Forum » Kaj kupiti » Ali kupiti Poceni ''defekten'' radeon 9800 pro?
Ali kupiti Poceni ''defekten'' radeon 9800 pro?
speacker ::
Torej mam moznost kupiti tega radeona 9800pro za nizko ceno (recimo nekje 40.000) v Italiji.
Model ga prodaja, ces da ga je probal ze v treh racunalih, pa mu v vsaker racunalu po nekaj casa uporabe dela neke probleme:
ko premika okna v winsih, mu ostanejo zadaj zabrisi, pa tudi v opengl in d3d aplikacijah, se mu pojavljajo artefakti..
Nikoli pa mu sistem ne zamrzne.
Je seveda brez garancije.
Kaj pravite, se splaca tvegat?
Model ga prodaja, ces da ga je probal ze v treh racunalih, pa mu v vsaker racunalu po nekaj casa uporabe dela neke probleme:
ko premika okna v winsih, mu ostanejo zadaj zabrisi, pa tudi v opengl in d3d aplikacijah, se mu pojavljajo artefakti..
Nikoli pa mu sistem ne zamrzne.
Je seveda brez garancije.
Kaj pravite, se splaca tvegat?
Aja, kartica je VisionTek Xtasy 9800 Pro . Je brez hladilnih reber na ramih, ampak to ne bi smel bit problem, ce je original, ALI?
Ja vem samo mogoce pa ni pokvarjena..oziroma se da kej postimat.
Ce je kak mojster tu naj pove prosim.
LP.
Ce je kak mojster tu naj pove prosim.
LP.
iskra ::
za čuka bi jo še kupu ... bi usaj hladilnik dol uzel za 40k pa ni šans. Usaj sprobej jo prej ... brez preizkusa jst ne bi kupu nč tako dragega z 2. roke
shantlaj ;) ?? kaj pravis?
Prizkusit je ne morem ker bi jo dobil preko poste..
A je mogoce da bi se samo pregrevala al bi lahko blo tudi kej druzga narobe?
Prizkusit je ne morem ker bi jo dobil preko poste..
A je mogoce da bi se samo pregrevala al bi lahko blo tudi kej druzga narobe?
asPeteR ::
speacker: Ce si pameten jo testiraj. Drugace je velika moznost, da vrzes stran 40k.
http://blog.stegnar.com
flipflop ::
Ja sej lahk kateregakoli mojstra vprašaš,ampak raje ne kupit.Verjetno je že 100x flashana,polita z vodo,volt modov deset,...
Sicer ti denarja jaz ne bom dal,ampak če ne moreš testirat,ne kupit.
Sicer ti denarja jaz ne bom dal,ampak če ne moreš testirat,ne kupit.
Hvala za nasvete fantje. Ne vem no.. Sem clovek ki rad tvega...
Se nisem se odlocu. Zdej sm tipu poslal mail, pa bom jutri vidu kaj mi odgovori..
LP.
Se nisem se odlocu. Zdej sm tipu poslal mail, pa bom jutri vidu kaj mi odgovori..
LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | X800 za 20k - se splača? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Kaj kupiti | 14479 (9462) | Jan987 |
⊘ | Ocenite mi graficno (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 10268 (8509) | OwcA |
» | GF6600 GT za 50k ali R9800 SE@PRO za 33kOddelek: Kaj kupiti | 1496 (1075) | Alexius Heristalski |
» | Radeon 9800 Pro 128Mb > Geforce 6600 GT 128MbOddelek: Kaj kupiti | 2609 (1415) | bozicek |
» | Koliko je vreden 9700(Pro)Oddelek: Kaj kupiti | 1252 (1031) | boštjan |