Forum » Loža » Pošiljanje pošte s sklicem in pripisom
Pošiljanje pošte s sklicem in pripisom
i33a ::
Pozdravljeni,
dobil sem pismo, na katerega moram odgovoriti. V pismu je navedeno kam naj odgovorim, poleg tega pa piše, da moram dodati tudi dolčen sklic, ter pripis. Zanima me kakšen je pravilen format za sklic in pripis? Zanima me kam na kuverto jo napisati, da bo prav?
Lep pozdrav in hvala za pomoč.
dobil sem pismo, na katerega moram odgovoriti. V pismu je navedeno kam naj odgovorim, poleg tega pa piše, da moram dodati tudi dolčen sklic, ter pripis. Zanima me kakšen je pravilen format za sklic in pripis? Zanima me kam na kuverto jo napisati, da bo prav?
Lep pozdrav in hvala za pomoč.
jazjaz51 ::
Ponavadi se napiše v levi spodnji kot : kadrovski oddelek itd... .
Če pa sem moral do sedaj kdaj navesti sklic sem ga ponavadi najprej dal v: Zadeva xxxx, kaseje pa še v dopis-pripis, na kuverto do sedaj nisem nikoli pisal sklica.
Če pa sem moral do sedaj kdaj navesti sklic sem ga ponavadi najprej dal v: Zadeva xxxx, kaseje pa še v dopis-pripis, na kuverto do sedaj nisem nikoli pisal sklica.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jazjaz51 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | N26 in popoldanski S.P. - plačilo prispevkov (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20100 (2241) | jeremenen |
» | Vzajemna - neupravičena izvržbaOddelek: Loža | 5979 (4377) | Daniel |
» | kuverta s plačano poštnino po pogodbiOddelek: Loža | 6405 (5743) | blackbfm |
» | Položnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8793 (7790) | imagodei |
» | Program za tiskanje položnicOddelek: Programska oprema | 12852 (9667) | gregy |