» »

Gearbest nakupi in kuponi

Gearbest nakupi in kuponi

Temo vidijo: vsi
««
128 / 181
»»

Dimnik ::

Kodrnusa je izjavil:

Evo naročil Mi 8 za tasta, prek Tomaonovega linka. upam da bo ok :)

Si raje vzel kitajskega mi8 kot slovenskega mix2s?

Kodrnusa ::

Ni se mi dalo iskat po bolhi pa cenkat. Za tasta bo tale ok. Ko pride flashnem EU rom gor, Nova launcher, pa gasa. :)
Tast rabi nov telefon z dostojno kamero ker gremo na Tekmo Dončič - Dragič na Florido pa da bo lahko malo slikal haha

Tomson ::

@Ale123:
Mi8 je Global verzija, se pravi v slovenščini, razen če govoriš o nakupu v Slo ... Sicer pa je prednost Mi8 AMOLED zaslon, ki je tudi večji, je občutno lažji, ima pa notch. Imam tudi sam Mix 2S, pa se že veselim naslednjega telefona z AMOLED zaslonom, pač ni enako, AMOLED je AMOLED, kljub temu da je Mix 2S sicer odličen overall! ;)
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Tomson.par postov nazaj je bila debata o tem....seveda sem mislil global mi8 s kitajske proti mix2s nov za 300 v slo. No jaz sem imel oba, pa vem iz izkušenj..in ja raje imam mix2s brez amoleda, brez notcha in z 2 leti garancije za 300e...vem pa da je tebi to v dobro, da je vzel na gb...

amacar ::

Kodrnusa je izjavil:

Nisem mislil za to ampak da sem naročil za tasta. Keri butli so kle na forumu res...

Pomojem se je samo pošalil v smislu, če more tast kakšno nepremičnino nate prepisati, da mu takole rihtaš telefon 8-)

@Ale123:
glej, kakorkoli že misliš, a ne gre samo za to, tudi sam precej preizkusim, primerjam, preberem ohoho testov, odzivov kupcev, primerjav, ker me pač tehnologija zanima in jo aktivno spremljam že 20 let. Nikoli nikogar v nič ne prepričujem, povem svoje mnenje na podlagi svojih izkušenj in vsega prebranega in to je to. Vsak se na koncu odloča zase na podlagi zbranih informacij, glede na svoje prioritete in praktičnost nakupa. Tudi sam kupujem tako v Slo, EU kot na kitajskem.

Za tasta je še ta predober haha :) Malo bo poslikal pa malo na netu visi vsak dan. Važno da je baterija dobra, kar na Mi 8 je in kamera dostojna kar tudi je :) Amoled je pa svetlobna leta pred lcdjem kar vsi vemo. Jaz nikoli več ne bom kupil telefona brez amoleda. Trenutno imam še ZTE Axon 7 (kitajc), pa se kar noče pokvarit da bi novega kupil haha. Moj naslednji telefon bo One plus, ker omogočajo odprtje bootloadarja in rootanje (in obdržiš garancijo) in lahko veselo flesham pol.. Moj mali hobi je to :). Tudi za tasta bi vzel Oneplus 6 ce bi ga dobil lahko ceneje pa ga ni za manj kot 380€ trenutno, on pa tak drag telefon ne rabi, še Mi 8 je svetlobna leta predober za njega :)... Ni ga pa androida čez oneplusov (lightning fast). Baje bo naslednji Oneplus imel UFS 3.0 storage, kar pomeni da bo letel...

Dost offtopic...

grumpyanže ::

Tomson je izjavil:

Odvisno od prioritet! ;)

Mix3 je novejši, ima večji, brezrobi zaslon, ima novejši, zmogljivejši procesor, ima boljšo kamero (recimo), podpira brezžično polnjenje in ima že priložen brezžični polnilnik ter klik/klik - drsnik. :) Pixel2 ima večjo baterijo, čeprav v praksi velikih razlik ni, je IP67 vodoodporen, je občutno lažji, ima direktno podporo od Googla in je cenejši. Vsak ima svoje pluse in minuse v primerjavi, razlika v ceni je občutna, a overall je, vsaj zame osebno, Mix3 boljša opcija ...

V global verziji brezžičnega polnilca ne dobiš.. :)

To so stvari, kjer je tomson včasih preveč površen, glede ohoho testov in odzivov kupcev...nič slabega ne mislim s tem tomson, ampak ti samo povem, ker nekdo ti verjame na prvo in potem je razočaranje....

Ok, g.natančni ;), če se gremo takšne igrice, mi lahko prosim linkaš mojo izjavo, na katero se nanašaš v zadnjem postu, kjer trdim, da ima global verzija priložen brezžični polnilec? Ali pač si vzel iz konteksta ker ti odgovarja ali ker tako sklepaš da je mišljeno? Saj ne rečem, da ni relavantno, a če me že loviš na vsako besedo, ki jo zapišem in izpostavljaš kako je pomembna, bodi tudi sam enako dosleden in brez dvojnih meril! ;)

tisto jutro ::

katero otroško električno zobno ščetko priporočate? Ali se 10-letniku kupi že za odrasle?

Jaz sem mu kupil otroško Oral B (star je 5 let). Pa imaš aplikacijo na telefonu kjer gleda in si zdej sam umiva 2 minuti zobe. jaz samo spremljam da dela ok...
https://oralb.com/en-us/products/batter...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kodrnusa ()

perci ::

Te vrtece krtacke niso kul, sploh za otroke, ker na dolgi rok povzrocajo odmikanje dlesni in posledicno izpostavljenost vratu zoba.

T-Back ::

Tomson je izjavil:

Ok, g.natančni ;), če se gremo takšne igrice, mi lahko prosim linkaš mojo izjavo, na katero se nanašaš v zadnjem postu, kjer trdim, da ima global verzija priložen brezžični polnilec? Ali pač si vzel iz konteksta ker ti odgovarja ali ker tako sklepaš da je mišljeno? Saj ne rečem, da ni relavantno, a če me že loviš na vsako besedo, ki jo zapišem in izpostavljaš kako je pomembna, bodi tudi sam enako dosleden in brez dvojnih meril! ;)

Samo res. Kakor spremljam ta forum ta Ale123 se baše po celem forumu in nekaj pametuje v bistvu pa pojma nima in samo provocira in dela štalo po vseh temah kamor se pribaše.

@tisto_jutro:
sam sem hčerki (10 let) že lani kupil čisto klasično električno ščetko (Alfawise S100), če pa iščeš prav otroško sigurno ne boš zgrešil s Soocas C1 ali Xiaomi Sonic Kids, a to sta npr. ščetki mišljeni od 4-let dalje ...

Današnje kode:

Xiaomi Amazfit 2 Stratos pametna ura s kodo: 9J549S7T8P iz 152€ na 143€ (EU skladišče)
Xiaomi Amazfit (Orange) pametna ura s kodo: HRRWMMSSV0 iz 107€ na 85€
Xiaomi Amazfit (Black) pametna ura s kodo: HRRWMMSSV0 iz 107€ na 85€
Xiaomi Amazfit Cor IPS pametna zapestnica s kodo: 4PCJ8109KN iz 44€ na 39€
Xiaomi Amazfit Bip Lite pametna ura s kodo: HUQXSTQEJD iz 64€ na 59€
Tronxy X1 3D tiskalnik s kodo: GBTX123 iz 107€ na 97€ (EU skladišče)
Tronxy X5S 3D tiskalnik s kodo: GBX5S1123 iz 237€ na 227€ (EU skladišče)
Anet E10 3D tiskalnik s kodo: GBBLE10 iz 205€ na 193€ (EU skladišče)
Creality3D CR-10 3D tiskalnik s kodo: GBCR1023 iz 303€ na 291€ (EU skladišče)
Anet A8 3D tiskalnik s kodo: GB23CC4 iz 125€ na 114€ (EU skladišče)
Alfawise U30 3D tiskalnik s kodo: GB3DU30 iz 160€ na 156€
Alfawise Eken H6S 4k akcijska kamera s kodo: GBBIGHEH6S iz 107€ na 72€
Xiaomi Mi 8 Global pametni telefon s kodo: GBMPO98H iz 330€ na 320€
Alfawise S60 robotski čistilec za okna v FlashSale -4.47€ za 112€ (EU skladišče)
SG-700 710p FPV RC Drone v FlashSale -4.47€ za 41€ (EU skladišče)
Tianqu Visuo XS809 FPV RC Drone v FlashSale -4.47€ za 52€ (EU skladišče)
Alfawise HC 1D03 brezžični baterijski sesalnik v FlashSale -4.47€ za 67€ (EU skladišče)
Chuwi Hi8 SE 8" Android tablica v FlashSale -4.47€ za 89€ (EU skladišče)

Vse Gearbest kode na enem mestu ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

firbec ::

T-Back je izjavil:

Tomson je izjavil:

Samo res. Kakor spremljam ta forum ta Ale123 se baše po celem forumu in nekaj pametuje v bistvu pa pojma nima in samo provocira in dela štalo po vseh temah kamor se pribaše.

Se povsem strinjam s teboj. Večina forumašev fura normalno debato, super je, če je vpleten hec, ampak je pa ene par ultranadpovprečnointeligetnih osebkov, ki ne razumem iz katerega razloga drkajo slabo voljo med posti. Mene še nikoli ni nihče prislil, da moram nekaj kupiti, vedno sem se na koncu sam odločil za to. Se mi je pa veliko lažje odločiti, če imam za določen izdelek več informacij, kot pa nobene. In tudi ne vem v čem je problem, če Tomson pobere % od tega, za kar sem plačal manj, kot če bi izdelek nabavil brez kode.
Sploh pa, od njega je prebrati ogromno informacij, nikoli ni žaljiv, nikoli ne posiljuje z nakupi in preverjeno pomaga pri kakršnemkoli zapletu z GB.
Pa pri vsem tem se še vedno nikomur ni potrebo odločiti za nakup, če sami tega nočete. In tudi brati mi ni potrebno tistega, kar me ne zanima, tako da nekaterih res ne štekam, kaj jih matra :|

firbec je izjavil:

T-Back je izjavil:

Tomson je izjavil:

Se povsem strinjam s teboj. Večina forumašev fura normalno debato, super je, če je vpleten hec, ampak je pa ene par ultranadpovprečnointeligetnih osebkov, ki ne razumem iz katerega razloga drkajo slabo voljo med posti. Mene še nikoli ni nihče prislil, da moram nekaj kupiti, vedno sem se na koncu sam odločil za to. Se mi je pa veliko lažje odločiti, če imam za določen izdelek več informacij, kot pa nobene. In tudi ne vem v čem je problem, če Tomson pobere % od tega, za kar sem plačal manj, kot če bi izdelek nabavil brez kode.
Sploh pa, od njega je prebrati ogromno informacij, nikoli ni žaljiv, nikoli ne posiljuje z nakupi in preverjeno pomaga pri kakršnemkoli zapletu z GB.
Pa pri vsem tem se še vedno nikomur ni potrebo odločiti za nakup, če sami tega nočete. In tudi brati mi ni potrebno tistega, kar me ne zanima, tako da nekaterih res ne štekam, kaj jih matra :|

No vidva pridna modela z t back.....linke do tem o žaljenju, provociranju in štali na forumu.....

Zanimivo, tomson kateremu sem napisal je dal pač svoj odgovor na moje mišlenje.....vidva pa kar nekaj o meni...glejta, če bi bilo to res, bi že imel kak avatar...kaj mislita?

In t back, sodelujem v enih par temah, ne pa po celem forumu, kar bi lahko preveril, pred tvojim brezveznim trolanjem, bi bilo fajn ugotovit, koliko nickov imaš na forumu?

T-Back ::

Model povsod te je polno, je premalo prostora da plimam vse linke, kamor pogledam, kot rečeno ti in še par modelov ravno tam se bašete kjer ni treba in tam kjer nimaš pojma kaj govoriš. Ja res me prav zanima ali si ti to eni in isti ali pa ste se nalezli eden od drugega.
OK dost te imam in dovolj je bilo tega smetenja samo sem moral to povedat, da ne boš mislil kako si pameten in kako vse veš, ker mi greš res na k s takim obnašanjem.

gile ::

No no otroci...ne se kregat...
Dejstvo je, da je tomson mnogim tukaj pomagal do ugodnih nakupov, pa čeprav s svojimi mnenji in izkušnjami. Ni pa zdej to biblija; sploh v času interneta, ko si vsak lahko pridobi n število mnenj. Kar se mene tiče, tudi če s tem tomson zasluži kakšen evrček, jaz sem do zdaj z robo iz gearbesta tolk zadovoljen, da mu z veseljem dam za pivo, če ga kdaj spoznam.

odgovornost ::

tomson a imaš kako kodo za tole
https://www.gearbest.com/cell-phones/pp...

bom vzel ta model, ker ima še wireless charger zraven. bo delal na našem omrezju?

Za Xiaomi Mi Mix 3 trenutno le ta delujoča koda:

Xiaomi Mi Mix 3 Global pametni telefon s kodo: GBGR107 iz 491€ na 456€

Zaradi brezžičnega polnilca nima smisla preplačevati če 256gb ni nuja, pri ramu v praksi razlik ne bo (meni tale npr. za 10€ odlično služi za Mix 2S), pa jasno, Global ROM imaš pri Global verziji, ShipOut je takoj, sicer pa so omrežja enaka ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tomson ()

pierch ::

@Tomson: A za OnePlus6 bo še kakšna koda?
Po "vsem znani strani" sodeč je bila zadnja koda 17.12.
Pierch

Kitajc01 ::

Danes dobil:
Lexar 633X MicroSD 64GB kartica s kodo: GBAFFYL307 iz 11€ na 9€

Obljubljajo 95 MB/s
Realno:
Hitrost branja 40MB/s
Hitrost pisanja 22MB/s

Crap !

jest10 ::

Z bralnikom priklopljenim na USB2.0 ane

Kitajc01 ::

Kitajc01 je izjavil:

Danes dobil:
Lexar 633X MicroSD 64GB kartica s kodo: GBAFFYL307 iz 11€ na 9€

Obljubljajo 95 MB/s
Realno:
Hitrost branja 40MB/s
Hitrost pisanja 22MB/s

Crap !

Ne ni 2 ampak 3. Vendar se opravičujem, ker sem po posodobitvi gonilnika bralnika dobil druge rezultate
Branje 90
Pisanje 35

To je Ok.

@pierch:
to je pa vedno odvisno od zaloge in povpraševanja ter včasih dogovora z dobavitelji/proizvajalci. Če je dosti zaloge kode so, sicer jih ni (trenutno kolikor gledam sploh ni zaloge, je pa glede na datume očitno na poti), posledično tudi kode res ni kakšne, zadnja kot navajaš, sredi decembra, verjetno pa še kakšna pride, predvidevam, če ne prej, z novo zalogo ...

kanarin ::

Tomson je izjavil:

@Ale123:
Mi8 je Global verzija, se pravi v slovenščini, razen če govoriš o nakupu v Slo ... Sicer pa je prednost Mi8 AMOLED zaslon, ki je tudi večji, je občutno lažji, ima pa notch. Imam tudi sam Mix 2S, pa se že veselim naslednjega telefona z AMOLED zaslonom, pač ni enako, AMOLED je AMOLED, kljub temu da je Mix 2S sicer odličen overall! ;)

Po dveh Redmi (R4 Prime in RN5) telefonih me mika, da bi nabavil Xiaomi flagship telefon. Danes sem v Telemachovi trgovini v roki držal ter primerjal Pocophone in (prvič) tudi Mi Mix 2s (žal trojke še nimajo). Pocophone ima za moje pojme precej čuden zaslon - z res ekstremeno ukvirjenimi robovi. In tudi ploskev zaslona je Pa notch itak na splošno težko prebavim. . Kaj menite ostali ? Mi Mix2s je vsaj navzven videti kot en razred višje. Tomson, glede na to, da si ga lastiš me zanima ali je zaslon (kljub temu da je LCD) boljši kot pri Redmi seriji (konkretno RN5) ? Mi Mix 3 zgleda res lep, samo kot prvo je precej težek, kot druga pa ta slider mehanize, kajm pa vem kako se to dolgoročno obnese, namčeloma mi premikajoči deli na telefonu resni so všeč. Čudi me, da na GB za Mi Mix2 ni (že nekaj časa) neke ugodne varijante - trenutno ga precej ceneje dobiš še na Mishop - 439 €. Je ta cena dobra ? Kaj pa menite o starejšem modelu model Mi Mix2, ki se ga dobi še za 100€ manj - link ?

Ekran je boljši od rn5, imam oba pri hiši...
Koda je bila, ampak za belega...
Poglej malo na letgo, je gor za 300e nov kupljen v slo, z 2leti garancije..nimaš kaj razmišljat o gb in čakat kodo, ter potem še več kot mesec na dostavo

6151 ::

MIX2 je kar dosti slabši od 2S. A1 ima 2S dosti poceni, če ti ustreza kakšen njihov paket. https://www.a1.si/telefoni/xiaomi-mi-mi...

aleskom ::

Končno dobil Xiaomi TV Box S po dveh mesecih, zraven pa dajo azijski priključek, čeprav sem izbral EU plug. Tomson, kakšne so v teh primerih alternative? Jih lahko stisnemo za kakšno delno kompenzacijo? Seveda bom šel kupit nek adapter (da ne čakam še tega dva meseca), pa vseeno. Če so zafrknili, naj se malo "oddolžijo" ...

@kanarin:
LCD zaslon na Mix 2S je eden najboljših LCD zaslonov na trgu (občutno boljši kot na Redmi seriji), še vedno pa to ni AMOLED. Res je, dokler jih ne primerjaš direktno ali si prej ne lastiš AMOLEDa je tale LCD vrhunski, potem pa že vidiš kaj bi lahko bilo bolje. Če nisi posebej izbirčen se sploh nimaš kaj sekirat ... Sicer pa drži, Mix 2S je razred višje, ker je to top Xiaomi linija, medtem ko je Poco midrange telefon (razen po določenih specifikacijah).

@aleskom:
absolutno, odpri ticket, sigurno dobiš nek delni refund/kompenzacijo, če boš imel težave sporoči na ZS ...

carlito149 ::

Kaj pa primerjava ekrana poco in mi mix2s?

Pocophone ima odličen LCD zaslon, sta kar tam tam, mogoče kakšna vrednost določenega področja kjer je malo v prednosti eden ali drugi, v povprečju, če gledaš v številkah celo Pocophone boljši overall ...

carlito149 ::

Cool ;)

Jesenican2 ::

Imam mi max 3, ki nima brezzicnega polnjenja. Je mogoce na trgu kaksen komplet, sepravi "sprejemnik" ki pride pod ovitek+dock. Videl sem jih nekaj ze, pa ne vem kaj izbrati, ce sploh kaj. Se splaca ali ne taka stvar?

Infusion ::

No jaz pa sem imel pred kratkim slabo izkušnjo z Gearbestom. Na pakete čakam že več kot mesec in pol. Prejel sem 70% naročenih predmetov, ostalih 30% pa so morali z nevem kakšnega razloga razdelit na dve pošiljki na katere še vedno čakam (danes sem dal prošnjo za updejt statusa pošiljk). Vmes se je še zgodilo da je plačan izdelek šel iz prodaje in so mi nato kao vrnili denar. Kao govorim zato ker 18 dni po tem ko naj bi mi poslali denar, denarja še vedno ni nikjer. Vrniti pa mi nameravajo tudi 10EUR manj od tega kolikor sem dejansko plačal za tisti predmet češ da je to zaradi njihovega exchange ratea.

Tako da s to zadnjo veliko pošiljko se je zgodilo slednje:
1. Izgubil sem denar oz. ko ga končno prejmem ga bom prejel precej manj kolikor sem plačal.
2. Izgubil Gearbest točke
3. Še vedno po mesecu in pol čakam na izdelke
4. Moje pritoževanje ni nič pomagalo in mi niso šli zaradi njihove napake prav nič na roko.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Infusion ()

jocoj ::

Katera metoda pošiljanja? Jaz sem s priority line in belgium post vedno dobil v roku treh tednov. Naročilo razdelijo, ce kakšnega artikla dlje časa ni na zalogi.

aleskom je izjavil:

Končno dobil Xiaomi TV Box S po dveh mesecih, zraven pa dajo azijski priključek, čeprav sem izbral EU plug. Tomson, kakšne so v teh primerih alternative? Jih lahko stisnemo za kakšno delno kompenzacijo? Seveda bom šel kupit nek adapter (da ne čakam še tega dva meseca), pa vseeno. Če so zafrknili, naj se malo "oddolžijo" ...

Kje pa si nabavil - in za kakšno ceno ? Sam se namreč tudi zanimam za ta box. Trenutno ga imam nagledanega na Mi Shop za 74 €. Se ga da dobit kje (bistveno) ceneje ? Kaj iz Aliexpress je potrebno obvezno izbrati DHL če se želim izognit carinskim postopkom ?

Tomson je izjavil:

Pocophone ima odličen LCD zaslon, sta kar tam tam, mogoče kakšna vrednost določenega področja kjer je malo v prednosti eden ali drugi, v povprečju, če gledaš v številkah celo Pocophone boljši overall ...

Tudi meni se je (vsaj laično oz na prvi pogled) zdel povsem primerljiv z Mi Mix2s - ampak deluje sama oblika zaslon na Pocotu nekako hmm...nenavadno, saj mogoče se navadiš, kaj pa vem. Vsekakor priporočam tistim, ki se zanimajo za nakup da ga najprej pogledajo v živo.

kanarin je izjavil:

aleskom je izjavil:

Kje pa si nabavil - in za kakšno ceno ? Sam se namreč tudi zanimam za ta box. Trenutno ga imam nagledanega na Mi Shop za 74 €. Se ga da dobit kje (bistveno) ceneje ? Kaj iz Aliexpress je potrebno obvezno izbrati DHL če se želim izognit carinskim postopkom ?

Za dhl z aliexpresa mora bit ekstra napisano, da ni carine, v nasprotnem primeru te dhl sigurno opali.

Miskon ::

pierch :: včeraj, 14:25:34citiraj
#

Ali bi nekdo zaupal še meni "vsem znano stran". Hvala!

klempo ::

aleskom je izjavil:

Tudi sam sem naročil international, a dobil z EU priklopom.

@kanarin najnižja cena do sedaj za ta box je bila okoli 50 eur

Problem, ki sem mi pojavi s tem box-om, je da ob namestitvi EON-a, mi box-a vse streaming videe trokira. Tudi YT, ki je prej delal normalno. Imaš možnost sprobat kako aplikacijo od našega ponudnika tv?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klempo ()

amacar ::

pierch je izjavil:

Na banggoodu je 340€ če ti je ok cena (koda: 1BGOP61).

Infusion ::

jocoj je izjavil:

Katera metoda pošiljanja? Jaz sem s priority line in belgium post vedno dobil v roku treh tednov. Naročilo razdelijo, ce kakšnega artikla dlje časa ni na zalogi.

Seveda priority line, z moje strani je bilo vse korektno urejeno.

MxxW5 ::

Dobil sem Amazfit Stratos. Super zadeva, ne morem prehvaliti.

Dve vprašanji:

1. Rabim vsaj še dva polnilca (en za pisarno en za potovanja). A naj ju nabavim poceni na eBayu ( https://www.ebay.com/itm/Charger-Cradle... ) ali čem raje nabaviti na GB (https://www.gearbest.com/smartwatch-acc... )?

Gre se za to, da ne bi rad skuril ure :D . Za Mi Band 3 sem nabavil polnilec na eBayu za 2 EUR in dela uredu.

2. Ura ne prikazuje klicev. Če kdo pokliče, napiše "Unknown". Ima kdo takšno uro in je našel rešitev? Če tole vprašanje ni za tale topic, mi povejte, pa bom še v xiaomijevega.

Mamaplata ::

Lani kupil Teclast f7.
Drugače fina zadeva, ampak danes mi je pa zgleda odpovedal SSD.
Ko vklopim komp mi izpiše :
EFI Shell version 2.50 (5.12)
Current running mode 1.1.2
map: Cannot find map name.
Press esc in n seconds to skip startup.nsh, any other key to continue.
Shell>_
Poskusil vse živo kar sem našel na netu pa nič ne pomaga. Odklopil disk, pa je isto.
Kako bi preveril še sam disk, da ni mogoče kontroler crknil?
Mi lahko svetujete kater disk dat sedaj not.
Kako je z uveljavljanjem garancije, bodo upoštevali garancijo za disk ?

urby ::

MxxW5 je izjavil:

Dobil sem Amazfit Stratos. Super zadeva, ne morem prehvaliti.

Dve vprašanji:

1. Rabim vsaj še dva polnilca (en za pisarno en za potovanja). A naj ju nabavim poceni na eBayu ( https://www.ebay.com/itm/Charger-Cradle... ) ali čem raje nabaviti na GB (https://www.gearbest.com/smartwatch-acc... )?

Gre se za to, da ne bi rad skuril ure :D . Za Mi Band 3 sem nabavil polnilec na eBayu za 2 EUR in dela uredu.

2. Ura ne prikazuje klicev. Če kdo pokliče, napiše "Unknown". Ima kdo takšno uro in je našel rešitev? Če tole vprašanje ni za tale topic, mi povejte, pa bom še v xiaomijevega.

Odg na 2. Sicer ne vem, koliko to drži, ampak ko sem pred kratkim gledal YTerje naj bi en omenil, da je imel isti problem, rešil pa ga je s tem da je izbrisal presledke. Sicer nepraktična in nepregledna rešitev, dobim ga tudi jaz ta teden pa bom sprobal ...

@klempo:
EON (Telemach) na Mi Box S deluje preverjeno odlično, sem prav danes govoril s kolegom, ki uporablja to kombinacijo in je čisto navdušen.

@Mamaplata:
če je prenosnik v garanciji ne bo problem. Odpri Ticket, se pri tem Teclastu tu in tam zgodi, se je najbolje dogovorit za nek delni refund v višini stroška novega SSdja, ki ga lahko sam kupiš in vgradiš. Kakšen Samsung 860 EVO 256GB za 50€ preverjeno deluje. Če potrebuješ kakšno pomoč, piši na ZS.

klempo ::

@Tomson mi že od prvega dneva trokira, bom posnel pa odprl ticket. Sem pa na redditu zasledil, da ima uporabnik, identičen problem.

mat xxl ::

Kaka koda, za kako dobro vremensko postajo z pritiskom, zgodovino pritiska, lunami, vzhod zahod sonca, vsaj 2 zunanjimi senzorji, lahko dokup, skrataka neko malo boljšo ne glih creap, kakršen sem od Digaa že nabavil, pa je v 14 mesecih zaslon totalno skoraj ugasnil očitno upešal, sedaj, kljub , da je na zunanjem napajanju komaj razbereš podatke z zaslona, tudi kotna vidljivost porazna...... Ja garancija pa samo 6 mesecev, tako, da nimam kaj.....

Torej tudi če bo v bodoče, kaj takega se priporočam, zaletel se ne bom....
««
128 / 181
»»