» »

iPhone 8 - seriously?

iPhone 8 - seriously?

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

hojnikb ::

androidasi pa seveda taksnih problemov ne poznate.

Kolk casa je trajal, da so uspel pofixat lollipop memory leak ? teden, mesec, leto 8-)
#brezpodpisa

zmaugy ::

shadeX je izjavil:

A so ti spet hlapi iz ekskluzivnega stola za 50 EUR stopili v glavo?

Ne, sej napisu da sem ga vrgel v kontejner. Pa ne morš me krivit za grehe izpred 4 let nazaj, takrat sem tudi droida še mel.

Mam pa že 2 leti mal dražjega gamerskega, mi dost bolj ustreza kot tist usnjeni šit iz jyska. Jebi ga, takrat se je moralo šparat. Študent pa to,..

Ej, ampak antence v ušesih v avtu za telefoniranje, ts ts, če nimaš avta z bluetoothom sploh ne bi smel imeti pravice kupiti Appla. Pa kam smo prišli, nobene ekskluzivnosti se ne ohranja...:D

je prav zanimivo, kako imajo apple hejterji najvec tezav z samsabo.

je tezko dojet, da imata obe platformi svojo ciljno publiko in da iOS ni ciljan za vsakogar ?
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

shadeX ::

No, dokler nismo dovolj tečni, da se to pa le zgodi kot na primeru battery zajeba...

Bodi tečen na redditu, uradnem forumu itd, ne pa tukaj. En in isti kurac ponavljate že nekaj mesecev. Če že hejtaš si zmisli vsaj nekaj novega, da bo zanimivo za brat.

Ej, ampak antence v ušesih v avtu za telefoniranje, ts ts, če nimaš avta z bluetoothom sploh ne bi smel imeti pravice kupiti Appla.

Sej mam avto z bluetoothom (oz avtoradio). Ampak mi je bolj convenient met slušalko v ušesu ker bolj razločno slišim. Problem?

Videz, človek. To enostavno ne izgleda spodobno za Apple osebo, ki kaj da nase. S tem v ušesih človek ja zgleda kot en Windows dork?
Pa malo manj slišiš okolico v tem primeru, sicer če je avto glasna kanta, potem je to verjetno plus.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

Videz, človek.

Nah, dol mi visi kaj drugi mislijo o mojemu videzu ali stilu.

sicer če je avto glasna kanta,

Je ja. Telefon je nekje 2-3x več vreden kot avto ki ga vozim.

Potem te bom prijavil Apple verski policiji, da ti vzamejo telefon in te ekskomunicirajo, grozno.:D

poweroff ::

shadeX je izjavil:

Ker sem moral 10x vpisat geslo?

To se očitno dogaja samo tebi. Pa zmaguiju.. :))

Pa Mavriku, pa... pobrskaj po Apple forumih.

hojnikb je izjavil:

je prav zanimivo, kako imajo apple hejterji najvec tezav z samsabo.
je tezko dojet, da imata obe platformi svojo ciljno publiko in da iOS ni ciljan za vsakogar ?

To je seveda fama, ki jo širi Apple. Če iOS ne bi bil za vsakogar, ne bi bil v prosti prodaji.

Hočeš reči, da ko imaš enkrat Appla, se ti kar naenkrat ukine svoboda govora in mišljenja?
sudo poweroff

Invictus ::

poweroff je izjavil:

Glej, nisem glup. Znam najti rešitev. Celo za zadeve, ki jih Apple aktivno onemogoča.

Jaz bi še 1x dobro razmislil... ;).

Na svetu je cel kup uporabnikov, ki nimajo problemov...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

@Matthai: Ne razumeš, Apple izdelki niso za vsakogar, so samo za special people. Ko ti Apple omogoči, da kupiš njihov izdelek, si deležen posebne milosti, ki je na voljo samo izbrancem.
In ker si ravnokar izvedel, da si del majhne ekskluzivne družine zelo posebnih ljudi, v svoji neizmerni hvaležnosti zagotovo ne boš kritiziral česar koli z Apple logotipom, saj bi s tem razvrednotil čast, ki si je bil deležen.
Za nehvaležne barabe, ki se spozabijo, je kazen ekskomunkacija iz družine, te uboge duše potem izgubljeno tavajo po brezpotjih, neutolažljivo jokajo in do konca življenja obžalujejo svoj greh. Tudi v opomin vsem ostalim, ki bi jih obšla skušnjava (saj ne da takšni sploh obstajajo - zgolj za vsak slučaj).

greatdrakon ::

sam tule imajo fanboyi malo prav.
to da si kupil drek v celufanu imenovan apple, si sam kriv...

glasovi množice fanboyev so očitno preglasile glas razuma.

podobno je pri nas v službi, ko so nam fanboyji zrihtal applove naprave (prenosnike, tablice etc).

sedaj so te naprave v večimi primerov tam, kjer so so najbolj uporabne - v omari. za resno delo so namreč popolnoma neuporabne...

uporabljajo jih samo fanboyi, ki so nam jih zrihtal - pa še to za tapkanje v wordu pa za zasebne namene: trgovanje z kriptovalutami ... so pa ful ponosni, ker jih imajo seveda...

sedaj so te naprave v večimi primerov tam, kjer so so najbolj uporabne - v omari. za resno delo so namreč popolnoma neuporabne...

O kakšnem "resnem" delu govorimo to?

Manu ::

@Matthai

Ko sem ti svetoval namestitev "Uporabniškega priročnika", (ki je uraden priročnik s strani Appla) vsekakor nisem imel v mislih, da si nesposoben ali kaj podobnega.

Nasvet je temeljil predvsem na tvojem vprašanju 'ali je možno z enim klikom iti v tihi način?' (in podobna tehnična vprašanja). V priročniku piše kako je z zvoki v iOS.
Je drugače, kot pri drugih OS-ih. Ampak to je del raznolikosti, navade uporabnikov, ki verjetno ne bi bili zadovoljni z umikom fizičnega stikala za tihi način in uvedbe drugačnega načina, itd...

Glede vpisovanja gesla pa se sam ne spomnim, da bi imel takšne težave. Spomnim se, da sem geslo moral vpisat (ampak ni bilo 10x). Potem pa me ni več spraševal za geslo in tudi zdaj me ne. S tem nimam problemov.

Zavedam pa se, da je varnost za uporabnike pomembna in vpisovanje gesla, potrditev gesel, verifikacija gesel v kombinaciji z SMS-om, potrjevanje e-naslova itd... je precej nadležno opravilo, ampak to se pojavi na začetku uporabe.
Sredi spečih in nepazljivih je modrec buden in pazljiv -
po poti gre kot hiter konj, ki je prehitel šibko kljuse.

Unbeliveable: https://www.igeeksblog.com/how-to-disab...

Dostopa do kamere pri zaklenjenem telefonu ne moreš onemogočiti, razen da onemogočiš kamero.

Security???
sudo poweroff

Nisi pismen?

Tip jasno pravi:

From now on Camera won't be accessed from the Lock screen. Besides, you will find it missing on your iPhone.

As I mentioned above, when you restrict Camera, it goes missing. It feels like you have deleted it on your iPhone. What if you want to re-enable Camera access from the Lockscreen? It's just as easy to bring Camera back.
...
Please note that the Camera app will now be back and accessed from Lock screen of your iPhone.

Zaključek je pa naravnost grozljiv:

Though it may not be the perfect solution, it's the only way to disable Camera access from the Lock screen.

Oh-my-G-O-D!

It may not be the perfect solution!

Apple ni perfect??!?!
sudo poweroff

no comment ::

Ah, sem mislil, da se boš sedaj razpisal o navarnostih te varnostne luknje, ki si jo odkril.

(bogu hvala, da so pravi whitehati končno tudi iphone nabavli)

Torej, problem je, če ne želiš, da kdo nepooblaščeno uporablja tvojo kamero. To sicer ni klasična varnostna ranljivost, vsekakor pa ni nekaj, kar bi si želel, da nekdo brez tvojega dovoljenja počne s tvojim telefonom.

Na Androidu je to enostavno rešljivo. Pri Applu pa ne? Zaprepaden sem... :))
sudo poweroff

Hakai ::

Do kaksne zlorabe lahko pride, ce slika s tvojim telefonom? Da ne recem, da isces dlako v jajcu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hakai ()

no comment ::

Nikon tudi nima opcije, da bi izklopil možnost slikanja. Sony tudi ne. Canon... erm, ne.

Nekatere stvari so narejene za določene stvari. Ali bi Apple lahko dodal še 1000 opcij za to in ono bedarijo, ki si jo vsak zmisli? Seveda! Ampak kako bi potem bolj, erm, počasni uporabniki, znavigirali do menuja v katerem nastavijo slovensko tipkovnico?

Hakai je izjavil:

Do kaksne zlorabe lahko pride, ce slika s tvojim telefonom? Da ne recem, da isces dlako v jajcu.

Recimo to, da ti naredi 10.000 slik, ki jih moraš potem pobrisat?

Sicer pa gre za to, čemur pravim zlata kletka. Apple naredi neko design odločitev in ti nimaš svobode, da bi si jo prilagodil.

Očitno so Apple izdelki za followerje in ne za hekerje...
sudo poweroff

gusto ::

@Matthai, a če bi bil pa tam kvadratek "nihče ne sme uporabljati moje kamere" in bi ga obkljukal, bi pa ful bolj mirno spal? Saj veš, zato, ker si rekel, da ne sme!:D

Ne. Če bi pa screen lock potem dejansko delal bi bilo pa skoraj tako dobro rešeno kot ima Android...:))
sudo poweroff

poweroff je izjavil:

Hakai je izjavil:

Sicer pa gre za to, čemur pravim zlata kletka. Apple naredi neko design odločitev in ti nimaš svobode, da bi si jo prilagodil.

Ja, tudi sem sem pomislil na ta in samo na ta scenarij. Mene ta scenarij ne skrbi prevec, ker moras vec truda vloziti v slikanje kot jaz v brisanje. Pisi applu, ce vas bo dovolj, boste dobili opcijo onemogocit. Ce te toliko moti bom se jaz poslal, da nas bo vec.

Zgodovina sprememb…

Now you're getting somewhere ;)

Zanimivo, da se se nisi vpiknal v throttlanje cpuja zaradi baterija!!!!!11

Se enkrat omenjam; ce ti kaj ne pase, imas se mnogo druge izbire.
#brezpodpisa

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hojnikb ()

Em, v slikanje ni treba vlagati truda... otrok pač samo klika, pa je.
sudo poweroff

::

poweroff je izjavil:

Groza! Na to pa še pomislil nisem! Kar zona me oblije če si predstavljam, da bi mi kdo naredil kaj takega. Naslednji telefon bo Android.

::

no comment je izjavil:

Ali bi Apple lahko dodal še 1000 opcij za to in ono bedarijo, ki si jo vsak zmisli?

Potem bi dobili Androida: nešteto raznih opcij, od katerih jih polovica ni niti pogojno uporabnih. Nekje moraš potegniti črto.

Mimogrede, danes sem ga moral restartat.

No, mogoče zato, ker sem o njem grdo govoril. Obljubim, da ne bom več... :))
sudo poweroff

Ja, počasi dojemam, da se ta crap rešuje samo še z restarti.

Za spomin na Windoze pa manjša še vsaj bluescreen... :))
sudo poweroff

janig ::

Ma daj clovek, v tveh letih mojega iPhone6 sem samo enkrat moral restartat, ker budilka ni zvonila.

MrStein ::

poweroff je izjavil:

Sem pa skušal gor prenesti kontakte... pain in the ass, seveda. Niti iz MacOS virtualke ne gre. Na srečo je tukaj Signal for the rescue.

Znanec prenesel s par kliki. Brez mac-a.

Kar obvladaše gre hitro, kar ne pa malo počasneje.
Samo brez panike.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

Mavrik ::

Rdeči: Predlagam da prenehate z osebnimi napadi na avtorja in se raje pogovarjate iPhonih. Vem da imate rad ta kos elektronike. Ampak vseeno ni to vaš otrok, da bi zaradi tega bilo potrebno druge ljudi žaliti.
The truth is rarely pure and never simple.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mavrik ()

Hakai je izjavil:

Se vesno mi ni jasno kako si uspel shraniti v pages. Aja.

Se vedno cakam na odgovor po kaksnem postopku si shranil sliko iz signala v pages. Meni ne uspe. Ali lahko natancno pojasnis, se raje vidim, da podkrepis s kaksno skliko.

Zgodovina sprememb…

V Signalu pritisnem na sliko, spodaj levo na okvirček s puščico, v spodnji vrstici izberem Save to Files, nato pa On My iPhone in imam tri mapice: Keynote, Numbers in Pages.

(Se to šteje že kot "hakanje" :)))
sudo poweroff

Prav imas. Save to files ti res tam shrani. Ce zelis shraniti v album moras izbrati save image(prva ikona v drugi vrsti). Lahko pa tudi (za)drzis prst na sliki in izberes save (zadnja opcija, cisto na desni).

Zgodovina sprememb…

Ja, ampak ko si hočeš nastaviti profilno sliko, pa slike jemlje samo iz "albuma". Tam recimo ne morem odjadrati na My iPhone in potem v podmapo... Vsekakor stvar, ki je nisem pričakoval.
sudo poweroff

klinker ::

Prodaj, ker vidis da ni zate. Prevec kompleksna naprava ocitno >:D

xxxul ::

amm, ce Signal omogoca dajanje profilne slike samo iz Albums, ali je krivda na Applu al na Signalu?
ker ocitno Signal ima pravice dostopat do Files....

gusto ::

klinker je izjavil:

Slike lahko izbiraš samo iz galerije/albuma. -> "kompleksna naprava" ;((

gusto je izjavil:

klinker je izjavil:

Slike lahko izbiraš samo iz galerije/albuma. -> "kompleksna naprava" ;((

Kako, a ni Apple za zabite ovce ki nimajo pojma o tehniki? 8-O
Verjamem da si decko npr. niti ozadja na Samsungu ne bi znal nastavit, ce slike ne bi blo v stock gallery ;)

klinker je izjavil:

Ja, tako kompleksa, da jo lahko uporabljaš samo na en - blagoslovljen način.

klinker je izjavil:

Verjamem da si decko npr. niti ozadja na Samsungu ne bi znal nastavit, ce slike ne bi blo v stock gallery ;)

To verjetno govoriš zase?

Če si znaš namestiti Lineage ali kakšen drug alternativni OS, vzamem nazaj.
sudo poweroff

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: poweroff ()

Resno? Pred 5+ leti sem se s temi zadevami igrackal, ja.... https://forum.xda-developers.com/nexus-...
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Prehod android - IOS ? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
14027088 (23903) Mavrik
»

Apple sklenil najuspešnejši prvi kvartal (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Rezultati
7120127 (16790) zmaugy
»

Prihajajoči iPhone 5S bo verjetno na voljo v zlati (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
14236262 (31461) brunoland
»

Android vs IOS (strani: 1 2 )

Oddelek: Operacijski sistemi
5917183 (15324) Gandalfar
»

Applov iPhone 4 odklenjen

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
3410109 (8563) techfreak :)

Več podobnih tem