Forum » Pomoč in nasveti » Asus prenosnik se ne prizge
Asus prenosnik se ne prizge
heero ::
lep pozdrav
Prenosnik Asus x541n star 2 tedna se je normalno ugasnil in ko sem hotel ponovno prizgat ni nobenih znakov zivljenja ne dela niti na polnilec ne tako . brez baterije se ne da probat ker je intergrirana . kaj lahko poskusim ?
Prenosnik Asus x541n star 2 tedna se je normalno ugasnil in ko sem hotel ponovno prizgat ni nobenih znakov zivljenja ne dela niti na polnilec ne tako . brez baterije se ne da probat ker je intergrirana . kaj lahko poskusim ?
Mare2 ::
lep pozdrav
Verjetno si že: tiščiš gumb za ugasnit 30 do 40 sekund. :)
DeeCoy ::
2 tedna? Če ni nobene lučke, nič...pošlješ nazaj, uveljavljaš stvarno napako in ne smetiš foruma.
Lp
Lp
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hp probook se več ne prižge, lučka on svetiOddelek: Pomoč in nasveti | 3726 (2671) | jukoz |
» | APC SmartUPS v okvari, kaj je lahko narobe?Oddelek: Strojna oprema | 1086 (841) | Redneck |
» | Telefon padel v vodo (BlackBerry Curve 8900) pomoč...Oddelek: Pomoč in nasveti | 7148 (5848) | clothes |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Strojna oprema | 1230 (1109) | ricola78 |
» | Crknu laptop - Acer TravelMate 292LMiOddelek: Pomoč in nasveti | 1463 (1209) | fras |