skupine?

win64 ::

Povej za katero aplikacijo gre.
Si administrator?

To so trije procesi od antivirusa: bdagent, vsserv in updatesrv. Jasno, da sem administrator, ampak to nič ne pomaga.

Zasz ::

Zaženi command prompt kot administrator in napiši: net stop ime_storitve
Gre?

Ne. Vstavil sem "net stop vsserv", odgovor je bil "The requested, pause, continue, or stop is not valid for this service. "
Če sem dal "net stop vsserv.exe", mi je napisalo "service name is invalid".

Ales ::

Administratorski račun, ki pa le ni čisto administratorski. Because Windows. >:D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izklop naprav in procesov pri bootu

Oddelek: Pomoč in nasveti
51064 (978) Spajky
»

Proces svchost ki mi CPU nabije na 100%

Oddelek: Pomoč in nasveti
142657 (2059) alesp56
»