Forum » Na cesti » Legit oglas?
Legit oglas?
shintaro ::
https://www.avto.net/Ads/details.asp?id......
TLDR: Kaj se vam zdijo kilometri. 133.000 km , 08/2005 letnik.
OSTALO:
- REDNO SERVISIRAN
- ZELO LEPO OHRANJEN
- REALNI KM
- TEHNICNI DO 25.8.2018
OGLED IZOLA
ZA VEČ INFORMACIJ POKLICITE.
Torej tale 'realni' km je lol malo. Servisna knjiga piše da je, itak pa da ni potrjena ahahaha!
Tle je en omenil ABS računalnik in a tam res lahko pogledaš dejanske al tudi tam prevrtijo al se ne da.. In sicer nikakor ne bom tega kupil , ampak ta model megana se mi zdi poceni 'malo več kot škatla' avto in v bodočnosti enga 1.6 tazga.
Če bi recimo ga šel pogledat , kako bi lahko preveril če ima prave km? na renault servisu bi to lahko preverli? Je samo par kilometrov od tega prodajalca.
Je en kupu pr temu prod. en avto, dela še zdej. Je pa rekel da je mogoče shady.
Jaz sem mnenja da niso realni. Klasična shema star avto, znižat in nabit ceno 2.300€ ko pa dobiš enga z 200.000 za tud 1.200e , takega istega.
Zdej ne obtožujem nobenega, samo si jaz mislim, seveda je to lahko zgrešeno.
OSTALO:
- REDNO SERVISIRAN
- ZELO LEPO OHRANJEN
- REALNI KM
- TEHNICNI DO 25.8.2018
OGLED IZOLA
ZA VEČ INFORMACIJ POKLICITE.
Torej tale 'realni' km je lol malo. Servisna knjiga piše da je, itak pa da ni potrjena ahahaha!
Tle je en omenil ABS računalnik in a tam res lahko pogledaš dejanske al tudi tam prevrtijo al se ne da.. In sicer nikakor ne bom tega kupil , ampak ta model megana se mi zdi poceni 'malo več kot škatla' avto in v bodočnosti enga 1.6 tazga.
Če bi recimo ga šel pogledat , kako bi lahko preveril če ima prave km? na renault servisu bi to lahko preverli? Je samo par kilometrov od tega prodajalca.
Je en kupu pr temu prod. en avto, dela še zdej. Je pa rekel da je mogoče shady.
Jaz sem mnenja da niso realni. Klasična shema star avto, znižat in nabit ceno 2.300€ ko pa dobiš enga z 200.000 za tud 1.200e , takega istega.
Zdej ne obtožujem nobenega, samo si jaz mislim, seveda je to lahko zgrešeno.
oiwedfhjweif ::
Do Renoja greš pogledat za vpisane servise. Če je avto imel leta 2010 servis pri 150.000, potem nekaj ne štima.
Na e-upravo pogledaš število lastnikov, če jih je imel že 15, potem z avtom nekaj ne štima. Na e-upravi še pogledaš kilometre na zadnjem tehničnem, če kaže 300.000 potem je prevrten.
https://e-uprava.gov.si/javne-evidence/...
Na avtonasveti si še prebereš kaj vse je problematično na avtu
http://avtonasveti.com/renault-megane-2...
in ga greš pogledat.
Mogoče pa je avto imel stari ata in kilometri štimajo. Je pa vse ostalo od sklopke do motorja fuč.
Na e-upravo pogledaš število lastnikov, če jih je imel že 15, potem z avtom nekaj ne štima. Na e-upravi še pogledaš kilometre na zadnjem tehničnem, če kaže 300.000 potem je prevrten.
Na avtonasveti si še prebereš kaj vse je problematično na avtu
http://avtonasveti.com/renault-megane-2...
in ga greš pogledat.
Mogoče pa je avto imel stari ata in kilometri štimajo. Je pa vse ostalo od sklopke do motorja fuč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: oiwedfhjweif ()
aja. ma lej to jaz sem mislil da sem postal v 'Na Cesti' , pa je v loži. Ok whatever...
UU macidumo hvala za post, zelo uporabno!
UU macidumo hvala za post, zelo uporabno!
hmm23 ::
oiwedfhjweif je izjavil:
Do Renoja greš pogledat za vpisane servise. Če je avto imel leta 2010 servis pri 150.000, potem nekaj ne štima.
Za preverit število lastnikov preko e-uprave rabiš prometno zadnjega lastnika?
oiwedfhjweif je izjavil:
Za preverit število lastnikov preko e-uprave rabiš prometno zadnjega lastnika?
Jaz sm ravnokar pogledal za moje renault l.2000 iz svoje prometne in lejga zlomka, prasec je rekel da je blo od prvega lastnika.. v resnici pa pred mano jih je blo 3, minus on, miuns pejdi znat kdo, minus starček k ga je kupu.
Sicer je pa to pozitivno da se ni lagal glede velikega servisa (zobati jermen) , k sm pred kratkim popravljal zavore na renaultu in mi je rekla da je bil zamenjan, ker sm reku da pogledajo vse.
Kako pogledaš število lastnikov pri avtu brez tablic , online ...kot npr. na oglasu, pa nevem ..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: shintaro ()
smacker ::
Podatek iz euprave ne pove nič pametnega. Avto od prvega lastnika lahko ma vpisane 3 lastnike - leasing "hypo nekaj", leasing "hypo nekaj druga" (sprememba v podjetju), lastnik (ko odplača leasing).
eh to spet nism vedel. In kako torej do pravega števila lastnikov? (ehm ,uporabnikov...) torej je lahko 1 uporabnik 2 lastnika al neki.
Sicer pa kdo bo vzel Megana na leasing , se mi zdi da leasing se vzame za dražje avte (o leasingu nimam pojma)
edit: sedaj sem pogledal in piše tudi število uporabnikov. prvo piše število lastnikov in spodaj število uporabnikov (oboje 4) in mislim da je to opredeljeno iz njihove strani. Right? Torej bi moglo štimat da je tip se mi zlagal glede lastnikov.
Sicer pa kdo bo vzel Megana na leasing , se mi zdi da leasing se vzame za dražje avte (o leasingu nimam pojma)
edit: sedaj sem pogledal in piše tudi število uporabnikov. prvo piše število lastnikov in spodaj število uporabnikov (oboje 4) in mislim da je to opredeljeno iz njihove strani. Right? Torej bi moglo štimat da je tip se mi zlagal glede lastnikov.
Zgodovina sprememb…
bajsibajsi ::
3 leta nazaj sem v parih minutah prodal 11 let starega Megana, ki je imel dobrih 70k km. Trenutno imamo 2 Megana, en bo v nekaj mesecih star 8 let in ima prevozenih 38k km, drugi je letnik 2015 in ima prevozenih 15k km.
Razlogov za nizko kilometrino je lahko ogromno. Ne delajo vsi ljudje 30k letno, imajo vec avtomobilov, kolesarijo, imajo motorje itd.
krneki0001 ::
Si videl volan v tem avtu?
Moj volan je podoben, ampak moj avto ima 400.000km prevoženih
Moj volan je podoben, ampak moj avto ima 400.000km prevoženih
AndrejS ::
So ekstremisti z malo kilometri - pa ne bluzite, da je vsak avto z malo kilometri "prevrten" . Sam imam citroena 2004 z 140000. Ko ga bom dal na avtonet, bo nekdo odprl temo ?
bambam20 ::
Tile volani v renaultih tega letnika imajo eno čudno gumo, ki se skozi leta obrabi. Nič ne moreš s tem.
Super.. sicer mi je ta itak predrag za ta model.. Ker dobiš jih dosti bolj poceni.. Če ima realne pa je mamljiv
Fora je v tem ker mi je zelo blizu, v Izoli... In meni se ne da hodit po sloveniji zaradi avtov.. zato načeloma gledam samo kp in okolica oz. obala ... in tle je ponudba tako slaba, da zgleda da ni druge kot it drugam po sloveniji.
NE moreš verjet kakšne smeti tle prodajajo za visoke cene.. Pogledaš malo drugje po sloveniji pa je 2x-3x bolj poceni.
Fora je v tem ker mi je zelo blizu, v Izoli... In meni se ne da hodit po sloveniji zaradi avtov.. zato načeloma gledam samo kp in okolica oz. obala ... in tle je ponudba tako slaba, da zgleda da ni druge kot it drugam po sloveniji.
NE moreš verjet kakšne smeti tle prodajajo za visoke cene.. Pogledaš malo drugje po sloveniji pa je 2x-3x bolj poceni.
Zgodovina sprememb…
smacker ::
Zgodovino lastništev lahko preveriš na carfax, ni pa zastonj: https://www.carfax.si/?gclid=Cj0KCQiA2s...
Jemlji z rezervo obljube o podatkih, ki jih vidiš v poročilu. Jaz sem en avto preverjal in sploh ni pisalo koliko km je imel na zadnjem tehničnem pregledu, čeprav je v eupravi ta podatek bil viden. Vidiš pa lastnike in če je bil uvožen.
Jemlji z rezervo obljube o podatkih, ki jih vidiš v poročilu. Jaz sem en avto preverjal in sploh ni pisalo koliko km je imel na zadnjem tehničnem pregledu, čeprav je v eupravi ta podatek bil viden. Vidiš pa lastnike in če je bil uvožen.
jero_no1 ::
RedDrake ::
newbz
Renault 5, november 92, 24500km. Pleh in podvozje kot iz fabrke (avto ni vidu dežja, kaj šele zimskih cest).
Po pravici ne vem kaj naj s takim avtom (je od babice, ki ga letos 99% ne bo več mogla uporabljati).
Prodat nima smisla (ker je vreden par zelencev v najboljšem primeru), šparat do oldija bo pa še trajal skoraj pet let.
Renault 5, november 92, 24500km. Pleh in podvozje kot iz fabrke (avto ni vidu dežja, kaj šele zimskih cest).
Po pravici ne vem kaj naj s takim avtom (je od babice, ki ga letos 99% ne bo več mogla uporabljati).
Prodat nima smisla (ker je vreden par zelencev v najboljšem primeru), šparat do oldija bo pa še trajal skoraj pet let.
Arctander ::
Če imaš prostor, ga konzerviraj. 5 let ni veliko. Tudi če ti ni do tega, da bi ga imel, bo kot oldi več vreden in ga boš lahko dražje prodal.
Drevesce ::
Mislim, da je tole easy buy, če ti ga spusti na 2k. Je pa res, da ogromno žre tale mašinca :) Glede kilometrov pa ni nemogoče, kolega ima cliota okoli letnik '98 '99 pa ima manj kot 100k km (okoli 85k=. Prvi lastnik seveda.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Drevesce ()
LeQuack ::
Že to da si naredil cel thread o tem avtu pomeni, da si mu namenil preveč časa in že to je tvoja prva napaka. Ko vidiš tak oglas zapreš tab in gledaš naprej.
Quack !
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje zgodovine avtomobilaOddelek: Na cesti | 23781 (6338) | starfotr |
» | Velikost pnevmatikOddelek: Na cesti | 1192 (650) | Dr_M |
» | Katerega Passata letnik 2007 priporočate? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11880 (9952) | D3m |
» | Scenic - prodajaOddelek: Na cesti | 1934 (1254) | andromedar |
» | Število lastnikov avtomobila (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18762 (16140) | St235 |