Forum » Kaj kupiti » karbid pomoč
karbid pomoč
Gamer670 ::
Pozdravljeni mene a zanima glede karbida. Kako lahko vidiš kakšne kakovosti je če je to mogoče po barvi ali čem?
Sprašujem zato ker sem v eni kmetijski zadrugi kupo karbid in je za en drek po domače povedano. Ni dal veliko plina od sebe moral sem ga dati zelo veliko in veliko politi z vodo... da je dalo kaj haske zato prosim če zna kdo povedati če se da opaziti razlika ali vsaj kje imajo dober kakovostni karbid
LP gamer
Sprašujem zato ker sem v eni kmetijski zadrugi kupo karbid in je za en drek po domače povedano. Ni dal veliko plina od sebe moral sem ga dati zelo veliko in veliko politi z vodo... da je dalo kaj haske zato prosim če zna kdo povedati če se da opaziti razlika ali vsaj kje imajo dober kakovostni karbid
LP gamer
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Karbid je higroskopičen in ga je treba hraniti v dobro zaprti posodi (lahko tudi vrečki ali čem podobnem, samo zaprto mora bit), drugače se počasi razgradi.
Njega dni se je dalo to pri kemikalijah in barvah kupit, kje pa se ga dobi danes, pa se mi ne sanja.
Pa previdno pri pokanju s karbidom...
LP
Jože
Karbid je higroskopičen in ga je treba hraniti v dobro zaprti posodi (lahko tudi vrečki ali čem podobnem, samo zaprto mora bit), drugače se počasi razgradi.
Njega dni se je dalo to pri kemikalijah in barvah kupit, kje pa se ga dobi danes, pa se mi ne sanja.
Pa previdno pri pokanju s karbidom...
LP
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Krti & Voluharji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 24021 (1693) | Comandante |
» | odstranjevanje barveOddelek: Hlajenje in modifikacije | 8987 (6577) | scorpioniza |
» | Neznan Kamen/Rudnina?Oddelek: Loža | 3662 (2794) | Highlag |
» | Dry IceOddelek: Loža | 9618 (3990) | klepec |
» | IBM sintetiziral prvo grafensko vezjeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4792 (3938) | SavoKovac |