Forum » Problemi človeštva » Volitve 2018, drugič
Volitve 2018, drugič
Temo vidijo: vsi
ftzj ::
Nesta ::
Vazelin ::
Ne vem če si ravno material za vodenje države, če si rabil celih 6 popravcev, da si šel mimo ene precej lahke šole. Meni vse skupaj deluje že smešno.
Naj levica da enga kompetentnega mandatarja in to je to. Saj je veliko strokovnjakov naokoli!
Naj levica da enga kompetentnega mandatarja in to je to. Saj je veliko strokovnjakov naokoli!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
MrStein ::
Komot je Janša mandatar, če ima manjšinsko vlado. Dokler ne morejo počet neumnosti, jih pri pomembnih reformah ne bo nihče oviral.
A tak kot zadnjič?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Ocitno ga mediji Sarca podpirajo pa ne vem zakaj. Nic slabega ne pisejo o njem ceprav bi ga lahko s tem podatkom politicno unicili. Ne vem zakaj ga podpirajo in kdo si lasti medije.
Smrekar1 ::
Ocitno ga mediji Sarca podpirajo pa ne vem zakaj. Nic slabega ne pisejo o njem ceprav bi ga lahko s tem podatkom politicno unicili. Ne vem zakaj ga podpirajo in kdo si lasti medije.
Ker je tip malo bolj pameten kot povprečen eszdeeszovec.
Ja, šestkrat sem bil na Srednji lesarski šoli na popravnem izpitu. Pa kaj potem? Pač mi vsi predmeti niso bili blizu. Glavno je, da sem doštudiral in kaj naredil iz svojega življenja. Ponosen sem na svoj trud.
Glede na to, da je diplomiral na AGRFT lahko s precej veliko gotovostjo trdim, da je falil srednjo šolo. Če je imel popravce iz strokovnih izpitov še toliko bolj.
Najbols da je Cmerar mandatar pa bo mir. Cez 3 leta nas caka predsedovanje EU tko da bi bilo sicer najbolse imet desno vlado ce hocemo kj od Evrope dobit.. Bodimo malo pametni :)
Se prav da mu gre dobr gluma, komedija , norcevanje in klovnarstvo. Je dobil zarad tega tocke na agrft. Zarad tega je 'pameten'. 6x fuknt popravca je res najbolj primeren clovek v sloveniji za mandatarja. Tega trenutka pac v celotni drzavi ni mogoce najt boljsega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()
jype ::
A tak kot zadnjič?Ja, enako. Vse, kar ni bilo očitno v nasprotju z interesi večine volilcev, je šlo skozi.
Se prav da mu gre dobr gluma, komedija , norcevanje in klovnarstvo. Je dobil zarad tega tocke na agrft. Zarad tega je 'pameten'. 6x fuknt popravca je res najbolj primeren clovek v sloveniji za mandatarja. Tega trenutka pac v celotni drzavi ni mogoce najt boljsega.Nima smisla, da poizkušaš, ker ti nihče ne bo nasedel - razen tistih, ki so že nasedli.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Se prav da mu gre dobr gluma, komedija , norcevanje in klovnarstvo. Je dobil zarad tega tocke na agrft. Zarad tega je 'pameten'. 6x fuknt popravca je res najbolj primeren clovek v sloveniji za mandatarja.
Rekel je, da je bil 6x na popravnem izpitu, ne da je 6x padel na popravnem izpitu. Glede primernosti za mandatarja bi bilo dobro še vedeti pri katerih predmetih je imel težave. Za mandatarstvo je slovenski jezik nedvomno pomembnejši od obdelave lesenih plošč.
Se prav da mu gre dobr gluma, komedija , norcevanje in klovnarstvo. Je dobil zarad tega tocke na agrft. Zarad tega je 'pameten'. 6x fuknt popravca je res najbolj primeren clovek v sloveniji za mandatarja. Tega trenutka pac v celotni drzavi ni mogoce najt boljsega.
Ce po pravic povem je program na lesarski šoli joke. Posebej če primerjaš z programom na eni splošni gimnaziji....poznam kar nekaj ljudi ki jo hodilo na solo. Niso ravno učenjaki pa so vsi izdelali brez težav.
Drugo je pa praksa na lesarski, ki ti mora ležat in moraš imet za to tud mal žilco
Na videu je tist stric povedal, da je 6x padel. Drugac mi je ta podatek nov. Sem se ze brez tega cudil kaj vse v sloveniji volijo. Razne komedijante in neresne klovne.
Če je klovna špilal na lesarski šoli me ne bi čudilo, če bi ga učitelji poizkušali vzgajati z negativnimi ocenami in popravnimi izpiti.
neresne klovne.To je oksimoron. Vsi klovni so smrtno resni. To je tudi razlog, da nas toliko voli zoper Janšo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
.
neresne klovne.To je oksimoron. Vsi klovni so smrtno resni. .
Tako kot ti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ftzj ()
Mene so v življenju poslali na zgolj en popravni izpit, pa sem se kar z ravnateljem dogovoril, da pri drugem učitelju opravim "pregledni preizkus znanja za celo leto" - in sem ga. Drži, da je bil odnos z učiteljico, ki mi je obljubila popravni izpit, precej napet.
Ce po pravic povem je program na lesarski šoli joke. Posebej če primerjaš z programom na eni splošni gimnaziji....poznam kar nekaj ljudi ki jo hodilo na solo. Niso ravno učenjaki pa so vsi izdelali brez težav.
Drugo je pa praksa na lesarski, ki ti mora ležat in moraš imet za to tud mal žilco
Saj zato je dokaj važno pri katerih predmetih naj bi imel popravne izpite. Če gre za strokovne predmete to pomeni, da bi bil slab mizar. Kolikor vem za premierja obdelava lesa ni med najnujnejšimi znanji, zato to ni vredno omembe. Če gre za splošne predmete je slika nekoliko drugačna in je smotrno pregledati še ozadje.
Namest da volimo najpametnejse in najbolj sposobne iz slovenije, se mi kregamo, ce je mandatar pogrnil pri strokovnih popravcih ali popravcih iz prakse.
slovenija!
slovenija!
Takoj sem zato, da kakšen Colarič vodi slovensko vlado. Vlado pa sestavijo tri najmočnejše stranke.
Namest da volimo najpametnejse in najbolj sposobne iz slovenije, se mi kregamo, ce je mandatar pogrnil pri strokovnih popravcih ali popravcih iz prakse.
slovenija!
Osebno sem tako tudi storil. Problem je v tem, da se dobršen del volilnega telesa ni strinjal. Pri nas je v primerjavi z nekaterimi državami sicer še zelo v redu.
slovenija!
Zato mu pa v nobenem volilnem okraju niso namenili največ. Ali pač v Kamniku in Domžalah? Nisem zih da nam napačno vero učil :) Ampak vem pa da v večini okrajih ni bil prvi, tudi drugi ne povsod.
leiito ::
Popravne izpite je imel iz fizike, vsako leto znova, na srednij lesarski, to kaže na nesposobnost strateškega reševanja problemov.
Drug aspekt so njegovi javni nastopi; ne samo, da ni nobene intelektualne širine, svetovaljanstva, ki se pričakuje od PV, toliko praznine in floskul nismo videli niti pri Erjavcih, Moderndorferjih ipd.
Tretji pa "program" in včerajšnji "koalicijski sporazum", ker to kaže pa na hudo ignoranco in nerazumevanje, ne samo Šarca, ampak tudi njegovega kroga sodelavcev, ker da ni nihče interveniral preden so tisto spustili v javnost, da so se novinarji in politiki potem cel dan delali norca iz njega, kaže da je ekipa na podobnem nivoju kot on sam, razni Goloboviči in podobno globoki misleci.
Simptomatična je tudi Šarčeva reakcija na Janšin zmagovalni govor, tudi na izven desnice, Gantar in Lahovnik npr., sta bila nad govorom navdušena, Šarec ni zdržal več kot 4 minute in da bo mera polna, je novinarjem izjavil, da on tega ne more poslušat.
Drug aspekt so njegovi javni nastopi; ne samo, da ni nobene intelektualne širine, svetovaljanstva, ki se pričakuje od PV, toliko praznine in floskul nismo videli niti pri Erjavcih, Moderndorferjih ipd.
Tretji pa "program" in včerajšnji "koalicijski sporazum", ker to kaže pa na hudo ignoranco in nerazumevanje, ne samo Šarca, ampak tudi njegovega kroga sodelavcev, ker da ni nihče interveniral preden so tisto spustili v javnost, da so se novinarji in politiki potem cel dan delali norca iz njega, kaže da je ekipa na podobnem nivoju kot on sam, razni Goloboviči in podobno globoki misleci.
Simptomatična je tudi Šarčeva reakcija na Janšin zmagovalni govor, tudi na izven desnice, Gantar in Lahovnik npr., sta bila nad govorom navdušena, Šarec ni zdržal več kot 4 minute in da bo mera polna, je novinarjem izjavil, da on tega ne more poslušat.
Utk ::
Problem je v tem, da se dobršen del volilnega telesa ni strinjal. Pri nas je v primerjavi z nekaterimi državami sicer še zelo v redu.
Doberšen del? 12 procentov je dobil. Trikrat več kot nek Jelinčič. A če bi ustanovili še 5 brezveznih strank, bi postal premier nekdo s 5 procenti?
Za predsednika države bi bil Šarec čisto v redu, če je lahko Pahor, je tudi Šarec še preveč šolan za to. Premier je pa vseeno druga pesem. Niti nima Šarec tolk več procentov proti Cerarju, Židanu (bog ne daj) in še komu, da bi zarad tega špilal nekega vodjo. Komot prepusti to mesto Cerarju...
Ce se ne morjo zment naj bo Cerar Premije pa še SD in SDS v vladi pa bo koza cela in volk sit...
Cervantes ::
Machete ::
Cero je bil do sedaj najboljši premier od leta 1991. Tudi desničarjem je postavil ograje in se vedno korektno postavil za Slovenijo. Je pa mogoče preveč kulturen in premalo populstičen za white trash in to razumejo kot slabost. Pa ni. Državni voditelj mora biti miren in delovati v okvirih možnega. Vse ostalo je BS, za dobro predstav a zapravljanje časa. Država v boljši formi še ni bila, konjektura v svetu gor ali dol. Korucije pa žal nikoli ne bomo izkoreninili. Zakaj? Poglejte kaj ste volili in poglejte v ogledalo. Vsak bi lupil državo, če bi imel možnost. To vam vsak sosed lahko prizna po 2. pivih.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Utk ::
Tako je. Cerar je pragmatičen in ne (samo) levi ali (samo) desni. Morda bi to rabili še mandat ali dva, da se počistijo eni in drugi skrajneži. Sicer ne bo naredil nobenega strašnega premika, ampak sej ga ne bo niti nihče drug.
Popravne izpite je imel iz fizike, vsako leto znova, na srednij lesarski, to kaže na nesposobnost strateškega reševanja problemov.
Vsekakor ne kaže na nek poseben intelekt, ne. Upam, da se bo pustil vsaj voditi pravim osebam.
Mislim, da nam je vsem jasno, da je zmagal zgolj zato, ker je proti PTTM. Zgodba za leto ali dve, sledi politična smrt.
V javnost so prišla samo izhodišča, teme o katerih bi se pogajal glede koalicijske pogodbe. Nevtralni in neodvisni mediji tipa Nova24 in Demokracija so to predstavili kot program in koalicijski sporazum.
MisterM ::
Gotovo Šarec ni ponosen na svoj srednješolski staž, a zame to ni dovoljšen razlog, da bi bil neprimeren za predsednika vlade. Tudi leta 92 me je prav tako zbodlo, da je imel Ivan Oman le štiri razrede osnovne šole. Dobil sem razlago, da marsikateri kmet takrat ni imel formalne izobrazbe in v politiki morajo biti zastopani vsi.
Cerar je imel predvsem srečo, da je vladal v eni najhujših konjuktur v svetu, ne se slepit. Dirty job sta pa nardila tako ali tako že jj in ab. Tip je bil ob pravem času na pravem mestu - dobesedno. Izvedli niso nobene reforme - zdravstvo se utaplja v precej bednem stanju. Zame je bil mandat dokaj razočaranje glede na kapital iz volitev ki ga je imel za sabo. Od izgona švedov in odstopa Mramorja naprej je kapituliral pred lobiji. Aja pa kapitulacija pred Košutrunom iz zdravstva...
Očitno ljudje mandata ne ocenjujejo ravno uspešno če je prejšnja vladna koalicija zbrala ene 25 stolov letos
Očitno ljudje mandata ne ocenjujejo ravno uspešno če je prejšnja vladna koalicija zbrala ene 25 stolov letos
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Mato989 ::
Cero je bil do sedaj najboljši premier od leta 1991. Tudi desničarjem je postavil ograje in se vedno korektno postavil za Slovenijo. Je pa mogoče preveč kulturen in premalo populstičen za white trash in to razumejo kot slabost. Pa ni. Državni voditelj mora biti miren in delovati v okvirih možnega. Vse ostalo je BS, za dobro predstav a zapravljanje časa. Država v boljši formi še ni bila, konjektura v svetu gor ali dol. Korucije pa žal nikoli ne bomo izkoreninili. Zakaj? Poglejte kaj ste volili in poglejte v ogledalo. Vsak bi lupil državo, če bi imel možnost. To vam vsak sosed lahko prizna po 2. pivih.
To da vsak po 2 pivih to prizna je posledica tega, da je preveč ljudi predolgo časa vplačevalo državi več, in ni videlo napredka pri porabi vplačil skozi DDV in ostale davke... in zato bi zdaj vsak rad olupil svoj kos nazaj...
Je pa že GOSPOD Friedman povedal... "Nobody spends someone elses money as carefully as he spends his own" In to je citat ki bi moral viset po vseh z državo povezanih zadevah in ki bi ga moral poznat vsak PM, vsak poslanec itd...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
BuDi79 ::
Gostilne ob Ljubljani imajo verjetno polne roke dela s sestankovanju lobistov, sestavljanjem koalicij in podobno
MisterM ::
leiito ::
Taka izhodišča so smešna, temu nihče ne nasprotuje. Sej zajebal so novinarji in še vedno delajo enako napajo, da od Šarca ne terjajo jasnih opredelitev glede NLB, zasebnega šolstva, ograje na meji itn., na nemi točki si za odprte meje ali pa nisi, za prodajo NLB ali proti in tam postanejo razlike v agendah vidne in problematične.
Cerar je imel predvsem srečo, da je vladal v eni najhujših konjuktur v svetu, ne se slepit. Dirty job sta pa nardila tako ali tako že jj in ab. Tip je bil ob pravem času na pravem mestu - dobesedno. Izvedli niso nobene reforme - zdravstvo se utaplja v precej bednem stanju.
Pri zdravstvu niso naredili nič pametnega, drugje so spravili čez nekaj manjših stvari. Nič ključnega, ampak z desnim premierjem in levimi koalicijskimi partnerji kaj dosti več niti ne moreš pričakovati.
Vedno je najlažje srati naokoli.
Konlov ::
Sej za minimalca iz Avstrije se v Sloveniji kar dobro živi. Minimalc v Avstriji pa ni kaj dost uporabnejši od našega.
Seveda je, saj cene tam niso 2x višje, ampak včasih celo nižje od Slovenije...
Poznam primere, ko ženske doma kofetkajo, mož dela čez mejo, froca pa v prestolnici študirata in sta nastanjena v študentskem domu. Starše imajo pa v domu za ostarele.
V isti sapi na vsaki vaški veselici nabijajo, kako gre vse v prestolnico.
Kako naj torej država zgradi kak vrtec, popravi kakšno cesto, kolesarji bi menda imeli kolesarske steze
Minusi za državo:
- ženske doma kofetkajo
- froca sta nastanjena v študentskem domu
- starši so v domu za ostarele
Plusi:
- mož, ki dela čez mejo, pri nas tanka, ker je ceneje,
- v našem bufetu popije kakšno pivo ali osem njih.
maco-maco ::
SDS+SD? In potem posodobimo železnice s parnimi lokomotivami?
SD je po programu socialna stranka.. Po profilu SDS in N.SI sta desni kjer je velik pomen na "cerkvenih" vrednostah kjer je sociala zelo visoko.. Tako da....
V mislih sem imel TEŠ6 in podobne projekte, kjer odlično sodeluje, a na žalost preveč vzamejo.
Drugače pa izgleda, da bo postalo moderno pošiljanje grozilnih pisem z belim prahom, požiganje in podobna domoljubna dejanja.
Kaj?
SDS+SD? In potem posodobimo železnice s parnimi lokomotivami?
SD je po programu socialna stranka.. Po profilu SDS in N.SI sta desni kjer je velik pomen na "cerkvenih" vrednostah kjer je sociala zelo visoko.. Tako da....
V mislih sem imel TEŠ6 in podobne projekte, kjer odlično sodeluje, a na žalost preveč vzamejo.
Drugače pa izgleda, da bo postalo moderno pošiljanje grozilnih pisem z belim prahom, požiganje in podobna domoljubna dejanja.
Ne razumem kaj ima to veze? Zakaj moramo vse na sovražtvo obrnit. A ne bi enkrat probal iti proti Sloveniji??
vostok_1 ::
Kakšni so vaši minimalni standardi za politika na takem položaju?
There will be chutes!
It came from the lab.
Like tears in rain. Time to die. v_1 2012-21
It came from the lab.
vostok_1 ::
Pretty much, yeah.
There will be chutes!
It came from the lab.
It came from the lab.
T-h-o-r ::
Samo še čakam kakšen medijski spin kako je imeti 6 popravcev na neki random šoli velik uspeh In kako te takšna stvar utrdi za mandatarstvo
tak uspeh, kot zaključiti FDV z diplomsko, ki temelji na prepisovanju iz petih knjig
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?