» »

Revolut

Revolut

Temo vidijo: vsi
««
117 / 117
»
»»

blackbfm ::

dodaš viso, stroški so 1%, min 0.25 max 10 usd/eur

če nočeš konverzije moraš valuto kartice pred prenosom sredstev zamenjat na USD

miko22 ::

KOliko je že dnevni limit plačevanja s kartico? Se mi zdi da je stanje na računu samo nisem prepričan. v appu ne najdem nikjer.

kokica2000 ::

Kartica ima lahko nastavljeno omejitev porabe (spending limit). Če tega nimaš nastavljenega, je omejitev stanje na računu.

miko22 ::

kokica2000 je izjavil:

Kartica ima lahko nastavljeno omejitev porabe (spending limit). Če tega nimaš nastavljenega, je omejitev stanje na računu.

Hvala za info!

kekeck ::

Ponavadi enkrat avgusta država pogleda premoženje za izračun pravic iz javnih sredstev (otroški dodatek, znižano plačilo vrtca, državna štipendija). Ali pogledajo tudi stanje na Revolut (edini moj račun, tudi za plačo).

matobeli ::

csd ti pošlje dopis da jmrabiš dokazovat stanje na računih v tujini za točno določen dan.

Pa jim das lahko samo od personal account.

energetik ::

kekeck je izjavil:

Ponavadi enkrat avgusta država pogleda premoženje za izračun pravic iz javnih sredstev (otroški dodatek, znižano plačilo vrtca, državna štipendija). Ali pogledajo tudi stanje na Revolut (edini moj račun, tudi za plačo).
Meni tega stanja ne vštevajo v izračun. Itak pa ni nič gor, samo za sprotno porabo.
vires in numeris

delavec44 ::

kekeck je izjavil:

Pa jim das lahko samo od personal account.

Daš jim od tistih računov, ki si jih prijavil na furs. To te vprašajo (včasih).

Seveda pa moraš na vlogi podati tudi podatke o kriptu in delnicah v tujini.

socialec ::

Za vse socialce, Premium je zdaj do oktobra dva meseca brezplačno, ne pozabite odjaviti pravočasno, če nimate več motiva za pločevino.

acookook ::

Na premiumu imaš samo Wolt+ ali tudi kaj več?

Sicer pa imajo to premium akcijo skos.
.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: acookook ()

Ali si je kdo iz kripto menjalnice nakazal znesek vecji od 100k in imel pri tem kakšne "težave".

BlaY0 ::

acookook je izjavil:

Na premiumu imaš samo Wolt+ ali tudi kaj več?

Sicer pa imajo to premium akcijo skos.

NordVPN, Perplexity, Uber One, Xcover zavarovanje, dva "podračuna" + kartice za froce... to jaz uporabljam.

Caracas ::

Na Tinder si pozabil

BlaY0 ::

Caracas je izjavil:

Na Tinder si pozabil

Absolutno!

Nesta ::

Ali je možno Revolut premium odjaviti z enim klikom ali moram javiti osebju na revolutu da mi račun spremenijo na navaden?

Pa meni nič ne piše da je Premium zastonj 2 meseca?

Auch, prestaviš na drug plan in je, menda preklopi ob poteku naročnine (2 meseca ali kdaj). Do sedaj ni bilo nič potrebno javljati.

A zlorabljate kaj te brezplačne 2 meseca premiuma, zdaj pa 2 meseca pločevine, no strings attached? A hočejo zadnji denar izpulit socialcem?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

vinkop ::

jaz se temu "free" izogibam, tudi ne potrebujem teh ugodnosti, ki jih ponuja premium.

Ok, je pa to seveda past, normalno.

ducy ::

Bodite pozorni, da moras za odjavo, po14h dneh, placati "odjavnino", oz. downgrade.

amacar ::

Vedno izkoristim, nobenih doplacil. Tudi v appu na prvi strani kaze, kdaj potece. Ce ne druga imam visje obresti in vec tock dobis ob placilu s kartico.

Ne vem, mogoče, pravkar je 15. dan, stanje je še vedno 0,00 :D Je pa res, da je downgradalo takoj in ni čakalo 2 meseca na potek. Ampak ne piše nič od tem o kakšnem zaračunavanju, gre za dvomesečno brezplačno promocijo. Bi prosil, kje to piše v T&C, ker ne najdem.
««
117 / 117
»
»»