Forum » Kaj kupiti » Katero baterijo za mobi-NOKIA3310?
Katero baterijo za mobi-NOKIA3310?
c3R4R ::
Ker me močno zeza baterija- skor vsak dan jo morm filat- sm se odloču, da bom (v bistvu sm prisiljen) kupit novo baterijo.... Ker s tem nimam toliko izkušenj kot s compi, vas prosim za nasvet katero baterijo izbrati....
Menda je kul če je baterija 1200 mAh, right?
Thank you...
Menda je kul če je baterija 1200 mAh, right?
Thank you...
Zaradi neurij imajo hrasti globje korenine.
asPeteR ::
Ne splaca se ti kupiti originala.
Pojdi v Domzale, tam kjer je avtoakustika, mislim, da imajo take baterije oz. v trgovini zraven avtoakustike ...
So kr pocen.
Pojdi v Domzale, tam kjer je avtoakustika, mislim, da imajo take baterije oz. v trgovini zraven avtoakustike ...
So kr pocen.
http://blog.stegnar.com
A kej veš kakšna more bit baterija (tko približno po spetifikacijah)?? Nebi mel rad težav s baterijo...
asPeteR ::
Ma ti ke sam ulet, pa pokaz jim baterijo, pa bo ze un analfabet za pultom vedu kaj storiti.
Drugace pa pazi samo, da bos dobil Li-on baterijo. Ostalega crapa ne kupuj!
Drugace pa pazi samo, da bos dobil Li-on baterijo. Ostalega crapa ne kupuj!
http://blog.stegnar.com
Aha, Li-on torej....
Kakšna je prednost Li-on baterij?
Kakšna je prednost Li-on baterij?
McHusch ::
Li-ion baterije nimajo "spominskega efekta", kot ga imajo naprimer Ni-MH. Spominski efekt pomeni, da če daš polniti ne povsem prazno baterijo, jo boš lahko napolnil malo manj kot prejšnjikrat. Ker v praksi skorajda nikoli ne pustimo mobitela, da se popolnoma sprazna, je taka baterija ob vsakem polnjenju šibkejša.
Han ::
Original Nokia BLC-2 (Li-ion, 1000 mAh, made in Japan) stane 3500 SIT. Pred kratkim sem jo nabavil in sem super zadovoljen. Kje? Oglasi na Mobisuxu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Ma, jst si bom kr eno novo kupu... Ne bi mel rad problemov... Sicer ti pa vseeno HVALA...
LP,
LP,
Han ::
Jaz sem dobil novo; sicer pa tipu pojamraš, da ne dela v redu in jo zamenja. Da je res nova, vidiš po tem, če se povsem prazna polni vsaj 4 ure na navadnem polnilcu (ACP-7)...
Odsvetujem kitajski ponaredek, ki se bohoti s 1200 ali celo 1400 mAh, potem pa crkne po enem mesecu, da je še polnit ne moreš...
Odsvetujem kitajski ponaredek, ki se bohoti s 1200 ali celo 1400 mAh, potem pa crkne po enem mesecu, da je še polnit ne moreš...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sub c baterijeOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5017 (4727) | einstein :P |
» | "Fake" baterije za digitalne fotoaparateOddelek: Kaj kupiti | 3082 (2195) | energetik |
» | Katere baterije za "digitalca"? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6464 (5577) | Zdravko |
» | Prvo polnjnje GSM-a - zakaj 16 ur?Oddelek: Loža | 4724 (3883) | boych |
» | mobiOddelek: Loža | 1942 (1529) | Cokolesnik |