Forum » Pomoč in nasveti » Težave z routarjem
Težave z routarjem
Skan ::
Lep pozdrav, imam težave z routarjem, preko prenosnika sem vstopila v routar nastavitve preko IP a, in sem spremenila nastavitve na WPA2, in zdaj ne morem ne dostopat več do teh nastavitev niti vzpostavit novo omrežje, kaj naj naredim, lepo prosim za pomoč, prenosnik je od očeta in sem mislila da, če nastavim na wpa2 se bodo lahko tudi druge naprave povezale, kot moj telefon npr., zdaj bi samo rada da je vse tako kot prej, ker zdaj ni več inetrnetne povezave
prosim za pomoč
tukaj sem slikala, če bo slučajno komu kaj bolj jasno
https://drive.google.com/open?id=1CovuD...
prosim za pomoč
tukaj sem slikala, če bo slučajno komu kaj bolj jasno
https://drive.google.com/open?id=1CovuD...
FX6300B ::
povej za kateri router se gre, sicer pa v primeru ko nemoraš več dostopati do nastavitev si povezana na router preko Wi-Fi ali kabla?, ker glede na to da si nastavljala WPA2, kar je keslo za WiFi, se moraš ponovno povezat na WiFi z uporabljenim geslom.. če pa slučajno WiFi dostopne točke ne vidiš pa naredi hard reset routerja, to narediš tako da držiš tipko ki je običajno na zadnji strani, pritisniti jo moraš z kakim kulijem ali kaj podobnega saj je v luknjici preden ga pa resetiraš pa še poizkusi dostopati do nastavitev preko kabla, sepravi priključiš Lan port od routerja na laptop
za lažjo predstavo
za lažjo predstavo
May the force be with you!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
SeMiNeSanja ::
Na računalniku bo treba pobrisati to domače brezžično omrežje in se na novo nanj povezat.
Poišči "upravljanje znanih omrežij", najdi svoje omrežje in klikni na "pozabi".
Potem pa se normalno poveži na svoje omrežje.
Poišči "upravljanje znanih omrežij", najdi svoje omrežje in klikni na "pozabi".
Potem pa se normalno poveži na svoje omrežje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ojačanje zaščite domačega omrežja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 11443 (9770) | Yacked2 |
» | WPA ali WPA 2Oddelek: Omrežja in internet | 1793 (1500) | petra_v |
» | Kronično vdiranje v router - problem. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17899 (15393) | Vanadium |
» | Povezava med dvema routerjema in wirelessOddelek: Omrežja in internet | 3334 (3042) | ali3n |
» | Wifi in prijavljanje v winXPOddelek: Omrežja in internet | 2119 (1791) | bluefish |