» »

Klicanje v Kanado

Klicanje v Kanado

chelsea boy ::

Zanima kako bi klical v Kanado preko GSM. Klicna koda je +1, klicna koda regije pa 905, se pravi, če kličem preko GMS vpišem normalno +1 905 *** **** ali kako drugače ? Sem klical tako in neka ženska nekaj začne nekaj govoriti,nevem točno kaj pravi, al je tajnica al kaj... :) Hvala :)

Mare3 ::

Kot sem prebral par starejših forumov, sem ugotovil da so neke omejitve glede klicev v ZDA in Kanado. Očitno nam ne zaupajo in zaradi varnosti so potem komplikacije ko hočeš klicat tja. Morda se je to spremenilo in je sedaj klicanje omogočeno, če se je potem tako kot si napisal: Najprej izstopna iz Slovenije, ki je 00, potem pa 1, ki je vstopna za Kanado. Naprej pa ostale številke. Torej: 001 in naprej. Drugače pa predlagam da pokličeš svojega ponudnika in vprašaš direktno kako klicati tja, če ni možno pokliči še h kateremu drugemu ponudniku. LP

Cowboy6 ::

Ponavadi okrog praznikov kličemo sorodnike v Kanado kar preko Skypa. Dela brez težav in še cenejši klici so :)
Tukaj naj bi bil moj podpis.

Zvezdica27 ::

živjo,

za klic v tujino ni omejitev - od kje vam to? Razen če nimaš paketa omejenega...

v glavnem:

00 za izstop iz SLO
potem koa države (1 je amerika, ne kanada)
potem številka, brez prve nule

Torej za SLO iz kjerkoli je: 00 386 41 123 456

razumeš?

zvezdica zaspanka

Pro ::

Mednarodna klicna koda 1 je za severno Ameriko ne samo za ZDA.
Wikipedia

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

BMW SOS klic

Oddelek: Na cesti
93712 (3254) darkolord
»

Irce nadleguje slovenska telefonska prevara (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
5032542 (29266) AndrejO
»

UARS padel v Kanado

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
208105 (4475) jest10
»

Vox.io - telefonija iz brskalnika

Oddelek: Novice / Ostale najave
3913374 (9276) chrush
»

IP telefonija