Forum » Loža » Vlaga v zidovih improviziranega stanovanja
Vlaga v zidovih improviziranega stanovanja
shintaro ::
skratka starci in ostali obnavljajo to hišo.. En del k je bil en cajt glasbeni studio v najemu, bi pa jaz čimprej izkoristil preden se ostalo naredi , dal pač nekaj cekinov sam in naredil da sm lahko tam, čeprav ne v razkošju ampak ne bom v trenutni situaciji k je neznosna.
Vlaga! že 2 leti je to zaprto..
Jaz sem kot prvo rekel, čistilni servis da cel plac nekje 25-30m2 očisti do nule in to in potem bi se lotil vlage. Zidovi so 70% navadna opeka, en del pa je od istrske hiše k so debeli zidovi. večina je pa navadna opeka
Okno je samo eno in ena vrata.
Kako da se rešim vlage oz. naredim da bom lahko noter spal. (vse ostalo že mam rešitev, net je, elektrika je, nekaj pohištva imam) ... Pač jaz lahko grem takoj po čistilnem servisu noter živet, jaz bom zdržal , ker sem že živel tam dva meseca. Zdej to pa je verjetno zelo slabo zame.
Imam enega zidarja soseda, k so že nekaj delali.. In nekaj na hitro sva govorila o drenaži in izolaciji... To najboljše da pokličem zidarja in dam njemu to nalogo? In bi rad dal manj k 1k ... possible?
Aja itak da bom še prepleskal. Tloris je pa tako, polovica je na novi strehi, polovica pa samo beton, tam bo treba katran seveda? To tudi zidar naredi right..
To bo kao dvonadstropno stanovanje, saj je že zgoraj že narejeno. Ampak jaz bi dokler se ostali gradniki ne zmigajo, samo spodnji del 30m2 nekje izkoristil. K so ga itak že uni metalci glasbeniki 10 let.
TLDR: Vlaga in nasplošno slab zrak (mogoče še kej plesni) , kako da rešim najbolj ekonomično (in nujno)
Vlaga! že 2 leti je to zaprto..
Jaz sem kot prvo rekel, čistilni servis da cel plac nekje 25-30m2 očisti do nule in to in potem bi se lotil vlage. Zidovi so 70% navadna opeka, en del pa je od istrske hiše k so debeli zidovi. večina je pa navadna opeka
Okno je samo eno in ena vrata.
Kako da se rešim vlage oz. naredim da bom lahko noter spal. (vse ostalo že mam rešitev, net je, elektrika je, nekaj pohištva imam) ... Pač jaz lahko grem takoj po čistilnem servisu noter živet, jaz bom zdržal , ker sem že živel tam dva meseca. Zdej to pa je verjetno zelo slabo zame.
Imam enega zidarja soseda, k so že nekaj delali.. In nekaj na hitro sva govorila o drenaži in izolaciji... To najboljše da pokličem zidarja in dam njemu to nalogo? In bi rad dal manj k 1k ... possible?
Aja itak da bom še prepleskal. Tloris je pa tako, polovica je na novi strehi, polovica pa samo beton, tam bo treba katran seveda? To tudi zidar naredi right..
To bo kao dvonadstropno stanovanje, saj je že zgoraj že narejeno. Ampak jaz bi dokler se ostali gradniki ne zmigajo, samo spodnji del 30m2 nekje izkoristil. K so ga itak že uni metalci glasbeniki 10 let.
TLDR: Vlaga in nasplošno slab zrak (mogoče še kej plesni) , kako da rešim najbolj ekonomično (in nujno)
- zaklenilo: zee ()
starboi ::
Je kakšen poseben razlog , da nisi vprašanja postavil v namenski temi ? Lp Link : Plesen na stenah
ja, ker je to posebej tema specifična na ta glasbeni studi turned flat varjanta in tudi ker očitno ne delam razlike med plesnijo in vlago. plus tega od tebe sm pričakoval komentar kot 'če sm vzel tablete'
Dimnik ::
Je kakšen poseben razlog , da nisi vprašanja postavil v namenski temi ? Lp Link : Plesen na stenah
Fetiš na odpiranje novih tem....
okej bom drugje vprašal ker vidim da vi ste psihopati... nevem pa kje piše omejitev kolko tem lahko odpreš.
zee ::
Zmerjanja ne maramo. Sploh.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC rang 500 do 550€Oddelek: Kaj kupiti | 1072 (863) | FireSnake |
» | Nakup TV Samsung ali PhilipsOddelek: Zvok in slika | 1998 (1870) | krepki |
» | Računalnik do 700€Oddelek: Pomoč in nasveti | 2011 (1533) | matobeli |
» | Eco Cooler vs. Prenosna klimaOddelek: Loža | 10434 (9175) | Okapi |
» | kateri telefon za okoli 300€Oddelek: Mobilne tehnologije | 5711 (3701) | Voluhar88 |