» »

Huawei Aspiegel

Huawei Aspiegel

MaKjaVelli ::

Ali še kdo uporablja Huawei telefon na tem forumu?

Je mogoče še kdo prejel danes SMS z linkom na to stran - https://consumer.huawei.com/minisite/le...

Zadeva je zelo sumljiva in spominja na virus, ali samo mene "bode"?

SMS je iz številke 85264506503 in se glasi "Račun Huawei ID bo 23.2. prenesen na podjetje Aspiegel, irsko podružnico družbe Huawei. Več o tem na https://goo.gl/URh1N8"

O družbi Aspiegel ne duha ne sluha na Googlu? Našel sem samo 2 italijanski strani, ki pišeta, da to ni virus ampak uradna informacija.

Dimnik ::

Jaz sem dobil prejšnji teden mail o tem...ampak nimam več huaweia...sem pa imel huawei account

Ganon ::

15 let si na forumu in sprašuješ, če še kdo poleg tebe uporablja telefon Huawei. Ajej ...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ganon ()

MaKjaVelli ::

Ganon je izjavil:

15 let si na forumu in sprašuješ, če še kdo poleg tebe uporablja telefon Huawei. Ajej ...


Se opravičujem, vprašanje bi se moralo glasiti: "Ali je še komu to sumljivo"?

Sumljiv mi je način obveščanja, po SMS iz "neznane" številke, s sumljivim linkom. Google pa ne najde ničesar na temo Aspiegel? :)

Gregex ::

Sem dobil par dni nazaj tole obvestilo, sicer ne po sms, ampak na gmail. Samo na hitro površno prebral in ignoriral. Če gre za scam pa pojma nimam. Zaenkrat ne spreminjam oz. tikam ničesar.

gusto ::

Tudi jaz sem dobil teden nazaj mail v tem stilu, nisem posvečal preveč pozornosti.


pošiljatelj: Huawei Technologies Deutschland GmbH (wiseoper@eumail.hicloud.com)

Spoštovane stranke družbe Huawei,

zaradi organizacijskih sprememb v skupini podjetij Huawei bodo vse uporabniške pogodbe za mobilne storitve Huawei Mobile Services, prej imenovane storitve v oblaku, prenesene s podjetja Huawei Technologies Deutschland GmbH na Aspiegel Limited, podružnico družbe Huawei na Irskem. Vključene so naslednje storitve: Huawei ID, Cloud, HiGame in Themes.

Aspiegel Limited je naše globalno središče za upravljanje in usklajevanje digitalne vsebine ter potrošniških storitev Mobile Services skupine Huawei Consumer Business Group zunaj celinskega dela Kitajske. Po spremembi bodo vaše uporabniške pogodbe sklenjene s podjetjem Aspiegel.

Ta sprememba ne bo vključevala kakršne koli dejanske selitve podatkov med sistemi ali državami. Vaši podatki bodo še naprej shranjeni v podatkovnih središčih v Nemčiji ob nespremenjeno visoki varnosti. Podjetje Aspiegel bo zdaj upravljalo vaše obdelane osebne podatke, povezane s storitvami Mobile Services.

Huawei zelo resno jemlje vse zaveze in obveznosti v zvezi z zagotavljanjem zaščite potrošnikov in zasebnosti, zato ta sprememba nikakor ne zmanjšuje vaših pravic.

Sprememba bo stopila v veljavo 23. februarja, 2018. Če ne želite, da vaše podatke upravlja podjetje Aspiegel, lahko uporabo prekinete tako, da izbrišete račun Huawei ID pred spremembo.

S prekinitvijo uporabe bodo vaši podatki iz storitev Huawei ID, HiGame, Themes in Huawei Mobile Cloud, kot so v storitvi Cloud sinhronizirane in varnostno kopirane fotografije, stiki in datoteke, izbrisani ter jih ne bo več mogoče obnoviti, tudi če ustvarite nov račun Huawei ID. Poleg tega ne boste mogli uporabljati storitev Mobile Services, dokler ne ustvarite novega računa Huawei ID.

Za več informacij o prenosu in prekinitvi uporabe obiščite naše spletno mesto https://consumer.huawei.com/minisite/le...

S spoštovanjem,

Huawei Technologies Deutschland GmbH

borisk ::

gled ena to da se selijo na irsko, je to najverjetno v zvezi z davčno optimizacijo, ker pa je trenutna firma v nemčiji, je obveščanje po reglcih, se pravi obvestila in možnost izbire. drugje tega ne vidiš.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Huawei predstavil Mate 30 Pro - brez Googlovih aplikacij (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Android
11228160 (21361) xmetallic
»

Huawei zaradi ameriške blokade zmanjšuje proizvodnjo pametnih telefonov

Oddelek: Novice / Android
4424456 (17571) Mr.B
»

Huawei

Oddelek: Pomoč in nasveti
141937 (1486) AnjaNja

Več podobnih tem