» »

Revolut

Revolut

Temo vidijo: vsi
««
115 / 115
»
»»

socialec ::

meni se zdi, da zadošča brezplačna virtualna kartica na telefonu, fizična ali dostava stane nekaj €

delavec44 ::

Je pa fizična pogoj za nagrado za povabilo. Če je povabitelj pošten, si to nagrado potem razdelita. Meni piše 50€ - stroški kartice /2. Nekaj je.

youPlonker ::

Revolut Business je začel zaračunavati 10 € mesečne naročnine. Razmišljam, da bi prešel na nekaj drugega - katere so alternative, če nimam možnosti za N26 Business, slovenske banke pa mi ne ustrezajo? Hvala.

vinkop ::

10€ je zanemarljivo malo proti našim bankam.

amacar ::

Revolut Pro, če ti gre skozi, je brezplačen.

Legon ::

vinkop je izjavil:

To je seveda neumnost, da glava pece.

vinkop je izjavil:

Možno - v katerih konkretnih scenarijih?

vinkop ::

Legon je izjavil:

vinkop je izjavil:

mesečni strošek uporabe poslovne kartice je večji kot 10€, vsaj moj sosed tako pravi....sam pa nimam izkušenj s tem

Napisano je bilo, da zanemarljivo malo, kar namiguje na neko preverjeno primerjavo, zato sem dopolnil z vprašanjem glede konkretnih scenarijev uporabe, v smislu odlivov in uporabe povezanih storitev, in v nekaterih primerih to mogoče velja, ni pa univerzalno.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

Legon ::

vinkop je izjavil:

Legon je izjavil:

vinkop je izjavil:

mesečni strošek uporabe poslovne kartice je večji kot 10€, vsaj moj sosed tako pravi....sam pa nimam izkušenj s tem

Ja, gostilnisko prodajanje pravljic je v takih temah vedno dobrodoslo...

BuDi79 ::

"Finančna uprava (Furs) je sporočila, da razširja vpogled v lastne podatke, do katerih lahko dostopate prek eDavkov. Po novem lahko vsak uporabnik portala eDavki in mobilne aplikacije eDavki zase preveri, kakšne podatke o njegovih dohodkih je Furs prejel zanj preko avtomatične izmenjave podatkov iz tujine."

Kot pravijo na Fursu, želijo s tem prispevati k transparentnosti svojega poslovanja, podatki pa bodo zavezancem omogočili lažje izpolnjevanje njihovih davčnih obveznosti. Dohodke iz tujine morajo namreč zavezanci sami prijavljati Finančni upravi, še opominjajo.

(to da not v resnici ni nobenih podatkov... funkcije očitno ne moti)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()

youPlonker ::

amacar je izjavil:

Hvala, dober nasvet. Je slo skozi.

Sem odprl Revolut Pro in N26 Freelance (so ravnokar omogocili tudi za Slovence). Oba racuna brezplacna.

Kosek1 ::

youPlonker je izjavil:

amacar je izjavil:

Hvala, dober nasvet. Je slo skozi.

Sem odprl Revolut Pro in N26 Freelance (so ravnokar omogocili tudi za Slovence). Oba racuna brezplacna.

A to lahko imaš poleg osnovnih računov?

delavec44 ::

Revolut pro je v istem appu kot osnovni privat račun, ki je predpogoj. Tudi nakazovanje med računoma je poenostavljeno.

Za N26 pa sedaj pišejo, da bodo kmalu dovolili hkraten privat in poslovni račun.

Zgodovina sprememb…

««
115 / 115
»
»»