Forum » Zvok in slika » Philips LCD 3D Smart TV problem???
Philips LCD 3D Smart TV problem???
Sinaloa ::
Pozdravljeni,
Imam Smart televizor Philips z 3D. Problem je sledeč, ko imam tv prižgan na HDMI se mi po določenem času TV ugasne "črna slika" potem se po 2s zopet sama prižge "brez Philips logotipa", in se naključno težava ponavlja. Ko pa TV izključim iz elektrike za nekaj minut, se težava za kakšno 1-2 uri neha? Probal sem tudi druge HDMI vhode in težava ostaja enaka. Edina stvar, ki sem jo opazil ob izklopu televizorja, da nekaj časa po izklopu nekaj zvok "klika" iz televizije na 30-40s". Mogoče kdo ve kakšna bi lahko bila približno okvara, mogoče kakšni kondenzatorji? TV nima Android sistema in je stara približno 5 let, slika je pa še vedno super.
Vnaprej hvala,
LP
Imam Smart televizor Philips z 3D. Problem je sledeč, ko imam tv prižgan na HDMI se mi po določenem času TV ugasne "črna slika" potem se po 2s zopet sama prižge "brez Philips logotipa", in se naključno težava ponavlja. Ko pa TV izključim iz elektrike za nekaj minut, se težava za kakšno 1-2 uri neha? Probal sem tudi druge HDMI vhode in težava ostaja enaka. Edina stvar, ki sem jo opazil ob izklopu televizorja, da nekaj časa po izklopu nekaj zvok "klika" iz televizije na 30-40s". Mogoče kdo ve kakšna bi lahko bila približno okvara, mogoče kakšni kondenzatorji? TV nima Android sistema in je stara približno 5 let, slika je pa še vedno super.
Vnaprej hvala,
LP
2f4u ::
model?
Men ne nagaja nič po 5letih; serija 4200. Možno pa je tudi modem od T2 ki pa mi je nagajal pred meseci.
Men ne nagaja nič po 5letih; serija 4200. Možno pa je tudi modem od T2 ki pa mi je nagajal pred meseci.
2f4u ::
Jutro,
Recimo postopek:
- poskusi zamenjat še kabel,
- reset in upgrade FW,
- factury restore.
Bi pa rekel, morda nagaja povezava na PC; poskusi gledat TV preko Kabelskega signala.
Potem pa ni druge kot servis al pa kakšno poizvedovanje po mreži. Drugače pa Philips proizvaja vse na kitajskem.
Recimo postopek:
- poskusi zamenjat še kabel,
- reset in upgrade FW,
- factury restore.
Bi pa rekel, morda nagaja povezava na PC; poskusi gledat TV preko Kabelskega signala.
Potem pa ni druge kot servis al pa kakšno poizvedovanje po mreži. Drugače pa Philips proizvaja vse na kitajskem.
Ne je bilo na USB-ju isto. Tako, da sem TV nesel na servis da mi potrdijo vzrok (upam da pravi) eden govori da je plata fuč, nekdo pa da je zanič t-con plošča. Sem čisto zmeden :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung Led TV H6400 - vtisi, težave, zadnji firmware (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 66974 (12181) | Han |
» | Telemach kabelski internet - pogosti izpadi, vaše izkušnje?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6921 (5326) | solatko |
» | Router in strelaOddelek: Loža | 2174 (1608) | Oldi |
» | LCD ali plazma? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 34463 (31913) | jajcar |
» | Vse za Radeon 9800SE! (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4479 (3343) | Tilen |