Forum » Loža » Revolut
Revolut
Temo vidijo: vsi
ideep ::
pa ki to piše no?
pa če majo dve adrese navedene na spletni strani no,.. mislim kej tako konfuznega .. še zdej ne vem kateri naslov napisat - kje to zdej javno piše? jst nimam payments, to v appu nisem odobrila
https://www.revolut.com/contact-us
https://www.revolut.com/en-LT/contact-us
pa če majo dve adrese navedene na spletni strani no,.. mislim kej tako konfuznega .. še zdej ne vem kateri naslov napisat - kje to zdej javno piše? jst nimam payments, to v appu nisem odobrila
PALOMINO ::
Revolut Payments UAB.
Državljani EU, ki uporabljajo Revolut sedaj spadajo pod "Revolut Litva".
Revolut Payments UAB.
ja kje to piše na bank accountu? nikjer
na izpisku piše Revolut Ltd.. registerde address.. lomndon..kje je litva - ne vem
greš pod profile - account confirmation in piše.. london adresa in naziv ... imam EUR račun in ne GB.. se oproščam, GB so mi zgleda avtomatsko dal.. vbistvu je revolut popolnoma konfuzen.. n26 ga tukaj krepko vodi - na žalost rabim neki fizičen račun, in je bil revolut prva opcija.. že vidim, da mi je žal.. lahko se po n26 zgleduje.. tam vse piše, pregleden, enostaven, app perfekten.. tole jezus kristus
.. in še zdej ne vem katera je prava adresa - čeprva kar je tiskano bi moralo veljati - stranka zdaj sploh ne ve kaj je res - čakamo support, ker tole je za nikamor
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ideep ()
wow, razmišljam če theme kriv.. grem iz black na white - je pa še hujš, nč se ne vidi .. adijo ej, res.. tole je za updejt ni? ampak res zakaj pa rabiš search tab.. kaj iščeš? kdo je to dizajn delu?
druga stvar kar je ne, kje so messagi od supporta? se menim, neki povem, grem ven iz chata.. in zdej še hočem neki dodat in ne morem, ker ne najdem predhodnih sporočil? wow.. grem na zvonec, tam vse prazno..
druga stvar kar je ne, kje so messagi od supporta? se menim, neki povem, grem ven iz chata.. in zdej še hočem neki dodat in ne morem, ker ne najdem predhodnih sporočil? wow.. grem na zvonec, tam vse prazno..
Zgodovina sprememb…
Sporočam, da tisti, ki bo iskal chat,moraš najprej kliknit na svoje inicalke in potem desno zgoraj v kotu imaš gear icon (peh) in potem moreš miljon tavžent stvari poskrolat, da prideš do chata.. wow
zdej pa zapušščam tole in se opravičujem za smetenje. srečno. še zdej ne vem zakaj je angleški naslov na account potrdilih?
zdej pa zapušščam tole in se opravičujem za smetenje. srečno. še zdej ne vem zakaj je angleški naslov na account potrdilih?
gtu ::
pa ki to piše no?
Najlažje to vidiš v emailu, ki ti ga pošljejo ob odprtju računa ali prenosu na Litvansko entiteto.
Lahko vidiš preko aplikacije v rubriki Pomoč
Lahko vidiš preko BIC številke, ki je prikazana v podatkih računa in potem na spletu najdeš podatke banke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gtu ()
Aha pa se je spet zataknilo.. namreč ker so mi poturili če GB account. to zdej verjetno pomeni, da imam dva naziva in dve različne države.. in moram oba prijavit na furs
torej bic z GB na začetku zgleda za FURS ni več payments ampak je naziv REVOLUT LIMITED..
torej bic z GB na začetku zgleda za FURS ni več payments ampak je naziv REVOLUT LIMITED..
NoFear85 ::
Ima se kdo tezave z brezsticnim placevanjem s kartico? Kartice namrec POS ne zazna. Preko apple pay deluje normalno, tudi ce fizicno vstavim kartico v POS. Brezsticno pa ne, ne zazna kartice.
men app šteka, zmrzne, vse je error, kartice sploh naročit ne morem
ampak tile pa so posrečeni na revolutu.. me pravkar na supportu hoče prepričat, da je vseen če prijavim GB account, ker itak z novim letom ne bo več aktiven.. kakšna šefica je tale Daphe, bom shranila tale chat transcript za vsak slučaj za našega fursovca
sem šla gledat če je retrogradni merkur, ker se sploh ne morem pogovarjat. ne pomnem teh tehničkih poteškoća. vidim, da merkur ni kriv, ker ni v tem okvirju. zgleda, da so druge sile prisotne.
sem vsaj srečko dobila od fursa! juhej!
ampak tile pa so posrečeni na revolutu.. me pravkar na supportu hoče prepričat, da je vseen če prijavim GB account, ker itak z novim letom ne bo več aktiven.. kakšna šefica je tale Daphe, bom shranila tale chat transcript za vsak slučaj za našega fursovca
sem šla gledat če je retrogradni merkur, ker se sploh ne morem pogovarjat. ne pomnem teh tehničkih poteškoća. vidim, da merkur ni kriv, ker ni v tem okvirju. zgleda, da so druge sile prisotne.
sem vsaj srečko dobila od fursa! juhej!
Zgodovina sprememb…
Kleemen ::
Ok, danes ob polnoči (28.11.) se nam uradno zapre GB račun na Revolutu. Tako da jutri ga zaprem in vpišem novega. Zanima me kakšen datum vpišem pri odprtju novega LT? Če vpišem istega kot takrat ko sem odprl Revolut račun (skoraj 2 leti nazaj) sem v prekršku. Tako da kdaj so uradno odprli LT račune? Predvidevam, da je potrebno tam vpisati tale datum ali kaj ste vpisali ostali? Hvala za info.
Ales ::
Dobil si mail, kdaj so ti odprli nov račun. Tisti datum iz maila vpišeš.
Pa to je že mimo, bi ga moral že prijaviti.
Sicer pa dokler sam prijaviš, ne bo kazni. Pač prijavi zdaj in bo vse ok.
Pa to je že mimo, bi ga moral že prijaviti.
Sicer pa dokler sam prijaviš, ne bo kazni. Pač prijavi zdaj in bo vse ok.
Tole sem dobil 28.9. torej tisti dan se šteje kot da so odprli račune v Litvi? Starega GB pa zaprtje jutri, torej 28.11. to je jasno.
A few weeks ago, we let you know that all our Central & Eastern European Revolut customers will be moving over to our European entity in Lithuania (called “Revolut Payments UAB”). Today, we have officially made the switch!
To make the transition easier, you can continue to use both your old and new IBAN to receive international transfers for two months, until 28/11/2020. After 28/11/2020, transfers to your old IBAN will fail to arrive and will automatically be returned to the sender.
A few weeks ago, we let you know that all our Central & Eastern European Revolut customers will be moving over to our European entity in Lithuania (called “Revolut Payments UAB”). Today, we have officially made the switch!
To make the transition easier, you can continue to use both your old and new IBAN to receive international transfers for two months, until 28/11/2020. After 28/11/2020, transfers to your old IBAN will fail to arrive and will automatically be returned to the sender.
MrStein ::
Ok, danes ob polnoči (28.11.) se nam uradno zapre GB račun na Revolutu. Tako da jutri ga zaprem in vpišem novega. Zanima me kakšen datum vpišem pri odprtju novega LT? Če vpišem istega kot takrat ko sem odprl Revolut račun (skoraj 2 leti nazaj) sem v prekršku. Tako da kdaj so uradno odprli LT račune? Predvidevam, da je potrebno tam vpisati tale datum ali kaj ste vpisali ostali? Hvala za info.
Ja, tale nov datum, saj ta račun prej ni obstajal.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Argica ::
REVOLUT ALI N26?
Rabim za plačevanje online nakupov - povezava z paypal.
Nakazal bi preko bančnega nakazila gor.
To je to.
To je to.
Za to imam Revolut.
Nakazujem preko Maestro kartice iz slovenske banke.
PS: Paypal ne uporabljam, pričakujem pa da z njimi dela isto kot katerakoli druga kartica.
Nakazujem preko Maestro kartice iz slovenske banke.
PS: Paypal ne uporabljam, pričakujem pa da z njimi dela isto kot katerakoli druga kartica.
Motiti se je človeško.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MrStein ()
BuDi79 ::
krucymucy ::
krucymucy ::
Spura ::
Ce placujem UPN moram navest recimo namen placila COST in referenco SI00xxxxxx. Revolut mi ponuja samo en nestrukturiran text field za referenco. Kaksne so vase izkusnje s tem? Kako placujete UPN naloge?
modelno1 ::
Ce placujem UPN moram navest recimo namen placila COST in referenco SI00xxxxxx. Revolut mi ponuja samo en nestrukturiran text field za referenco. Kaksne so vase izkusnje s tem? Kako placujete UPN naloge?
V to nestrukturirano polje vpišeš SIxxxxx referenco in to je to.
Respect the bacteria! They are the only culture some people have.
Dober dan ::
Kupujete kaj kriptovalute v Revolut aplikaciji? Je to za kaj? Jaz kupujem samo xrp in btc, pa bi ga nekaj kupil v revolutu, ampak ne vem če gre zaupati večji znesek.
andro23 ::
jaz sem imel narejeno, da mi za razliko do polnega evra pri vsaki transakciji kupi 4x vrednost BTC in se mi je nabiralo v šparovcu
kupoval pa nisem zaradi prevelike provizije, pa še v svoj wallet si ne moreš prenesti
kupoval pa nisem zaradi prevelike provizije, pa še v svoj wallet si ne moreš prenesti
Kako je sedaj z nakazili iz naše banke na Revolut račun? Je kakšen nov naslov glede na to da imamo račune v Litvi ali še vedno naslov iz Londona kot prej za GB račune?
bastadu ::
Zakaj pa ne uporabiš kar maestro kartice (od tvoje slo banke) za nakazilo na Revolut? Zadeva je instant in free, pa nobenega naslova ne rabiš ...
Kako je sedaj z nakazili iz naše banke na Revolut račun? Je kakšen nov naslov glede na to da imamo račune v Litvi ali še vedno naslov iz Londona kot prej za GB račune?
Ajoj no, napišeš svoj naslov, saj pošiljaš denar sebi na račun!
Nisi menda do sedaj pisal naslov banke?? Saj ne nakazuješ njim!
joze67 ::
COST ne potrebuješ vpisati, oz. vpišeš karkoli. Če si korekten, OTHR. To je analitično polje, da Banki Slovenije pomagaš rudariti podatke.
Ostane samo referenca, katero prejemnik potrebuje, da preusmeri tvoj denar na tvojo postavko.
perci ::
Včasih se sprašujem, če ne bi bilo smiselno predpisati obveznega izpita za imetnike transakcijskih računov in ostalih plačilnih storitev.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
Groot ::
Včasih se sprašujem, če ne bi bilo smiselno predpisati obveznega izpita za imetnike transakcijskih računov in ostalih plačilnih storitev.
Glede na objave na forumu, bi Kleemen potreboval izpit za praktično vsako stvar v življenju ;) no edino prodaja rabljenih oblačil preko foruma mu pa očitno uspeva
metalc ::
Revolut se je odločil, da bo britanskimm IBANom še za pol leta podaljšal "življenje". In to ravno zdaj, ko ga je FURS končno zbrisal. Ali ga je FURSu treba znova prijaviti ali bo dovolju, da imajo litovskega????
Dober dan ::
Vsi imamo takšne in drugačne težave z denarjem, bančništvom, itd. Če bi se mene vprašalo, bi jaz uvedel že v osnovni šoli predmet, kjer bi se učili vsaj neke osnove o denarju. Denar je nekaj, s čimer se soočamo skozi celo življenje, nekega znanja pa kot mladi ne dobimo v izobraževalnih institucijah. Razen mogoče ekonomske smeri. Ampak z denarjem ne upravljajo samo ekonomisti. Ali mogoče narobe razmišljam?
blackbfm ::
Če bi se mene vprašalo, bi jaz uvedel že v osnovni šoli predmet, kjer bi se učili vsaj neke osnove o denarju. Denar je nekaj, s čimer se soočamo skozi celo življenje, nekega znanja pa kot mladi ne dobimo v izobraževalnih institucijah.
Mogoce pa namenoma ne ucijo taksih zivljenjskih stvari.. Institucije so bolj namenjene temu da te zgolj porinejo v nek poklic ki ga bos oz naj bi grindal cel življenje za drobiž..nic vec, nic manj
vrtn4r ::
Steinkauz ::
Revolut se je odločil, da bo britanskimm IBANom še za pol leta podaljšal "življenje". In to ravno zdaj, ko ga je FURS končno zbrisal. Ali ga je FURSu treba znova prijaviti ali bo dovolju, da imajo litovskega????
Jst sm ga iz FURSa zbrisal že 2 al 3 mesce nazaj, ko sem prijavil litvanskega.
khm.. dober dan. Bom poskušala ohranit nivo in višje vibracije.
Odprla sem še freelancer revolut, šla sem skozi verifikacijo. In IBANA ne najdem nikjer.
Če me kdo razsvetli, kliknila sem vse možno, chata v business appu sploh ni, piše da nisem connected. heheh
kaj si ja nor
Odprla sem še freelancer revolut, šla sem skozi verifikacijo. In IBANA ne najdem nikjer.
Če me kdo razsvetli, kliknila sem vse možno, chata v business appu sploh ni, piše da nisem connected. heheh
kaj si ja nor
Imajo še tudi support forum na internetu, ki pa dela še slabše.
Tule: https://community.revolut.com/
Tule: https://community.revolut.com/
Motiti se je človeško.
Steinkauz ::
kaj si ja nor
Klikneš na EU zastavo, vsaj če je isto kot navadni user.
Zakaj pa ne uporabiš kar maestro kartice (od tvoje slo banke) za nakazilo na Revolut? Zadeva je instant in free, pa nobenega naslova ne rabiš ...
Ne dela ne Maestro, ne Visa. Napiše Your top-up failed. Sem kontaktiral Abanko in so rekli, da so blokirali spletna nakazila zaradi varnosti. Tako da tudi na ostalih spletnih trgovinah ne morem plačevat in za to uporabljam Viso od Revoluta. Gor pa si nakažem preko upnja, ker drugače ne gre.
Vedno sem pisal naslov in podatke od Revoluta, ker drugače nakazilo ni šlo skozi. Prvo nakazilo na Revolut sem vpisal GB trr in moje podatke pa je bilo zavrnjeno. Potem naprej sem isto vpisal GB trr in podatke Revoluta pa je šlo skozi. Zato tudi vprašam, drugače logično da se vpiše svoje podatke.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kleemen ()
Hotel sem napisati: "Zahtevaj, da ti omogočijo spletna nakazila ali pa zamenjaj banko..."
Potem pa si dodal še drug del o zavrnjenih nakazilih in bom enostavno napisal: "Zamenjaj banko."
Potem pa si dodal še drug del o zavrnjenih nakazilih in bom enostavno napisal: "Zamenjaj banko."
kaj si ja nor
Klikneš na EU zastavo, vsaj če je isto kot navadni user.
Sploh nimam nikjer zastave
Zgodovina sprememb…
Hotel sem napisati: "Zahtevaj, da ti omogočijo spletna nakazila ali pa zamenjaj banko..."
Saj zato uporabljam Revolut skoraj za vse. Na Abanki pa so rekli, da če hočem nazaj spletna plačila (kar mi odsvetujejo zaradi varnosti) si moram urediti novo Visa kartico, ki jo lahko potem spet kadarkoli zablokirajo in ni brezplačna.
itsme ::
REVOLUT ALI N26?
To je to.
Jaz za spletno plačevanje uporabljam REVOLUT (Standard paket). Na Paypal in Amazon imam vezano virtualno kartico. Za trgovine, ki nimajo Paypala, pa uporabljam disposable virtual kartico; ta se po plačilu izbriše in takoj brezplačno pride nova.
lenovo2 ::
A lahko na račun banke Revolut prejemaš redne prihodke tako kot na N26? So morda kake omejitev?