» »

Revolut

Revolut

Temo vidijo: vsi
««
50 / 112
»»

Dober dan ::

Jaz čakam že 1 mesec, da mi obdelajo zaprtje računa. Očitno so to neki debili na fursu

pirx ::

Danes so moj račun iz GB premaknili v LT. Isto čaka vse stranke iz Srednje in Vzhodne Evrope.

Zanima me, kako naj spremembo sporočim FURS-u? Rok je 8 dni od spremembe, drugače je kazen od EUR200 do EUR1.200.

Sicer bom jutri klical na FURS, ampak če ve kdo, naj prosim pove - mi prihrani en klic, pa še komu drugemu pomaga. :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pirx ()

OK.d ::

delfinus je izjavil:

Datum zaprtja das 28.11.2020. Oznacis da bo zaprt. Tam, kp te opozori na napako preprosto klikni nadaljuj. Meni je uspelo po tem principu in je vloga skupaj z dokaznimi vlogami (statement z LT ibanom + Revolutov email) uspesno vlozena in ze obdelana.

Lp d.

Sem naredil točno tako kot si napisal, datum sem nastavil na 28.11.2020 in je potem šlo.
Z današnjim datumom me ni spustilo naprej:P
LPOK.d

Pri meni so vsi vloženi dokumenti obdelani, v profilu pa mi še vedno kaže Revolutov račun. V čem je fora?

grcaranze ::

Kako je, če sedaj prijavim Revolut Fursu, uporabljal pa sem ga že prej cca 2 leti in nisem imel prijavljenega. Bilo je tudi nekaj nakazil z sportnih stavnic. Da ne bo kaksne kazni..

user4683 ::

Jaz sem prek eDavkov obrazec (DR-Racun) oddal ob 15:57 (obkljukal da zapiram obstoječ UK račun in vnesel novega) in pol ure kasneje je bil račun viden na mojem profilu.

Vidim tudi, da je prijava računa cela znanost..

user4683 ::

Preko eDavkov traja tocno 2min da vpises IBAN, BIC, naziv banke, drzavo in prilepis screenshot teh podatkov iz Revolut aplikacije.

Groot ::

Ampak malce ste prehitri z zapiranjem računa, ker bo slednji namreč še 2 meseca aktiven. Tudi v appu sta med dokumenti na pregledu računov sedaj navedena oba računa.

matobeli ::

Pa tud v mejlu piše da bo aktiven do 28.11.20

Kar je seveda logično, ne morjo kar iz danes na jutri ugasnt trrja.

Torej, novega prijavt zdej, starega pa odjavt čez 2 meseca.

bastadu ::

Pa saj vpišeš datum zaprtja 28. november, jaz ne vidim problema tudi če zaprtje vneseš danes ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bastadu ()

blackbfm ::

grcaranze je izjavil:

Kako je, če sedaj prijavim Revolut Fursu, uporabljal pa sem ga že prej cca 2 leti in nisem imel prijavljenega. Bilo je tudi nekaj nakazil z sportnih stavnic. Da ne bo kaksne kazni..

Revolut itak kao ignorira neke pozive fursa, tko da.. Nobody cares:)) za 2 leti nazaj, za naprej pa vprašanje..

MrStein ::

Groot je izjavil:

Ampak malce ste prehitri z zapiranjem računa, ker bo slednji namreč še 2 meseca aktiven. Tudi v appu sta med dokumenti na pregledu računov sedaj navedena oba računa.

Mani v app-u kaže samo LT račun.

PS: Na edavkih sem oddal obrazec, kljub javljeni napaki. So vmes že procesirali in vidim račun v spisku mojih računov.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Sedaj moram počakati da dobim aktivacijsko kodo z edavki po pošti in šele potem lshko prijavim Revolut, ali gre tudi kako drugače?

Če imaš certifikat gre tudi s tem ...

OK.d ::

Kako bo sedaj z Googlem Payom ali bo še deloval, ker sem imel račun z UK bin-om?
Sploh me zanimajo nakupi iz UK Google stora.
LPOK.d

bastadu je izjavil:

Če imaš certifikat gre tudi s tem ...

Nimam. Torej edina opcija da pocakam to kodo, ali obstaja se kaksnen hitrejsi nacin? In ali naj prijavim oba racuna ali samo LT..

Počakaš kodo, če pa hočeš prej pa greš na eno izmed izpostav FURSa in tam pisno oddaš obrazec ... Če do sedaj nisi prijavljal GB računa ga pomoje sedaj nima smisla, prijaviš LT pa je ...

Groot ::

MrStein je izjavil:

Groot je izjavil:

Mani v app-u kaže samo LT račun.

PS: Na edavkih sem oddal obrazec, kljub javljeni napaki. So vmes že procesirali in vidim račun v spisku mojih računov.

Ja sklepam da na tisti prvi strani. Če greš pa pod settings, dokumenti in tam najdeš podatke o računu sta navedena pa oba.

A se na bančnem izpisku Revoluta vidi znesek vrednosti kriptovalut? Lahko kdo preveri?

weasel ::

Se ja.

rofl_1 ::

Mene zanima če je treba prijaviti FURSu tudi IBAN (če je sploh to IBAN), ki ima le 8 številk (mnda neki instant EUR transfers ko je v Avgustu prišlo). Ko grem v dokumente, vidim torej IBAN z GB in LT na začetku ter 6 mestni BIC (samo številke) in 8 mestni IBAN (samo številke).

Pa še, kdaj ste navedli datum odprtja LT računa?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: rofl_1 ()

buttcrack ::

Kakšen je najbolj enostaven postopek javljanja spremembe računa preko edavkov oz preko appa?

Ales ::

Izpolniš preprost formular. Kaj bolj enostavnega bi še??

McClane ::

Splovili so web app. Končno.

https://app.revolut.com/
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

Ice-Heki ::

McClane je izjavil:

Splovili so web app. Končno.

https://app.revolut.com/

Temu bi prej rekel seznam transakcij. Do web appa še malo manjka :)

Kleemen ::

Vse nakupe preko ebaya opravim preko Revoluta. Zanima me zakaj mi večkrat mesečno Paypal iz Revoluta trže točno 1,30eur? Si vzamejo kakšno provizijo? Hvala za info.

Provizija Paypala je stvar prodajalca, tebi kot kupcu ne bi smeli zaračunavati nobene provizije. Kaj pa je napisano pod opis transakcije v Revolutu?

Direct Debit. Paypal (Europe) S.a.r.l. et Cie., S.C.A. Piše, da mi tržejo tedensko že od 10.12.2019. Kje lahko kaj preverim glede tega?

Piši na Paypal support in vprašaj.

buttcrack ::

Ales je izjavil:

Izpolniš preprost formular. Kaj bolj enostavnega bi še??

še link daš in ujameš zlato ribico pa držim pesti, da ti izpolni tri želje :p

Kripto mesi ::

Preveri, če se nisi prijavo na kaki subscription: https://www.paypal.com/myaccount/autopa...

rofl_1 je izjavil:

Mene zanima če je treba prijaviti FURSu tudi IBAN (če je sploh to IBAN), ki ima le 8 številk (mnda neki instant EUR transfers ko je v Avgustu prišlo). Ko grem v dokumente, vidim torej IBAN z GB in LT na začetku ter 6 mestni BIC (samo številke) in 8 mestni IBAN (samo številke).

Pa še, kdaj ste navedli datum odprtja LT računa?

Če se ne začne z dvema črkama potem ni IBAN.
Motiti se je človeško.

boolsheat ::

matobeli je izjavil:

Pa tud v mejlu piše da bo aktiven do 28.11.20

Kar je seveda logično, ne morjo kar iz danes na jutri ugasnt trrja.

Torej, novega prijavt zdej, starega pa odjavt čez 2 meseca.

Starega odjaviš, pa potem delaš lahko sumljive transakcije 2 meseca... :P

perci ::

A kdo ve, če smo vsi naenkrat dobili obvestila Revoluta glede selitve v Litvo? Imate vsi delujoč stari IBAN do 28.11.?

delfinus ::

Moji v druzini smo vsi dobili obvestilo s strani Revoluta 28.09. V emailu tudi zagotavljajo, da bo stari IBAN (GB) aktiven do 28.11. nato bo prejemke zacelo zavracati.

lp, d.

amacar ::

Eni smo še kr na GB, tako da ne, nismo vsi naenkrat dobili obvestila.

perci ::

Se pravi v nastavitvah nimas litovskega ibana? Lahko preveriš, prosim?

amacar ::

Sem že večkrat in še kr ni (tudi pri sestri ne). Punci pa so prestavili na LT ampak ni dobila nobenega obvestila (zato tudi pri sebi večkrat preverim, če se je že kaj spremenilo).

barakus ::

Jaz imam samo GB IBAN

kriko1 ::

Jaz sem dobil DE iban?
V dokumentu ko izvozim, pa imam GB / LT. Kaj je sedaj prav?

Neon87 ::

Kako se to zapre oz ali pride kako potrdilo o zaprtju? Če se račun zapre preko aplikacije, potem ni možno več dostopat do ničesar in gre potem na sign up. Na mail in nikamor nič, rad bi priložil na edavke. Pa tudi v edavkih bug da je obvezen datum zaprtja, ki pa je vnesen.
Hvala

Jaz sem jim pisal na twiterju in so mi poslali potrdilomo zaprtju, sicer komplicirajo in traja celo večnost, ampak gre. Kar se pa tiče Edavkov, so pa tam sami bedaki zaposleni. 3x sem sprožil postopek za spremembo in priložil potrdilo, da je račun zaprt, ampak po mesecu dni je račun še vedno prikazan na mojem profilu.. debili.

pirx ::

Tudi pri meni še vedno kaže, kot da je račun odprt. Je kakšen problem, če račun ostane kao odprt?

Ni problema, dokler kaj ne vlagaš in ti zagnjavijo za bančni izpisek račina, ki ni več odprt. Jaz nisem dobil odločbe za vrtec, dokler se niso pri Revolutu spomnili odpisat na twiterju in mi poslali potrdila, da je račun zaprt.

Torej je potrebno tudi potrdilo s strani Revoluta za zaprtje računa ali samo poročilo na eDavkih o zaprtju enega računa in vpis novega?

Še v novicah:
Uporabniki Revoluta morajo ob selitvi računa v Litvo to prijaviti Fursu (rtvslo.si)

Furs uporabnikom svetuje, da spremembe uredijo prek portala eDavki

Zavezanci, ki jim je spletna banka Revolut odprla nov račun v Litvi, morajo tega prijaviti Finančni upravi, za stari račun, ki jim ga je banka zaprla v Veliki Britaniji, pa morajo sporočiti datum zaprtja. Revolut se je za selitev odločil zaradi brexita.
Motiti se je človeško.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: MrStein ()

black ice ::

amacar je izjavil:

Eni smo še kr na GB, tako da ne, nismo vsi naenkrat dobili obvestila.

+1

sajmonsaz ::

Pozdravljeni! Imam vprašanje glede revoluta, par let nazaj odprl račun, ko je bil zastonj, če se dobro spomnim, ga nisem nikoli uporabljal. Ko sem se hotel danes logirati, mi nikakor ni hotelo v aplikacijo, kljub potrditvi da sem pozabil geslo, mi vrže ven da naj odprem nov račun, ker za starega ni dovolj podatkov. Kontaktiram support, nakar mi rečejo, da se mi je ravno danes zaprl račun in da moram izpolniti nek obrazec, ki ga bodo rešili v roku 15ih dni. Kaj naj v tem primeru naredim, ker sploh nisem uporabljal Revoluta, sedaj pa tudi do podatkov o računu ne morem? Ali sploh rabim kaj dokazovat fursu in kako?

Lp

Zgodovina sprememb…

Pozabiš nanj, ker ga ni oz. ga ni več.
««
50 / 112
»»