Forum » Konzole » SNES (super nintendo entertainment system)
SNES (super nintendo entertainment system)
zlobnica ::
Pozdravljeni:D
Sem velika ljubiteljica SNESa ki ga imam doma, pravzaprav je od fotra, dobil ga je leta 1994 in je original. Ljubiteljica sem predvsem igrice Zelde a link to the past ki ga imam tudi doma in je prva najboljša igra vseh časov:) Ostale igrice Zelde so katastrofalne edino mi je všeč tista (The Legend of Zelda: A Link to the Past and Four Swords) in ne vem kje bi jo lahko dobila. Sem se prijavila v upanju, da mi boste fantje pomagali;)
In še nekaj, na aliexpressu so tudi fajne razne igrice za SNES a so verjetno fake? So marioti (all stars, brutal world, itd...)
Najlepša hvala za odgovore:D
Čaubaj
Sem velika ljubiteljica SNESa ki ga imam doma, pravzaprav je od fotra, dobil ga je leta 1994 in je original. Ljubiteljica sem predvsem igrice Zelde a link to the past ki ga imam tudi doma in je prva najboljša igra vseh časov:) Ostale igrice Zelde so katastrofalne edino mi je všeč tista (The Legend of Zelda: A Link to the Past and Four Swords) in ne vem kje bi jo lahko dobila. Sem se prijavila v upanju, da mi boste fantje pomagali;)
In še nekaj, na aliexpressu so tudi fajne razne igrice za SNES a so verjetno fake? So marioti (all stars, brutal world, itd...)
Čaubaj
djabi ::
Kitajske niso fake, so pač kopije in to nove. Več šans imaš, da bo delovala kitajska kopija kot pa 20+ let stari original, sploh, če je močno oksidirano ali pa so z njim slabo ravnali.
Ganon, potem pa prosim link? Sem se enkrat gledala jih je res ogromno vednar spet samo za game boy ali gamecube...
Djabi, hvala za informacije. Sicer so igrice ze 20+ let stare pa se dobro sluzijo.
Djabi, hvala za informacije. Sicer so igrice ze 20+ let stare pa se dobro sluzijo.
Se enkrat pravim, da te igrice ne najdem. Dal si link vseh igric, prosim direkt link do Four Swords.
Aquafriend ::
Pozdravljeni:D
Čaubaj
Tukaj mas reprodukcijo za snes, priporocam da najprej preveris, ce je zanesljiv. Na prvo oko po ocenah in komentarjih sodec je uredu ampak preveri.
https://www.etsy.com/listing/577753843/...
Meho7, pa res, škoda. Hvala.
Aguafriend, ta je samo A link to the past brez four swords. Imam ze to doma:) zdaj sem skapirala, da je samo za game boy advance... vseeno hvala vsem.
Aguafriend, ta je samo A link to the past brez four swords. Imam ze to doma:) zdaj sem skapirala, da je samo za game boy advance... vseeno hvala vsem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Top singleplayer.Oddelek: Igre | 6812 (3690) | TheBlueOne |
» | SNES Classic Mini (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 17448 (10808) | hojnikb |
» | [Wii] Kul špili...?Oddelek: Konzole | 3490 (2092) | Berserker |
» | Super NintendoOddelek: Konzole | 5108 (4249) | mojsterleo |
» | Najboljše PC in konzolne RPG enoigralske igreOddelek: Igre | 3085 (2940) | BigWhale |