Forum » Pomoč in nasveti » Neprepoznaven CD-RW in hitrost peke!
Neprepoznaven CD-RW in hitrost peke!
Imagination ::
Pred kratkim sem kupil nov računalnik in v specifikacijah piše, da sem kupil Artec CD-RW. Po inštalaciji winXP pa mi ga le-ti prepoznajo kot "_NEC CD-RW! Zakaj?
Drug problem pa je v tem, da v programu Nero ne zapisuje s hitrostjo 52x ampak samo 8x! Višjih hitrosti od 8x sploh ne morem izbrati!
Nekoč sem imel podobne probleme, potem pa sem dodal (mislim da v Nerota) neko bazo novih CD-RW-jev, in je zadeva delala z večjo hitrostjo in tudi prepoznal je CD-RW pod drugim imenom.
Rešitelji, na plan z besedo!
Drug problem pa je v tem, da v programu Nero ne zapisuje s hitrostjo 52x ampak samo 8x! Višjih hitrosti od 8x sploh ne morem izbrati!
Nekoč sem imel podobne probleme, potem pa sem dodal (mislim da v Nerota) neko bazo novih CD-RW-jev, in je zadeva delala z večjo hitrostjo in tudi prepoznal je CD-RW pod drugim imenom.
Rešitelji, na plan z besedo!
---
Če nekaj stvari, ki bi lahko šle narobe, ni šlo narobe, potem bi bilo zanje veliko bolje, če bi šle narobe!
iration ::
Imaš ta zadnjo verzijo Nerota? Vsaj tazadnjo iz 5.5 serije ...
Tudi jaz bi imel kakšno pravico rad v življenju. Npr. pravico do tega, da delam
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
12 ur na dan in sem za to nagrajen s strani delujočega ekonomskega prostora, ne
pa kaznovan s strani Salmoneličevih gremlinov. - NavadniNimda
McHusch ::
Artec je očitno kupoval NEC-ove pogone, jih preoblekel in prodajal naprej pod svojo znamko.
Sami ::
Probaj naložiti najnovejšo različico nera 5.5 (mislim, da je 5.5.10.42) ali pa reklamiraj CD-RW.
LP
LP
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tezave s pekacem liteonOddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1060) | jurre |
» | Problem LiteOn 52x32x52Oddelek: Strojna oprema | 858 (723) | RC14 |
» | Nujna izbira pekača! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4429 (3689) | Oblivion |
» | Kateri Cd Rw kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1902 (1391) | EriNok |
» | Faq o CD-RWjihOddelek: Pomoč in nasveti | 1188 (1006) | Paramedic |