Forum » Problemi človeštva » Volitve 2018, drugič
Volitve 2018, drugič
Temo vidijo: vsi
T-h-o-r ::
A niste na slo-techu bolj razsvetljeni. Bi lahko vedeli, da identitetna politika liberalnih kapitalistov nima kakšne veze z levičarstvom
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
jype ::
Ja, dobro si je izmislil. Tako kot če bi jaz pogledal tvite Trumpa in Janše in trdil, da desničarji sovražite ženske.
Desničarji sovražite ženske!
Desničarji sovražite ženske!
harvey ::
A niste na slo-techu bolj razsvetljeni. Bi lahko vedeli, da identitetna politika liberalnih kapitalistov nima kakšne veze z levičarstvom
Še Žižku je postalo jasno, da platforma anti-jj ne daje rezultatov
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
gus5 ::
Jim bomo zaenkrat kar verjeli.Ko ni argumentov, dokazov, ostane le še (slepa) vera.
Lahko poskusiš dokazati, da je narobe, ampak tega nisi zmožen.Dokažem naj, da je v zadnjem lanskem kvartalu 38 tisoč več zaposlenih kot v zadnjem kvartalu 2010?
Če govorimo v kontekstu ukinjanja delovnih mest zaradi zviševanja minimalnih plač, potem je.Ne, tudi v takšnem kontekstu višina BDP ni nujno pogojena s številom delovnih mest.
Dvig minimalne plače ne pomeni, da zaradi tega kar avtomatsko nastajajo nova delovna mesta z višjo dodano vrednostjo, kakor se tebi napačno zdi.Nihče ne omenja samodejnega nastajanja delovnih mest z višjo dodano vrednostjo v primeru dviga minimalne plače. Še ena tvojih (verskih) blodenj.
maco-maco ::
Janez ni ekstremna desnica? Še kaj drugega kot spogleduje se z nacisti. Nažirajo proračunska sredstva? Si želimo manj pravne države, slabše šole, več kimavcev, manj kulture?
Kaj?
cekr ::
Janez ni ekstremna desnica? Še kaj drugega kot spogleduje se z nacisti. Nažirajo proračunska sredstva? Si želimo manj pravne države, slabše šole, več kimavcev, manj kulture?
Iz katere hoste si pa ti ušel?
Zbudi se smo leta 2018.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
jernejl ::
Vir je UMAR.Neveljaven je, ker je napovedal narobe.
Če ni skladen s tvojo ideologijo, še ne pomeni, da je narobe. Bolj verjetno je, da je narobe tvoja ideologija.
Razumniki razumemo, da nerazumniki niste zmožni razumeti matematičnih modelov, dokler niti kotov v ravnini ne razumeteČe govorimo v kontekstu ukinjanja delovnih mest zaradi zviševanja minimalnih plač, potem je.Ne, ni. Ker tega ne razumete, vam potem tudi drugje narobe hodi v izračunih, razumemo.
Jim bomo zaenkrat kar verjeli.Ko ni argumentov, dokazov, ostane le še (slepa) vera.
Res je. Ker nimaš argumentov proti, UMAR-jevim izračunom pač moramo verjeti.
Za vas, vernike, so pa bolj kot UMAR-jevi modeli verodostojni grafi razdeljevanja pomoči rdečega križa iz levičarskega trobila. Toliko o (slepi) veri.
Lahko poskusiš dokazati, da je narobe, ampak tega nisi zmožen.Dokažem naj, da je v zadnjem lanskem kvartalu 38 tisoč več zaposlenih kot v zadnjem kvartalu 2010?
Očitno nisi sposoben ločiti med napovedjo stopnje zaposlenosti in vplivom dviga minimalne plače na zaposlenost. Nič čudnega, da ste tako (ne)misleči pripadniki Levice.
Nihče ne omenja samodejnega nastajanja delovnih mest z višjo dodano vrednostjo v primeru dviga minimalne plače. Še ena tvojih (verskih) blodenj.
Še dobro, da se ti malce prej ni zapisalo, da dvig minimalne plače pomeni razvojni pospešek.
Kaj je potem razvojni pospešek, če ne delovna mesta z višjo dodano vrednostjo? Čimveč brezposelnih?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
Zbudi se smo leta 2018.
Okolica Mokrca.
Ne rinem jaz v prvo polovico prejšnjega stoletja. Samo opozarjam, kaj so takrat imeli.
Kaj?
Če ni skladen s tvojo ideologijo, še ne pomeni, da je narobe. Bolj verjetno je, da je narobe tvoja ideologija.Narobe je, ker je napovedal številke, ki se potem niso zgodile.
Razumniki razumemo, da nerazumniki niste zmožni razumeti matematičnih modelov, dokler niti kotov v ravnini ne razumete :)Razumniki z osnovnošolsko matematiko očitno ne razumete, da so matematični modeli lahko pravilni (kjer UMAR napove vrednosti, ki se potem dejansko tudi izmerijo v praksi), ali pa napačni (kot se je zgodilo tokrat).
Očitno nisi sposoben ločiti med napovedjo stopnje zaposlenosti in vplivom dviga minimalne plače na zaposlenost. Nič čudnega, da ste tako (ne)misleči pripadniki Levice.Moving the goalposts? Če se ni zgodilo, kar ste napovedovali, potem je vaš model napačen.
That's all there is to it.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jype ()
Če ni skladen s tvojo ideologijo, še ne pomeni, da je narobe. Bolj verjetno je, da je narobe tvoja ideologija.Narobe je, ker je napovedal številke, ki se potem niso zgodile.
Ažuriran model je bil pripravljen leta 2012 za dvig iz leta 2010. Zmanjšanje zaposlenih na kratek rok (7.000) je bila ocena vpliva (za nazaj) in ne napoved.
Razumniki z osnovnošolsko matematiko očitno ne razumete, da so matematični modeli lahko pravilni (kjer UMAR napove vrednosti, ki se potem dejansko tudi izmerijo v praksi), ali pa napačni (kot se je zgodilo tokrat).
Če se je število zaposlenih povečalo, to še ne pomeni, da je njihov model napačen, kot napačno trdiš.
Moving the goalposts? Če se ni zgodilo, kar ste napovedovali, potem je vaš model napačen.
Še enkrat: ocena kratkoročnega vpliva je bila narejena za nazaj, torej ne more biti napoved. Napoved na daljši rok je taka, kakršna je, nihče od vernikov v nasprotno pa ni pokazal kakšne napake ali boljšega modela, tako da bomo UMAR-ju zaenkrat bolj verjeli kot forumskim trolom.
Če se je število zaposlenih povečalo, to še ne pomeni, da je njihov model napačen, kot napačno trdiš.Ja, točno to to pomeni. Če tega ne razumeš, potem znanost ni tvoje področje. Aja, saj res, "ekonomija", haha.
ocenaSlaba, ker je napačna. Pravilna bi lahko bila, ker tudi napačni modeli včasih po naključju vrnejo pravilen rezultat.
Zgodovina sprememb…
RedDrake ::
Zbudi se smo leta 2018.
Okolica Mokrca.
Ne rinem jaz v prvo polovico prejšnjega stoletja. Samo opozarjam, kaj so takrat imeli.
Jah, meli so vse sorte.
Recimo od kolega stare starše so izginili in, kako prikladno, nacionalizirali tovarno, medtem ko so potomci morali živeti pod nadzorom
Ali pa kako je od mojega dedka 3/4 družine čudežno doživelo samovžig v skednju njihove kmetije. Pa vrata se ni dalo odpreti - res nesrečno naključje.
Nihče od teh ni imel _NIČ_ s švabi ali domkoti btw (so pa hodil v cerkev prvega komunista izpred 2000 let in ne v cerkev zadnjega komunista iz tistega časa).
Ampak, saj vemo, revolucije uradno ni bilo (ampak za tekovine revolucije smo se borili še leta '90).
Zato ponosno nosimo rdečo zvezdo danes, in tecimo v trojkah ter častimo spomin na heroje osvoboditve, ki so tam junija ter julija '45 očistili prebivalstvo domobransko-nacistično-korpofašistično-izkoriščevalske zalege, starosti 0-99.
Klinc vas gleda.
Takih stvari se brez iskrenih opravičil _NE BO_ pozabilo nikoli.
Če boste pa vsakega, ki nima volje, da bi že 20+-tič dal nek komunalni izem na preizkušnjo (ker _ZDAJ_ pa res bo uspelo!), zmerjali s Hitlerjem, potem pa, kaj naj rečem.
Če me vsi zmerjate, da sem nacist in fašist, potem nič ne izgubim, če to res postanem.
Keep that in mind, please.
Tisti citat od Žižka je spot on.
Kaviar levica.
Ni jim jasno, da če slučajno pride do revolucije, jim bosta na vrata njihovega trisobnega stanovanja v centru LJ potrkala komisar Mujo in komisar Franci, ter jim zaplenila večino premoženja, da se bo lahko financiralo poskus številka 21. Dokler ne bo zmanjkalo denarja in bodo ljudje živeli od šverc komerca in dela na črno ...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: RedDrake ()
Če se je število zaposlenih povečalo, to še ne pomeni, da je njihov model napačen, kot napačno trdiš.Ja, točno to to pomeni. Če tega ne razumeš, potem znanost ni tvoje področje. Aja, saj res, "ekonomija", haha.
Dokler živiš v ravnini, kjer je ena spremenljivka odvisna samo od ene druge, to drži.
Mi živimo v večdimenzionalnem prostoru, tebi pa še osnovnošolski izračuni v ravnini ne grejo od rok.
Jasno, da bomo verjeli modelom strokovnjakov iz UMAR-ja bolj, kot verjamemo nekomu, ki je že dokazal, da osnovnošolske matematike ne razume, hkrati pa se sklicuje na lastno (ne)integriteto, s katero dokazuje UMAR-jev "narobe".
Če me vsi zmerjate, da sem nacist in fašist, potem nič ne izgubim, če to res postanem.Daj še enkrat preberi, kaj si napisal. Tisto o skednjih in tako naprej. Prosim, preden postaneš nacist.
Jasno, da bomo verjeli modelom strokovnjakov iz UMAR-ja bolj, kot verjamemo nekomu, ki je že dokazal, da osnovnošolske matematike ne razume, hkrati pa se sklicuje na lastno (ne)integriteto, s katero dokazuje UMAR-jev "narobe".Všeč mi je, da me poizkušaš diskreditirat, namesto da bi pojasnil, zakaj se ti zdi, da so matematični modeli od sebe dali napačne številke.
Veliko pove o tem, koliko dejansko veš o teh rečeh.
Zgodovina sprememb…
Se ne bom citiral, ker se mi ne da. Večkrat sem obsodil povojne poboje, nič nimam proti spomenikom (čeprav se mi ne zdijo najboljše zapravljanje denarja) nedolžnim padlim po vojni. Kot rečeno, naša familija je bila na vlaku za Avstrijo(pa so nas na koncu pustili v slo kljub deloma a koreninam,; vzeli so nam marsikaj). Prišla je tudi kasneje UDBA, pa zahtevala neko nošenje podatkov iz tujine z naše strani. Pa so svojci to odklonili.
Imaš pa na drugi strani ogromno udbašev, zk-jevcev, partijcev in podobnih low fuck domoljubov.
Smrt fašizmu, svoboda narodu!
Imaš pa na drugi strani ogromno udbašev, zk-jevcev, partijcev in podobnih low fuck domoljubov.
Smrt fašizmu, svoboda narodu!
Kaj?
imagodei ::
jansa je ekstremna desnica? Nisi ti ekstremno brez pravega zivljenja? Kako sploh skujes kaj takega?
Janša je ekstremna desnica. Period. Jaz sem svoje stališče argumentiral v tej temi že nekajkrat. To, da se ti zgražaš nad tem, ekstremnega desničarja ne naredi nič manj ekstremnega.
- Hoc est qui sumus -
MrStein ::
Je zrušil izvoljeno vlado? Aja, to je naredil SD s satelitom Solidarnost.
Je kršil in ignoriral ustavo? Aja ne, to je bil SMC+SD+DeSUS u etičnim ustavnim sodnikom na čelu.
Pa ta je tako nesposoben, da še ekstremist ne zna biti!
Je kršil in ignoriral ustavo? Aja ne, to je bil SMC+SD+DeSUS u etičnim ustavnim sodnikom na čelu.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
chort ::
Ko smo že pri Žižku ter strinjanju/nestrinjanju, dejte zaradi higiene najprej prebrat cel članek in ne porezan citat:
http://www.delo.si/sobotna-priloga/levi...
http://www.delo.si/sobotna-priloga/levi...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: chort ()
Še en shod z antiagendo:
https://siol.net/novice/slovenija/cetrt...
Zakaj ne bi politiki, ki so v ozadju tega, naredili shod, kjer bi povedali pozitivne stvari iz svojega programa? Pa sklenili na primer predvolilno koalicijo.
A spet Solidarnost na delu?
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
Razumniki razumemo, da nerazumniki niste zmožni razumeti matematičnih modelov, dokler niti kotov v ravnini ne razumete
Čakaj, dajmo stopit korak nazaj in zadeve poenostavit. A je UMAR-jev matematični model dal prave napovedi ali ne?
- Hoc est qui sumus -
leiito ::
Židan v resnici seveda ne verjame, da je SDS skrajna desnica, nič v njihovem programu ne ustreza temu pojmu in če bi bila skrajno desna, bi se zgražali tudi mediji v tujini. Zaklinjanje na antiJanšizem in splošen antifa imidž so mu svetovali eksperti SD, Erjavec pa zmotno verjame, da vejo kaj delajo. Je pa po drugi strani res, da se tudi drugod levica zateka k radikalni retoriki, ker nima vsebine, razen dviganja davkov, to pa težko prodaš volilcem. Še dodatno situacijo zapleta Levica, ki leve stranke navidezno sili, da se v smrtnem strahu pred političnim poginom pomikajo vedno bolj proti levi. To moraš v živo videt, kakšni dripci so dejansko ti poslanci, ko v predvolilnem času klečeplazijo pred tam nekimi vaškimi čudaki in moledujejo za glasove, hudiču bi se zagraužal, SDS je bistveno bolj classy.
Je bilo pa včeraj vidno, da bi Cerar sam še utegnil iti v koalicijo z Janšo, da njegovo življenjsko delo ne bo čez noč pozabljeno, on pa predmet posmeha, ampak tega mu Kučan nikoli ne bi dovolil, prej bi Cerarja vzela noč.
Nasploh so te volitve glas za ali proti globoki državi, ki pa nekaterih ne moti, za nekatere je ta režim božja mana, še nikoli se ni tako lepo služilo.
Je bilo pa včeraj vidno, da bi Cerar sam še utegnil iti v koalicijo z Janšo, da njegovo življenjsko delo ne bo čez noč pozabljeno, on pa predmet posmeha, ampak tega mu Kučan nikoli ne bi dovolil, prej bi Cerarja vzela noč.
Nasploh so te volitve glas za ali proti globoki državi, ki pa nekaterih ne moti, za nekatere je ta režim božja mana, še nikoli se ni tako lepo služilo.
nič v njihovem programu ne ustreza temu pojmuRazen populističnih napisov na plakatih:
Zgodovina sprememb…
nič v njihovem programu ne ustreza temu pojmuRazen populističnih napisov na plakatih
Po tej logiki so vsi ekstremisti.
Motiti se je človeško.
dronyx ::
Janša prihaja. To je dejstvo. V državni upravi so že začeli deliti kartonaste škatle za selitev nekompatibilnih uslužbencev.
leiito ::
Za preproste ljudi je najbrž res vse, kar ni levo, skrajno desno.
Je pa res, čeprav tega ne smemo povedat naglas, da se z novo oblastjo akterjem globoke države slabo piše, v nekaterih primerih je nujna suspenzija državljanskih pravic, ker je pravosodni sistem tako kontaminiran. Ampak sej tudi klopov ne dajemo ven z lepimi besedami.
Je pa res, čeprav tega ne smemo povedat naglas, da se z novo oblastjo akterjem globoke države slabo piše, v nekaterih primerih je nujna suspenzija državljanskih pravic, ker je pravosodni sistem tako kontaminiran. Ampak sej tudi klopov ne dajemo ven z lepimi besedami.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: leiito ()
cekr ::
Malo drugače:
čemu je namenjen volilni molk?
Bistvo je skregano z realnostjo.
Predčasni volivci nimajo tega molka. Tako da nismo vsi enekopravni.
čemu je namenjen volilni molk?
Bistvo je skregano z realnostjo.
Predčasni volivci nimajo tega molka. Tako da nismo vsi enekopravni.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
Zadnjih 10 let je praktično pri nas vladala levica (razen eno leto če se ne motim) tako da ne bo nič narobe, če se oblast zamenja. Sam sicer en hodim na volitve in ne navijam za nikogar, se mi pa zdi da si ne želimo stanja kot ga je vzpostavila LDS, ko je šlo za...(tega ne smem napisat javno) in ko je bil cel kup nedotakljivih, ki so počeli kar so hoteli, ker so bili del politične nomenklature. Tudi sedaj se mi zdi da se temu stanju bližamo, vsaj sodeč po tem, kako se nekaterih kar ne da in ne da zapret (ja vem, demokracija, samo kljub temu).
A Kučan je že nagovoril javnost, komu bo dal glas?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
Za preproste ljudi je najbrž res vse, kar ni levo, skrajno desno.Nikakor ne. Če zmaga NSi in gre v koalicijo s komerkoli razen SDS, ne bo nihče rušil njihove vlade. Protestirali bomo proti kakšnih idiotizmih glede pravic do splava, pravic delavcev in podobnih reči, ne bomo jim pa zamerili, če bodo pravilno po katoliško skrbeli za šibkejše po najboljših močeh, tudi če bodo pri tem pragmatični in praktično omejevali količino pomoči, ki jo proračun še prenese.
SDS je drugačen: Oni bi "uravnoteževali medije" tako kot Orban, "anti-sorošali univerze" in se šli podobne putinistične prijeme. Po nekaj mesecih bi postalo normalno, da raziskovalni novinarji umirajo v sumljivih prometnih nesrečah, tako kot v Rusiji in na Madžarskem.
si ne želimo stanja kot ga je vzpostavila LDS,V resnici si ga: Gospodarska rast je bila znatna, približali smo se EU, zamerimo jim lahko le pretirano pozabljanje na pravice delavcev.
Zgodovina sprememb…
si ne želimo stanja kot ga je vzpostavila LDS,V resnici si ga: Gospodarska rast je bila znatna, približali smo se EU, zamerimo jim lahko le pretirano pozabljanje na pravice delavcev.
Takrat bi se EU lahko približa tudi Albanija, če bi se jim ljubilo ukvarjati z birokracijo. Jaz sem videl od blizu, kako je sistem LDS deloval in to je bilo skrajno toksično. če si bil "njihov" si lahko počel kar si hotel. Ovadbe so zabrisali v smeti ali se pa delali norca. Idiotski sistem. Upam da se to več ne ponovi.
Zgodovina sprememb…
PaX_MaN ::
Absolutno.Pravnomočno ugotovljeno, celo dvakrat.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PaX_MaN ()
Takrat bi se EU lahko približa tudi Albanija, če bi se jim ljubilo ukvarjati z birokracijo. Jaz sem videl od blizu, kako je sistem LDS deloval in to je bilo skrajno toksično. če si bil "njihov" si lahko počel kar si hotel. Ovadbe so zabrisali v smeti ali se pa delali norca. Idiotski sistem. Upam da se to več ne ponovi.Kako je pa to danes drugače? Kdo je v zaporu zaradi podkupnin Patrije? Kdo je v zaporu zaradi TEŠ6? Kdo pa zaradi Stožic?
No, vidiš.
Desant na ministrstvo @ Mladina
Kako blizu usodi "banana" republik smo bili, pa ne nazadnje kaže tudi izjava Janeza Janše za Delo novembra 1999: "V svojih rokah sem imel veliko moči. V času, ko se je govorilo o plebiscitu, bi lahko forsiral drugačne prijeme. In leta 1994, ko so me odstavljali, je bilo mnogo predlogov, naj na to odstavitev ne pristanemo. Jaz bi to lahko naredil. Pa nisem." Le kdo je bil tisti, ki je Janši dajal take predloge, ki bi bistveno spremenili tok moderne slovenske zgodovine? Je bil to kdo iz brigade Moris, ki je izvedla doslej najbolj nenavadno in noro vojaško vajo Slovenske vojske? Vajo, v kateri je vadila zavzetje lastnega poveljstva oziroma po vseh vojaških priročnikih, vajo za državni udar.
Policija bo preverila navedbe Morisovca in blogerja Mitje Kunstlja
Državni udar, likvidacija generala Hočevarja … Kunstelj na primer piše, da je bil 29. marca 1994, ko so odstavljali takratnega obrambnega ministra Janeza Janšo, oborožen in zamaskiran pred stavbo parlamenta, pripravljen sodelovati pri državnem udaru. Iz njegovega pisanja izhaja, da sta o izvedbi državnega udara odločala Janša in poveljnik Morisa Anton Krkovič.
Intervju z nekdanjim šefom slovenskih policijskih specialcev Vinko Beznik @ Mladina, 23.7.2003:
Imamo podatek, da so bili morisovci v dneh, ko so odstavljali Janeza Janšo, v bojni pripravljenosti.
Takšne informacije smo imeli tudi mi. S svoje lokacije smo se prestavili na tajne lokacije. Takrat smo prvič po vojni vzeli ven oklepnik, na katerega smo namestili protitankovske rakete. To je pomenilo stanje najvišje "bojne" pripravljenosti.
Sej vem, Mladina, pa Mitja Kunstelj, narkoman... Čist nekredibilni viri. In četudi je res, je Janša vseskozi želel le dobro Sloveniji. Saj vemo, ta Murgeljski PalčekTM, ta je ta nevaren! Rajt?
- Hoc est qui sumus -
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: imagodei ()
Kako je pa to danes drugače? Kdo je v zaporu zaradi podkupnin Patrije? Kdo je v zaporu zaradi TEŠ6? Kdo pa zaradi Stožic?
No, vidiš.
Pa saj to skušam dopovedat. Očitno senca preteklosti še vedno visi nad pravosodnim sistemom. Sistem je narejen tako, da če boš ukradel pašteto in si "mujo", greš za par mesecev v zapor, če pa gre za gospodarski kriminal v zneskih več milijonov, pa lahko morda računaš na kakšen vikend zapor, ali odprti oddelek kjer lahko pišeš blog (sistem temu reče da nisi problematičen zapornik). Verjetno pa strokovnjaki vedo, zakaj je tisti, ki ukrade pašteto bolj problematičen, kot tisti, ki sune milijone.
Zgodovina sprememb…
Ja, no, v tem sistemu je prebivalstvo očitno večinsko ekonomsko napredovalo. Meni se ne zdi čudno, da si želi še več podobnega in da jim je za kršenje človekovih pravic vseeno. In kljub temu je LDS edina stranka, ki je po 20 letih resno vzela kršenje človekovih pravic in vsaj eno krivico iz preteklosti popravila.
Podobno kot RKC. Hibrid med Levico in nsi.
Drugače pa mogoče res ne bi bila napaka, da bi vlado vodili tisti, ki jim ne kaže najbolje (zdravje). Drnovšek je bil v zadnji fazi super. Brez političnih ambicij (jasno) in drugega gnoja.
Kaj?
Drnovšek je bil v zadnji fazi super. Brez političnih ambicij (jasno) in drugega gnoja.
Drnovšek je v zadnji fazi povsem odtaval nekam na drugo stran. Pa sicer tudi takrat, ko je zares vlado vodil je bil bolj obraz za pred javnost, politiko so pa vodili drugi (hardcore linija, ki se še danes včasih dobi na kavici in so presenetljivo dobro ohranjeni - očitno zdravstvo za nekatere zaslužne zelo dobro poskrbi).
Še dobro, da se ti malce prej ni zapisalo, da dvig minimalne plače pomeni razvojni pospešekJep, zapisal, da dvig minimalne plače lahko deluje kot razvojni pospešek. In ne zapisal, da dvig minimalne plače samodejno pomeni razvojni pospešek. Bistvena razlika, a indoktriniranemu omejencu, ki verjame v ekonomske 'zakone', očitno nedoumljiva.
Očitno nisi sposoben ločiti med napovedjo stopnje zaposlenosti in vplivom dviga minimalne plače na zaposlenost.Očino ne zmoreš dojeti, da je Umarjeva napoved spodletela. Prav zato lahko o samodejnem vplivu dviga minimalne plače na zaposlenost le nalagaš.
ker je pravosodni sistem tako kontaminiran. Ampak sej tudi klopov ne dajemo ven z lepimi besedamiPolicijski sindikat opozarja na Janševe 'klope' v policiji. In na varnostno grožnjo, ki jo predstavljajo. V 1990ih je Janša imel t. i. para-Vomo, očitno ima zdaj para-policijo v policiji. Pravi para-zit.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gus5 ()
Vazelin ::
jype: pri dosežkih LDSa si pozabil še divjo prihvatizacijo. Od Rigelnika naprej. Ter v zadnjih letih razraščen korupcijo (jebat ga, bili so predolgo na oblasti). Ko veš da se nek ldsovc, recimo Edvard Oven, z javno plačo fura v nekih 150 jurjev vrednih Porših veš da ni vse gladko... Pa dobr, sej enga so s kufrom keša ujeli Šuštar al neki al kaj je že bilo :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vazelin ()
Drnovšek je v zadnji fazi povsem odtaval nekam na drugo stran.Sem se najbrž nerodno izrazil. Je bil na drugi funkciji, ko se je iz politika spremenil v človeka.
ps
Vazelin, davek boš pa pač moral plačat.
Kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: maco-maco ()
...v dneh, ko so odstavljali Janeza Janšo...
Torej je sam sebe zrušil? Lahko to malo ... z manj narkomanije?
Motiti se je človeško.
...v dneh, ko so odstavljali Janeza Janšo...
Torej je sam sebe zrušil? Lahko to malo ... z manj narkomanije?
That's all you got? My work here is done.
Lahko samo rečem, da človekk, za katerim se že vsaj 25 let vije smrad, zelo verjetno zares gnije od znotraj. Ali še drugače: If it walks like a duck and quacks like a duck... Al pa, če je za vsem skupaj res Kučan...
- Hoc est qui sumus -