» »

Kateri Huawei

Kateri Huawei

rs1975 ::

Za ženo bo potrebno nabavit novi telefon. Ob celi poplavi telefonov bo najverjetneje vzela Huawei-ja, samo je problem, ker izbira med tremi :)

P10 - 12,95 EUR
P10 Lite - 5,95 EUR
Mate 10 Lite - 9,95 EUR

Je dokaj nezahteven uporabnik - klici, sms, FB, Viber in fotografiranje.

Kaj od tega se najbolj splača vzeti?

Aja, pa še ena zadeva - priporočljivo je, da ima možnost dveh SIM kartic. Kolikor vem vsi trije imajo to možnost, le na P10 bi moral narediti spremembo FW, ker je baje pri Telekomomu naložen tak FW, da po defaultu dela ena SIM + memory card. Ne vem, če to velja za vse operaterje pri nas ali samo za Telekom.

xmetallic ::

Mora bit nujno Huawei? Xiaomi bo jutri predstavil nov telefon Xiaomi mi mix 2s, ki bi sodeč po predhodniku lahko bil v podobnem cenovnem razredu kot P10.

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_mix_...

Andraz1988 ::

Honor 9

gusto ::

Mah po svoje težko vprašanje, P10 je bomba, dela kot je treba (imam sam), tudi fotke so odlične. Lite verzije so vedno nek kompromis, so pa dosti ceneje, če ti to kaj pomeni. Sem slišal ljudi, ki so zelo zadovoljni s P9 lite, P10 lite, spet pa nekateri jamrajo, da to ni to. Ampak pri vsakem telefonu je nekaj takih. Če je pa ženi pomembna velikost, naj vzame Mate-a.:D

Dimnik ::

Tako kot je gusto napisal, oz mate je kar dražji....
Lite verzije bi izločil, poglej honor serijo, zraven p10

gusto ::

rs1975 ::

Tale P smart je nekje v rangu Lite verzij P10 in Mate. Cenovno je tudi vmes med tema dvema.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup manjšega droid telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
10950 (703) louser
»

best bang for buck telefon ta trenutek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

317104040 (61919) vonmimek
»

Kaj kupiti za okrog 200€

264708 (3317) jusv

Več podobnih tem