Forum » Kaj kupiti » Zaščitne slušalke
Zaščitne slušalke
J-ronimo ::
Včasih mi manjka tišina na dosegu roke in me zanima, če ima morda kdo kaj izkušenj z zaščitnimi slušalkami:
- kaj se priporoča oziroma na kaj je treba biti pozoren?
- se sploh kaj razlikujejo od slušalk za poslušanje glasbe (kar se tiče odstranitev hrupa okolice)?
- večinoma so od 24-32 dB; prevod za civiliste kaj to pomeni v praksi?
Pri conrad-u jih imajo malo morje: KLIK - ni affiliate
Pri ZAVAS pa sem našel še bolj minimalistične - podobna efektivnost (27dB): KLIK
Dejansko me zanima tišina in ne samo preglasitev okolice.
- kaj se priporoča oziroma na kaj je treba biti pozoren?
- se sploh kaj razlikujejo od slušalk za poslušanje glasbe (kar se tiče odstranitev hrupa okolice)?
- večinoma so od 24-32 dB; prevod za civiliste kaj to pomeni v praksi?
Pri conrad-u jih imajo malo morje: KLIK - ni affiliate
Pri ZAVAS pa sem našel še bolj minimalistične - podobna efektivnost (27dB): KLIK
Dejansko me zanima tišina in ne samo preglasitev okolice.
- spremenilo: J-ronimo ()
J-ronimo ::
Sem malo raziskal in našel Peltor Optime III 35 dB za 23EUR - če bo komu prišlo prav. V tem cenovnem rangu najmočnejša dušilna moč - raw power
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: J-ronimo ()
TheBlueOne ::
Pri na imajo vecinoma BOSE QC. Imas razlicne, za filtriranje razlicni glasnosti. Kar dosti sem videl tudi Sonyjevih. Te od BOSE sem enkrat za hec poizkusil in so efektivne.
DamijanD ::
Mene pa zanima kaj podobnega za na koncerte. Ampak tam bi rad, da je utišanje čez celotni frekvenčni spekter čim bolj enako. Torej rad bi slišal enako, samo malo tišje. A ima kdo kaj izkušenj s takimi zadevami? Videl sem https://www.flareaudio.com/collections/..., ne poznam pa nobenega, ki bi povedal kako se obnesejo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Aktivni glušnikiOddelek: Kaj kupiti | 2506 (2099) | barossa45 |
» | piskanje v ušesih (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10075 (8791) | Starodavni |
» | starši jih ne prenesejo!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7633 (5455) | Vice |
» | Katere sušalkeOddelek: Kaj kupiti | 2944 (2366) | TeraSonic++ |
» | tišina od napajalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1424 (1139) | boris322000 |