Forum » Pomoč in nasveti » Adsense + Slovenija ??
Adsense + Slovenija ??
xseki ::
Zdravo, doma imam nekaj sto evrov, ki sem jih dobil od Google adsensa zaradi oglasov na netu ipd... Google mi je poslal ček preko pošte na moj naslov, zanima me kako lahko poberem denar iz tega čeka?
Ali grem samo na banko, pokažem ček, in dobim denar na roko ali na bančni račun?
Hvala...
Ali grem samo na banko, pokažem ček, in dobim denar na roko ali na bančni račun?
Hvala...
6151 ::
Meni so sicer kar na bančni račun nakazali, ali nisi imel te opcije?
3600 | 32GB | 6800 | 1+3TB
Samael ::
Vzemi moj podatek malce z rezervo, ker se s tem nisem ukvarjal že par let, ampak nekaj let nazaj je bilo tole z adsense čeki pri nas pravi obup.
Ček sem nesel na banko (SKB v tem primeru), oni so ček "poslali" na preverjanje, kar je trajalo običajno celo večnost (cca 3 do 4 tedne), si pri tem zaračunali lepo (in to res lepo - cca 10 eur od oka na vsak ček) provizijo, da se je denar končno znašel na mojem bančnem računu.
Zdaj ne morem trditi, da postopek še vedno takšen, ampak meni se je tale blesarija z adsense čeki pri nas kar lepo vtisnila v spomin. Pozneje mislim da je google uvedel za slovenijo še druge, človeku bolj prijazne opcije nakazovanja (western union ...) ampak sam nisem bil več v teh vodah.
Ček sem nesel na banko (SKB v tem primeru), oni so ček "poslali" na preverjanje, kar je trajalo običajno celo večnost (cca 3 do 4 tedne), si pri tem zaračunali lepo (in to res lepo - cca 10 eur od oka na vsak ček) provizijo, da se je denar končno znašel na mojem bančnem računu.
Zdaj ne morem trditi, da postopek še vedno takšen, ampak meni se je tale blesarija z adsense čeki pri nas kar lepo vtisnila v spomin. Pozneje mislim da je google uvedel za slovenijo še druge, človeku bolj prijazne opcije nakazovanja (western union ...) ampak sam nisem bil več v teh vodah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adsense in dohodninaOddelek: Izdelava spletišč | 7772 (4852) | urli |
» | Prevare na Bolhi - lažno nakaziloOddelek: Loža | 7877 (5852) | Lion29 |
» | Čeki - koliko časa traja da prideOddelek: Izdelava spletišč | 3524 (2502) | Uros!no |
» | Google Adsense (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 6129 (4815) | Tody |
» | adsense in plačiloOddelek: Izdelava spletišč | 2273 (1810) | dave78 |