Forum » Loža » Nikotinski "hit"
Nikotinski "hit"
Samo346 ::
Kdo zna povedati, če ima izkušnje, kaj bi bil naraven, zdrav ali vsaj manj škodljiv nadomestek za nikotinski hit.
Z njim sem toliko zasvojen, da če ga ne dobim, mi ni dobro. In to zelo dobro opazi tudi okolica.
Hodik v naravo, hribe, kolesarim, a tisti občutek stimulanta, ko te zadane v možganih je specifičen in ni primerljiv. Pomirja in je tudi poživilo, ima tudi protibolečinski učinek.(..."Uporabniki nikotina pa pogosto omenjajo tudi občutke sproščenosti, umirjenosti in zbranosti.")
Ima kdo izkušnje in je uspešno našel manj škodljivo, bolj zdravo nadomestilo?
Z njim sem toliko zasvojen, da če ga ne dobim, mi ni dobro. In to zelo dobro opazi tudi okolica.
Hodik v naravo, hribe, kolesarim, a tisti občutek stimulanta, ko te zadane v možganih je specifičen in ni primerljiv. Pomirja in je tudi poživilo, ima tudi protibolečinski učinek.(..."Uporabniki nikotina pa pogosto omenjajo tudi občutke sproščenosti, umirjenosti in zbranosti.")
Ima kdo izkušnje in je uspešno našel manj škodljivo, bolj zdravo nadomestilo?
- zaklenilo: zee ()
zee ::
Zaklepam preden se aktivirajo dežurni troli.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iqos izkušnjeOddelek: Loža | 60996 (1772) | Valentino |
» | Elektronske cigarete -škodljivi učinki?Oddelek: Loža | 10684 (6986) | Highlag |
» | Elektronska cigareta - varnost uporabe (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 41217 (10979) | BCSman |
» | Škodljivost LCD zaslonovOddelek: Loža | 3608 (2776) | Yohan del Sud |
» | Aids je ozdravljivOddelek: Problemi človeštva | 3935 (3437) | mihec87 |