» »

Optični kabel telekom siol

Optični kabel telekom siol

alese ::

V kratkem pridejo k nam povleči,tako so rekli, ker jaški so zgrajeni, od tega jaška ob cesti do naše vtičnice, cca 20 metrov kabla, te zadeve. Kaj naredijo gvo, povlečejo kabel, kakšen je to kabel in dajo vtičnico. Jaz pa kaj moram potem,kaj gre od te vtičnice do modema. Imam cca 1 meter vstran modem. Hvala.lp

morosito ::

fant, ti nimas kaj skrbet kateri kabel in ne vem kaj...ti samo njim poves kje v hisi pride kabel od telefona.
oni komplet zamenjajo do doze (moreas samo prosit da v tistih 20m ni pocena cev ali kaj zataknjenega, drugace ponavadi vsaj meni je slo kar lepo skozi).

ko ti bodo priklopili kabel bodo ti postavili opticno dozo, in na koncu pride se tehnik od telekom ki ti postavi pretvornik iz optike na utp.

skratka ti nimas nic za delat....imas samo za molit boga ce ti bo kabel lepo potoval do hise...

Vanadium ::

Od jaska na cesti do tk omarice se potegne 4 vlakenski drop kabel, potem v omarici se naredi zvarna kaseta kjer se vari drop kabel na instalacijski 2 vlakenski. Tega instalacijskega se potegne po obstojeci cevni instalaciji ce obstaja, ce ne pa se da nagravzne kanalcke do tocke kjer bi bil modem oz je modem. Predn pride gvo ce nimas cevi polozene pripravi pot do zeljene lokacije (odmakni omare, ipd...) ker gvo ima cca 1,5 ure na stranko casa in se hitro zacnejo termini podirat ko se moras ukvarjat z umikanjem omar ipd....

alese ::

morosito je izjavil:

fant, ti nimas kaj skrbet kateri kabel in ne vem kaj...ti samo njim poves kje v hisi pride kabel od telefona.
oni komplet zamenjajo do doze (moreas samo prosit da v tistih 20m ni pocena cev ali kaj zataknjenega, drugace ponavadi vsaj meni je slo kar lepo skozi).

ko ti bodo priklopili kabel bodo ti postavili opticno dozo, in na koncu pride se tehnik od telekom ki ti postavi pretvornik iz optike na utp.

skratka ti nimas nic za delat....imas samo za molit boga ce ti bo kabel lepo potoval do hise...
hvala obema za odgovore, mi imamo sedaj po zraku, sedaj po novem bo po tleh v zemlji, skopano je, cev ua optični kabel not bo nova tak da se nima kaj zatikat, edino za notri nisem vedel kako in kaj od tega štekarja dalje.hvala.lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Optika v notranjost hiše (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
6622213 (12600) ToniT
»

Mrežna povezava za veliko razdaljo?

Oddelek: Omrežja in internet
101775 (1290) prowb
»