» »

Volitve 2018, drugič

Volitve 2018, drugič

Temo vidijo: vsi
««
23 / 121
»»

D3m ::

Vir mi ne pokaže.
|HP EliteBook|R5 6650U|

kingsix ::

GregiB je izjavil:

kingsix je izjavil:

Primerjaj gdp slo, poljske, madžarske, češke, slovaške npr iz leta 1995 in zdaj.

Spremembe BDP v PPP$ (purchase Power Parity na ZDA) od 1995 do 2017, vir: knoema.com

Slovenija +21.009
Poljska +21.385
Madžarska +18.257
Češka +21.638
Slovaška +23.383

Tole pač ni iz riti.... in kdo nas tako hudo dohiteva? Slovaška, s 197PPP$ na leto? 3 PS4 igrce na leto... Pa opevan Orbanoland?

https://knoema.com/pjeqzh/gdp-per-capit...

primerjava slovaška in slo..graf na desni pove veliko. Ne vem od kod tebi te cifre in nimam časa zdaj za to.

GSP per capita at current PPP -
slovaška leta 1995 : 9642 , leta 2005: 17700 leta 2017: 33000
slovenija leta 1995: 13400, leta 2005: 24000, leta 2017: 34400

ne..ne dohitevajo nas.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kingsix ()

Fritz ::

ADIJOOO1 je izjavil:

Edini problem je RTV ki ga moramo vsi prisilno plačevati a dela samo v korist levice 24/7

Jp, še posebej Jože Možina :))
"Težav ne moremo reševati z isto miselnostjo,
kot smo jo imeli, ko smo jih ustvarili."
A. Einstein

GregiB ::

kingsix je izjavil:

primerjava slovaška in slo..graf na desni pove veliko. Ne vem od kod tebi te cifre in nimam časa zdaj za to.

Kaj nej zdaj napišem, da ne bo zvenelo, da je zadeva za cicibane???

Slovenija (po tvojem link - viru):

GDP Per Capita v PPP$:
1995: 13.398
2017: 34.407
Razlika: 21.009

Slovaška (po tvojem link - viru):

GDP Per Capita v PPP$:
1995: 9.642
2017: 33.025
Razlika: 23.383

Drži?
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Čakaj malo....jaz govorim o tem da nas dohitevajo...a je razlika manjša ali ne?
A so oni v % naredili večji narepdek ali ne? Cicibanček, hčem da/ne odgovore, ostalo me ne zanima.

Leta 1995 je bila razlika dobrih 32%, sedaj je 4,1%. NUFF SAID.

Zgodovina sprememb…

kingsix je izjavil:

Čakaj malo....jaz govorim o tem da nas dohitevajo...a je razlika manjša ali ne?
A so oni v % naredili večji narepdek ali ne? Cicibanček, hčem da/ne odgovore, ostalo me ne zanima.

Kaj ti hočeš, mi načeloma dol visi...

Leto dni po mojem rojstvu je bil moj oče star 27, jaz 1. Do danes se je on postaral za 174%, jaz pa za 4.700%... pa je še vedno starejši od mene...

Sicer pa ok, če hočeš posiljevati statistiko, v enakem obdobju, ko je SLO BDP narastel za 156%... je nemški narasel za 102%, angleški 108% in ameriški za 107%... Ama gospodarske sil smo, ni kaj....

maco-maco ::

Pa se je smiselno prodat za dodatnih nekaj EUR? Se odrečt marsičemu. Ali je pač spet kriv Soroš, da omenjene dežele kritizira EU zaradi marsičesa? Sodstvo, mediji, osebna svoboda,.... pa še taka in drugačna podpora cerkvi.
Kaj?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: maco-maco ()

GregiB , kakorkoli drkaš te cifre dejstvo ostaja: razlika se je znižala.

Aja pa njihov dolg je 51% GDPja , nasš pa skjoraj 80. Good going.

Zgodovina sprememb…

gus5 ::

pirat je izjavil:

Ujet si bil bodisi na laži, bodisi neznanju.
Ne podtikaj neznanja in laži. To sta kvečjemu tvoja atributa. In tole je Toninov citat iz Večera: 'Bo pa naš pogoj za vstop v vladno koalicijo, da se za 30 milijonov evrov letno povečujejo proračunska sredstva za raziskave in razvoj, dokler ne dosežemo enega odstotka BDP.' Napoveduje padec BDP ali pa nevednež ne ve, da bi ob zdajšnji gospodarski rasti 30 milijonov € na leto pomenilo upočasnitev rasti sredstev za znanost?
Nevedna Slovenija. :))

jernejl je izjavil:

Stopnja tveganja revščine v času Janševe vlade se je od 2005-2007 zmanjševala, prav tako materialna prikrajšanost.
V času Janševe vlade je cvetelo predvsem gradbeništvo in zadolževanje, padala pa je produktivnost. Padanje rasti produktivnosti kaže, da se je povečala zaposlenost v sektorjih, kjer se zahtevajo nižje kvalifikacije, manj izobražena delovna sila, kar je primer gradbeništva. Zaposlovanje nizko kvalificiranih zaposlenih botruje nižjim mezdam. Kot veš, se prag revščine izračuna kot 60 % mediane ekvivalentnega (neto) razpoložljivega dohodka. Nizke mezde – nižja mediana – manj ljudi pod pragom revščine. ;)

jernejl je izjavil:

To je, da je stopnja tveganja revščine pri nas nižja (in je v času krize tudi manj padla) kot recimo na Švedskem
Že mogoče, a ne zaradi delovanja 'trgov', kapitalizma, pač a zaradi socialnih transferjev oz. socialnih politik v režiji države.

jernejl je izjavil:

Nobenega dokaza nimaš, da deluje, pa navijaš za višje davke.
Socialne transferje lahko država izplačuje, če ima na razpolago določena sredstva. Do slednjih lahko pride tudi z davčno nabirko. Če je ta skromna ali pa se z njo financira 'ne-socialne' projekte, se država lahko zadolži in financira socialne projekte. Nekaj takega se je zgodilo v času Pahorjeve vlade. Ker Janša v času konjunkture ni ustvaril 'zalog' (tudi zato, ker je dajal 'davčne odpustke'), se je Pahorjeva vlada morala zadolževati, če je hotela izplačevati socialne transferje.

jernejl je izjavil:

Mimogrede, ta nov kazalnik, ki se ga trenutno oklepaš za potrebe primerjave s Švedsko (People at risk of poverty or social exclusion), bi ti pokazal, da je bil v času JJ najnižji.
Ja, pravi čudež, sredi pobesnele konjunkture je bil kazalnik socialne izključenosti najnižji. :)) 'Pozabil' si omeniti, da je bil tudi v času Pahorjeve vlade (na začetku kriznega cunamija 2009) kazalnik enako nizek oz. 'enako najnižji', da pa je bilo pod pragom revščine celo manj ljudi (11,3 %) kot v času Janše vlade. In da ta 'rekord' še danes ni presežen.

jernejl je izjavil:

Ne, ni dokaz.
Lepo, da zdaj veš, da je vse več ljudi revnih. In da je moč posledice revščine blažiti s socialnimi transferji, ti pa so mogoči, če se država zadolži, dvigne stopnjo davkov in/ali jih financira iz prihodkov podjetji v njeni (so)lasti. Zadolževanje države odpade, financiranje iz lastnih prihodkov države ima svoje meje, potrebno je dvigniti davke. Katere davke? Obdavčitev potrošnje je v Sloveniji krepko nad EU-povprečjem – dvig te obdavčitve odpade. Obdavčitev dohodkov je v Sloveniji na EU-povprečju – dvig te obdavčitve odpade. Obdavčitev kapitala je v Sloveniji krepko pod EU-povprečjem – potreben je dvig davčne stopnje na dobiček in na nepremičnine.

leiito je izjavil:

Ampak kar je bistveno, Litvanci so se osvobodili bank in družb v državni lasti, posledica je nizka korupcija,
Iz poročila Transparency International za leto 2017 je razvidno, da je Litva bolj skorumpirana kot Slovenija. Očitno privatizacija bank ni pomagala… :))

leiito je izjavil:

bivśih komunistov sploh ni v parlamentu, odnesla jih je nagnjenost h korupciji, značilna za te stranke Tu Luka Mesec ne bi bil niti v hišnem svetu.
Luka Mesec ni bivši komunist, je pa Janez Janša. In slednji je res nagnjen h korupciji. A to nagnjenost je razvil kot 'demokrat'. :))

leiito je izjavil:

veliko tradicionalnih vrednot med mladimi, nobenih hord ponosnih homotov nisem videl na ulicah
Homoseksualnost je načela tvoj tradicionalistični vrednotni sistem? :))

kingsix je izjavil:

Madžarska?

Sicer pa, da te pomirim... Podatke seveda lahko bereš, kakor hočeš, to delaš ti za svoj point, pa jaz za svojega.... Ampak, se ti zdi "normalno", da je bila članica EU (Poljska, ki meji na Nemčijo) z BDP per Capita na nivoju 8.136 PPP$ leta 1995??? Veš kaj to pomeni??? Da je takrat vsaj Poljak "ustvaril" 678 PPP$ bruto vrednosti na mesec... Po takratnem tečaju €/$ (0.8 € to 1) to pomeni 542 € na mesec???? Kaj vse pe je treba preživljati s tem drobižom, ti je pa tudi jasno, ne? Zato sem dal prispodobo z mojim očetom. Če npr. ena Angola danes ustvari 500 PPP$ BDP PC letno, naslenje leto pa 1.000 PPP$, menda nauš trdil, da gre za novo gospodarsko velesilo?!

ZaphodBB ::

GregiB je izjavil:

kingsix je izjavil:

Madžarska?

Sicer pa, da te pomirim... Podatke seveda lahko bereš, kakor hočeš, to delaš ti za svoj point, pa jaz za svojega.... Ampak, se ti zdi "normalno", da je bila članica EU (Poljska, ki meji na Nemčijo) z BDP per Capita na nivoju 8.136 PPP$ leta 1995??? Veš kaj to pomeni??? Da je takrat vsaj Poljak "ustvaril" 678 PPP$ bruto vrednosti na mesec... Po takratnem tečaju €/$ (0.8 € to 1) to pomeni 542 € na mesec???? Kaj vse pe je treba preživljati s tem drobižom, ti je pa tudi jasno, ne? Zato sem dal prispodobo z mojim očetom. Če npr. ena Angola danes ustvari 500 PPP$ BDP PC letno, naslenje leto pa 1.000 PPP$, menda nauš trdil, da gre za novo gospodarsko velesilo?!

Ti praviš, da Kitajska s svojimi bornimi 14.000 PPP$ ni gospodarska velesila?
"Naši dedje so se borili za to, da lahko odločamo
o lastni usodi - ne o usodi drugih ljudi." -jype

ZaphodBB je izjavil:

Je, tudi Indija...

jype ::

D3m je izjavil:

Še Madžarska nas prehiti pa bo lestvica popolna. :P

http://ec.europa.eu/eurostat/tgm/refres...

Economy of the European Union @ Wikipedia

Slovenija je še vedno precej daleč pred vsemi omenjenimi v GDP per capita (PPP).

GregiB je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Je, tudi Indija...

A ko sta imeli pol manjši PPP sta bili gospodarski velesili ali ne-faktorja?

ZaphodBB je izjavil:

Zap... beri malo nazaj... Sem prvi v vrsti, če je treba povedat, da je statistika ku%$a, sploh, če se gremo makroekonomske kazalce. V končni fazi pričakujem, da bo daleč največji kriminal, ko bo Kalimero pogruntal, da je BDP per Capita na Slovaškem za 100€ na leto višji, kot v rodni grüdi, da pa ga v celoti prek dividend iz države odpeljejo tuji investitorji pa bo.... "preslišal"...

gus5 ::

V času Bajukove vlade je bila samskim ženskam onemogočena pomoč pri oploditvi z biomedicinsko pomočjo. Zakaj? Ker je po mnenju obskurnih desničarjev prava družina le tista z dvema heteroseksualnima staršema. (Kot zanimivost: na Hrvaškem in Madžarskem samske ženske, ki želijo zanositi z biomedicinsko pomočjo, nimajo tovrstnih težav.) Zdaj Tonin napoveduje to…

Novi obrazi, stare mračnjaške ideje. Nadzor nad ženskami.

Distopična družba po željah NSi?

Plodne ženske, postorjene za domovino.

GregiB... Vprašaj 100 Madžarov koliko bolje jim je od osamosvojitve, potem pa 100 slovencev.
Ti kar povem: madžar/poljak itd. ti bo do onemoglosti popljuval bivšo državo in niti noče o tem razmišljat. Naši "znalci" pa ti bodo nekateri povedali kako se je takrat živelo boljše. Seveda so oni živeli res bistveno slabše, zato je tudi njihovo trenutno stanje toliko bolj impresivno. V veliki meri o opravili s starimi komunisti in šli naprej. Mi smo še edina država, ki se tako ali drugače vračamo nazaj.

Zgodovina sprememb…

kingsix je izjavil:

GregiB... Vprašaj 100 Madžarov koliko bolje jim je od osamosvojitve, potem pa 100 slovencev.
Vprašaj 100 Američanov, Japoncev, Angležev, Špancev...... Grkov... Spet posiljuješ statistiko...

Jaz odgovor poznam, ker sem bil nekaj mesecev na Madžarskem. Pa sosed je bil nekaj let tam, ko so bili še pod] elezno zaveso. Njemu je sicer šlo lepo.. Anyways.. Verjami Yuga je bila proti tam vseeno amerika.

GregiB je izjavil:

ZaphodBB je izjavil:

Zap... beri malo nazaj... Sem prvi v vrsti, če je treba povedat, da je statistika ku%$a, sploh, če se gremo makroekonomske kazalce. V končni fazi pričakujem, da bo daleč največji kriminal, ko bo Kalimero pogruntal, da je BDP per Capita na Slovaškem za 100€ na leto višji, kot v rodni grüdi, da pa ga v celoti prek dividend iz države odpeljejo tuji investitorji pa bo.... "preslišal"...

Poglej podatke... Vidiš trend zmanjševanja razlike? To je tisto kar je cena za naš gradualizem. In sploh se ne gre toliko za to ali nas bodo vzhodno evropejci dohiteli. Gre se za to, da smo v imenu nacionalnega interesa precej revnejši kot bi lahko bili, če bi se tedaj odločili drugače.

In še več, dokler se ne bomo odpovedali tej zgodbi o uspehu se bodo razlike povečevale...

https://data.worldbank.org/indicator/NY...

donvito ::

kingsix je izjavil:

Ti kar povem: madžar/poljak itd. ti bo do onemoglosti popljuval bivšo državo in niti noče o tem razmišljat. Naši "znalci" pa ti bodo nekateri povedali kako se je takrat živelo boljše. Seveda so oni živeli res bistveno slabše, zato je tudi njihovo trenutno stanje toliko bolj impresivno. V veliki meri o opravili s starimi komunisti in šli naprej. Mi smo še edina država, ki se tako ali drugače vračamo nazaj.

Že nekaj časa nazaj sem prebral, ujel neko misel, ki se mi je globoko vtisnila v spomin:

Bolje nikoli ne
pomeni bolje za vse.
Bolje vedno pomeni slabše za nekoga.

ZaphodBB je izjavil:

Poglej podatke... Vidiš trend zmanjševanja razlike? To je tisto kar je cena za naš gradualizem.

Ne, to je cena za to, ker je grdi, grdi kapitalist pogruntal, da ga slovenski NK ali PK delavec na mesec stane 1400 €, madžarski pa pol manj... Da zašraufa skupaj isti hladilnik...

Vprašaj 100 Madžarov koliko bolje jim je od osamosvojitve, potem pa 100 slovencev.

Verjami Yuga je bila proti tam vseeno amerika.

To je štos EU-ja. Da vsi napredujemo do neke skupne razvitosti.
Vem, grozno.
Kaj?

Ja, mi pa napredujemo počasneje kot bi lahko oz. morali. Govorili so o švici, dobili smo malo bolj napredno balkansko državo z yugo nostalgiki, kjer še se zdaj prepirajo o preteklosti in krivdo valijo eni na druge. Folk pa znova in znova glasuje za iste. No zdaj bodo za Šarca, ki samo bluzi in ne odgovori konkretno na eno vprašanje.

Zgodovina sprememb…

kingsix je izjavil:

Verjamem, zato pa vem, da je šlo marsikomu v Jugoslaviji bolje kot mu gre zdaj. Reči so bile urejene precej bolje, pa še policija je mirno lahko prefukala take kot je luli.

kingsix je izjavil:

Ja, mi pa napredujemo počasneje kot bi lahko oz. morali. Govorili smo o švici, dobili smo malo bolj napredno balkansko državo z yugo nostalgiki, kjer še se zdaj prepirajo o preteklosti in krivdo valijo eni na druge.
V resnici imamo Švico za četrtino cene in četrtino storitev. Bi imeli precej boljšo državo, če bi ti že 20 let ustvarjal 4x višjo dodano vrednost - pa je ne.

kingsix je izjavil:

Folk pa znova in znova glasuje za iste.
Kdo pa še kandidira, razen istih?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

Bi imeli precej boljšo državo, če bi ti že 20 let ustvarjal 4x višjo dodano vrednost - pa je ne.

Problem je.... da prokleti Švedi pa Nemci nočejo za Gorenjevo mikrovalovno nočejo pačat 3.800 €... Packi ferdamani...

GregiB je izjavil:

Problem je.... da prokleti Švedi pa Nemci nočejo za Gorenjevo mikrovalovno nočejo pačat 3.800 €... Packi ferdamani...
Ja, bo treba delat več laserjev za zobozdravstvo in izraelske tanke in manj mikrovalovk, ne bo šlo drugače.

nurmaln ::

Vazelin je izjavil:

Če nimaš denarja za plače daj ljudi na zavod in jih ne nateguj.

Absolutno, ampak v primeru da ne dobiva plače lahko delavec tudi sam poda izredno odpoved in mu pripadajo enake pravice, kot če bi ga na zavod dal delodajalec.
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

tryhard ::

Na moje presenečenje sem v kitajski tv showih videl Gorenjeve izdelke že nekajkrat. Širitev na domači trg proizvodnje jim tako IMHO kar dobro uspeva.

tryhard je izjavil:

Na moje presenečenje sem v kitajski tv showih videl Gorenjeve izdelke že nekajkrat. Širitev na domači trg proizvodnje jim tako IMHO kar dobro uspeva.
Tudi večina Balkana ima blagovno znamko Gorenje zelo v čislih, kot tudi sicer cenijo izdelke iz Slovenije, vsaj v Srbiji, Romuniji, Bolgariji in Grčiji.

K sreči znaten delež izdelkov Gorenje ni več narejen v Sloveniji, temveč na Kitajskem.

pero50 ::

kakšne plane ima lmš z ilegalci?

Jima jih, kot za večino drugega.

nekikr ::

LMŠ
Same dobre in nove ideje. Ampak je pa nov obraz!
Glede na to, da imajo vsi praktično enak program, z izjemo Levice, ki je z drugega planeta, kjer matematika ne obstaja, bi se lahko kar združili? Vsi skupaj v eno samo stranko, pa je problem rešen?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: nekikr ()

MrStein ::

maco-maco je izjavil:

Vprašaj 100 Madžarov koliko bolje jim je od osamosvojitve, potem pa 100 slovencev.

To je štos EU-ja. Da vsi napredujemo do neke skupne razvitosti.
Vem, grozno.

A res? Lahko zraven onih grafov BDP dodaš še malo drugih EU držav?
Me res zanima, kako vse konvergira k isti vrednosti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

poweroff ::

ADIJOOO1 je izjavil:

Ne moreš bo Primc bo odstopil.

Odstopil bo lahko, ampak na glasovnici bo še vedno napisan. Torej lahko glasujem zanj.
sudo poweroff

A res? Lahko zraven onih grafov BDP dodaš še malo drugih EU držav?
Me res zanima, kako vse konvergira k isti vrednosti.

Nobenih grafov nisem prilimal, dodat pa tudi nimam kaj. Včasih ni bilo kave, bencina, kavbojk, luksuznih avtov,....
Kakšna je danes razlika. Internet, hrana, bencin, avti, ceste.... Vzhodni blok je zaostajal za nami, sedaj smo se pa vsi približal EU standardu, smo pa pridelali kar nekaj brezdomcev.
Ja, številke bi morebiti ne bile v našo prid, a povej, kaj imajo(povprečneži, revni, bogati) drugje v eu, kar pri nas ni. Kaj ima povprečen državljan države x več od nas ali države y?
Kaj?

IL_DIAVOLO ::

Fantje, koga bomo volili? Sem bil za sarca, ampak bolj ko gledam, manj se mi zdi prepricljiv.

oo7 ::

Jutri pa soočenje na SLO1 ob 20.00 in soočenje na POP Tv ob 20.00 ???

Bedarija, da imajo soočenje na dveh televizijah na isti dan ob isti uri.

facepalm ::

jaz sem se pred parimi meseci bil preprican, da bom sel na volitve. danes nisem vec.
enostavno nebi volil nikogar izmed kandidatov.
kaksna je v tem primeru moja "eticna" drzavljanska dolznost? oddat neveljavno glasovnico, se ne udelezit volitev ali dat glas stranki, ki zagotovo ne bo pri vrhu?

IL_DIAVOLO ::

Dopisi svojega kandidata aka "gozdni joza" in ga obkrozi :)

pegasus ::

Lahko dopišeš in obkrožiš "none of the above" .

facepalm je izjavil:

jaz sem se pred parimi meseci bil preprican, da bom sel na volitve. danes nisem vec.
enostavno nebi volil nikogar izmed kandidatov.
kaksna je v tem primeru moja "eticna" drzavljanska dolznost? oddat neveljavno glasovnico, se ne udelezit volitev ali dat glas stranki, ki zagotovo ne bo pri vrhu?

Nekaj čez 20 strank imaš na voljo, idealna najbrž ne bo nobena. Polnoo je nekih testov in političnih kompasov, da vsaj približno veš, kam pašeš. Pedri so izmečki/boli me kurac kdo koga s čim poriva in vojska je privat/debela komi država. Jasno pretiravam in niti približno se ne da teh zadev ovrednotit tako enostavno. Pa še prioritete moraš izbrati.
Trenutno bi ožji družini ustrezala ekonomska desnica, družbeno pa smo tudi zelo povprečni. Kljub temu bom volil za nekaj levega tako in drugače. Je pa sigurno ekonomija tukaj na drugem tiru oz. mestu.
Pojdi na volitve in ne prepusti drugim, da se bodo odločali namesto tebe.
Kaj?

ADIJOOO1 ::

Izdaja

Iz visokih političnih krogov je bilo redakciji Bujice potrjeno, da gre za tajni dogovor Plenkovićeve in Cerarjeve administracije, ki po navodilu iz Bruslja migrante usmerjajo proti Deželi.

Cerarjeva tehnična vlada naj bi pristala na sprejem migrantov, v zameno pa naj bi od Bruslja dobila zagotovila, da jim ne bo treba privatizirati Ljubljanske banke.

https://insajder.com/slovenija/tv-z1-mi...

pecorin ::

Še en teden pa bo izginil problem hord migrantov na poti v Slovenijo.

zmaugy ::

ADIJOOO1 je izjavil:

Izdaja

Iz visokih političnih krogov je bilo redakciji Bujice potrjeno, da gre za tajni dogovor Plenkovićeve in Cerarjeve administracije, ki po navodilu iz Bruslja migrante usmerjajo proti Deželi.

Cerarjeva tehnična vlada naj bi pristala na sprejem migrantov, v zameno pa naj bi od Bruslja dobila zagotovila, da jim ne bo treba privatizirati Ljubljanske banke.

https://insajder.com/slovenija/tv-z1-mi...

A je to Trumpova predvolilna kampanja? In ko se tale BS izkaže kot takšen, kdo bo odgovarjal za širjenje bedarij?

pecorin je izjavil:

Še en teden pa bo izginil problem hord migrantov na poti v Slovenijo.

Ne verjamem. V ZDA še vedno terajo ZID na meji z Mehiko, izgon otrok, ki so jih starši ilegalno pripeljali s sabo in podobne bedarije. Torej - Mehičani so jim še vedno sredstvo za strašenje lolekov in vzbujanje njihove pozornosti.
HillBillyi rabijo konstantno nego.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

hormilo ::

Kaj mislite o Listi Bojana Pozarja... http://www.listanovinarjabojanapozarja....
...meni deluje kot moderna sredinska stranka brez nekih levih in desnih ideologij.

A je to Trumpova predvolilna kampanja? In ko se tale BS izkaže kot takšen, kdo bo odgovarjal za širjenje bedarij?

Nič ne bi rekel, če nebi bili organizirani ilegalni prehodi zelene meje stalnica že 2015.

nurmaln ::

hormilo je izjavil:

Kaj mislite o Listi Bojana Pozarja... http://www.listanovinarjabojanapozarja....
...meni deluje kot moderna sredinska stranka brez nekih levih in desnih ideologij.

joking right?
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln

zmaugy ::

ZaphodBB je izjavil:

Nič ne bi rekel, če nebi bili organizirani ilegalni prehodi zelene meje stalnica že 2015.

Tole piše tam gor:

"Po navedbah hrvaške televizije Z1 migranti v Slovenijo prihajajo zaradi dogovora Cerarja in Plenkovića, Erjavec pa naj bi se s hrvaško zunanjo ministrico dogovoril celo za izplačilo deviznih vlog hrvaških varčevalcev "ne glede na sukcesijo." "

Tole je lahko zgolj futer za "ne-Mensa-material". Taki, kot so Trumpovi HillBillyi.
Slovenija bi sprejela migrante s Hrvaške in v zameno izplačala varčevalce LB ne glede na sukcesijo. What? Kje nastajajo takšni nesmiselni medijski konstrukti? In komu so lahko namenjene? OMFG!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

hormilo ::

Zakaj bi se?...na soocenjih (kamor ga upajo povabit) je suveren. Program zapisan v 33 tockah je must be done ze davno za Slovenijo. Ne ukvarja se s partizani in domobranci, ravno ne tako z LGBTR.
««
23 / 121
»»