» »

Antibakterijski čistilni sprej za klimo

Antibakterijski čistilni sprej za klimo

edi45 ::

Zanima me, kje bi lahko kupil kakšen dezinfekcijski čistilni sprej za klimo, kot je to recimo:

https://www.mimovrste.com/dodatna-oprem...

Našel sem tega na mimovrste in še enega na extreme digital, vendar oba nista na zalogi. Imajo to tudi v kakšnih fizičnih trgovinah in če, kje? Ker nismo našli nikjer.

Mare2 ::

Nisem bral, poglej če je tu kaka rešitev:
KATERI in KJE kupiti čistilo za notranjo enoto klime v stanovanju.

lonewolf_ ::

Ko sem čistil klimatske naprave preko študentskega dela smo imeli čistilo na bazi klora, ker ti spreji so bolj za okras. Potem smo s parnim čistilcem šli 3x čez hladilne reže in nato še z dišavnim šprejem (kjer je bila prisotna plesen in slab vonj). Boljše je skoraj ne moreš očistit brez packarije. Če imaš umazan valj pa ti predlagam, da ga spraviš ven in umiješ s tušem in vročo vodo... To kaj se s metlicami ali s čopičem briše je OK za eno leto, če nimaš alergij na plesen, prah...

Če želiš dam kontakt, za tadva fanta vem, da res dobro očistita z začetno ceno 40€

Ravno včeraj sem si vzel čas in v dveh urah spucal našo enoto doma po enem letu...

Samo šprej ti bo slabo dezinfekcijo nardil, ker ostane svinjarija med režami itd. Že samo če greš s paro čez si nardil dosti več, samo pazi da se ne porežeš na teh rebrih ker so tanka in ostra aja pa zelo hitro se poškodujejo...

Je pa odvisno koliko jo uporabljaš... mi smo našo prvič spucali po par letih uporabe (je v teku čez celo poletje) pa nam je bilo žal, da je nismo dali prej...
R7 5700G + NH-U12P SE2 | Ballistix 2x8Gb 3000MHz
Mortar Titanium | P1 500GB | Exos 3TB | SSD MX500 1TB
beQuiet 700W Gold | Fractal Design Define S

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosna klima

Oddelek: Loža
438594 (4132) Vuli
»

Polnenje avtoklime (strani: 1 2 )