Forum » Loža » uveljavljanje garancije
uveljavljanje garancije
Ijus ::
kako je z uveljavljanjem garancije v sloveniji če kupiš izdelek ki sicer je namenjen za slovenski trg vendar je bil izdelek kupljen v tujini?
konkretno: kupil sem brivnik philips s9711/31 preko spletne trgovine iz avstrije.
konkretno: kupil sem brivnik philips s9711/31 preko spletne trgovine iz avstrije.
Šimpanz ::
Načeloma v avstriji, lahko pa ima proizvajalec tudi servis v sloveniji. Vpraši na servis pa boš videl.
aha. pa mel sem namen. je v sloveniji nekaj pooblaščenih philips servisev.
mislil sem če tle kdo ve zagotovo kako je da ne nadlegujem uslužbence v servisu.
mislil sem če tle kdo ve zagotovo kako je da ne nadlegujem uslužbence v servisu.
ja v garancijskem listu piše samo uradni naslov philips slovenia. pa uradni url naslov www.philips.si.
na tej spletni strani sem pa pol najdel kdo je uradni serviser.
na tej spletni strani sem pa pol najdel kdo je uradni serviser.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 45 dni za resitev reklamacijeOddelek: Zvok in slika | 2431 (1794) | tt1024 |
» | DEMISE d.o.o. oz. DEMISE-PC d.o.o (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19263 (15078) | RejZoR |
» | Seagate servis na štajerskem ali v bližnji AvstrijiOddelek: Kaj kupiti | 1601 (1359) | SmeskoSnezak |
» | Zamenjava izdelka in najem izdelka in potrosniki in zakoniOddelek: Loža | 4125 (3850) | goba |