» »

Revolut

Revolut

Temo vidijo: vsi
««
124 / 124
»
»»

energetik ::

No, zdajle sta se obe zavrnjeni plačili spet izvedli...
vires in numeris

delavec44 ::

Če ni sredstev, gre pa v minus?

jabe ::

kaj se zgodi, če plačaš enkratno kartico? pride do bremenitve sploh in se zaklene ali se smatra, da še ni bila uporabljena in gre lepo normalno z malo nadležnimi popupi vmes.

delavec44 ::

Glede na to, da refund lahko pride nanjo, sklepam da se tudi plačila lahko ponovijo v primeru tehničnih težav. Saj ne odobriš še enkrat transakcije.

Niso pa bili ti primeri sedaj spletna plačila.

jabe ::

ja, seveda. to je samo za speltna naročila, v štacuni z disposable ne moreš plačat...

jabe je izjavil:

ja, seveda. to je samo za spletna naročila, v štacuni z disposable ne moreš plačat...

Zgodovina sprememb…

• spremenila: jabe ()

vinkop ::

tudi pri meni so vzeli nazaj zneske za opravljene nakupe prejšnjo soboto in nedeljo. Sprva pa je izgledalo zelo čudnu, češ, to je pa super, dobil vrnjen denar za opravljeno transakcijo...hahhhaaa

GupeM ::

Tudi pri meni so se vse tri transakcije še enkrat izvedle. Vprašanje je, ali dejansko trgovci niso dobili tega keša do danes, ali je bila to bolj napaka na strani Revoluta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: GupeM ()

Zvezdica27 ::

helou,

lahko poročam, da četudi sem tehnično nadpovprečno pismen, mi ni supelo niti pod razno vklopiti njihovega esim na Japonskem. No go. Airalo je delal s par kolcaljaji... malo je kolcal, a delal... Revolut pa niti pod razno, enostavno no go.

Ostalo vse OK (plačila, virtualne itd).

zz

BuDi79 ::

Zvezdica27 je izjavil:

helou,

lahko poročam, da četudi sem tehnično nadpovprečno pismen, mi ni supelo niti pod razno vklopiti njihovega esim na Japonskem.

zz
Nihov eSim tudi ni delal v Koreji, so vrnili denar prej kot v minuti bp.
Ni bilo treba niti razlagat. Samo sporočilo, da so 'težave' z eSim in da ne deluje.

Je pa potem delal nek noname singapurski trip.com za delček Revolutove cene z vključenimi Revpoints popusti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BuDi79 ()
««
124 / 124
»
»»