Forum » Loža » Zamudne obresti za neopravljeno storitev
Zamudne obresti za neopravljeno storitev
drekodovce ::
Pozdrav.
V sredini oktobra sem naročil neko storitev, Konec oktobra sem jo tudi plačal. naredili so nekaj napol ampak niso zaključili, tako da storitev ne deluje. Na telefon se ne oglašajo, kličem tudi k ponudniku storitev s katerim ima sklenjeno pogodbo ampak ne naredijo nič. Zanima me, če odstopim od pogodbe, ali lahko zahtevam nazaj kakšne zakonske obresti oziroma ali začnejo teči obresti šele po 14ih dneh od odstopa od pogodbe?
LP
V sredini oktobra sem naročil neko storitev, Konec oktobra sem jo tudi plačal. naredili so nekaj napol ampak niso zaključili, tako da storitev ne deluje. Na telefon se ne oglašajo, kličem tudi k ponudniku storitev s katerim ima sklenjeno pogodbo ampak ne naredijo nič. Zanima me, če odstopim od pogodbe, ali lahko zahtevam nazaj kakšne zakonske obresti oziroma ali začnejo teči obresti šele po 14ih dneh od odstopa od pogodbe?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaračunavanje stroškov prekinitve naročniškega razmerja za mobilno telefonijo (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14918 (13475) | matijadmin |
» | Varčevanje v banki DA/NE in nadzor države (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23653 (21346) | Furbo |
» | Prestop med ponudniki internetaOddelek: Omrežja in internet | 2273 (1255) | amigo_no1 |
» | eBay - prosim za pravni nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10973 (9139) | mn |
» | Telekomov račun 6 mescev kasneje???Oddelek: Omrežja in internet | 1246 (1040) | Brane2 |