Forum » Pomoč in nasveti » APC UPS zaščita za računalnik
APC UPS zaščita za računalnik
techuser ::
Naj mi kdo pove iz izkušenj katero napravo za brezprekinitveno napajanje se splača vzet za rač 300W, monitor in ojačevalec? Na mojem območju se kar pogosto dogajajo izpadi elektrike in sem se tega res naveličal, da se ti vse sesuje, ko delaš določene stvari.
Baje imajo naprave zaščito delovanja za nekaj minut po izpadu elektrike. Koliko plačati in katero vzeti?
Pa drgač ta naprava ne porabi skoraj nobene elektrike?
Baje imajo naprave zaščito delovanja za nekaj minut po izpadu elektrike. Koliko plačati in katero vzeti?
Pa drgač ta naprava ne porabi skoraj nobene elektrike?
- spremenil: techuser ()
vres.ales ::
Naprave za brezprekinitveno napajanje se kupujejo tako, da postaviš pogoj koliko časa ti mora nek sistem vzdrževati pri življenju.
Vseeno katero vzameš, vsi imajo šibko točko pri akumulatorjih. Računaj tudi, da boš po najbolj pozno treh letih kupil novo, ker bojo akumulatorji zanič.
Vsaka naprava žre elektriko. Akumulatorje moraš nekako polnit:)
Vseeno katero vzameš, vsi imajo šibko točko pri akumulatorjih. Računaj tudi, da boš po najbolj pozno treh letih kupil novo, ker bojo akumulatorji zanič.
Vsaka naprava žre elektriko. Akumulatorje moraš nekako polnit:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izpadi elektrike in računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1876 (1258) | cordoba |
» | Katero brezprekinitveno napajanje?Oddelek: Kaj kupiti | 3231 (2744) | jernejl |
» | Priporočila za UPSOddelek: Kaj kupiti | 1754 (1576) | čuhalev |
» | UPS - da ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4970 (4080) | denabiker |
» | Vtičnica ali kako se temu pravi?Oddelek: Kaj kupiti | 1620 (1383) | billy |