Forum » Mobilne tehnologije » iphone 4 S menjava akumulatorja - koga priporočate
iphone 4 S menjava akumulatorja - koga priporočate
srus ::
Ker je telefonček še brezhiben bi želel le zamenjati akumulator.
Google mi najde nekaj podjetij v Ljubljani, ki opravljajo to storitev, zanima me pa koga bi vi priporočili.
Google mi najde nekaj podjetij v Ljubljani, ki opravljajo to storitev, zanima me pa koga bi vi priporočili.
BivšiUser2 ::
Akumulatorja ti ne bo nihče zamenjal, za 4s baterijo ti bodo pa firme vseeno preveč skasirale, bolje vprašanje je kateri domač mojster ti bo to naredu.
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Thunder wave ::
Če nisi popoln antitalent za tehniko, lahko to narediš sam. Na 4s je zadeva zelo zelo preprosta.
;-) ::
Jaz v vse iphone dajem kitajske baterije iz aliexpressa. Tudi sam jo imam v sedmici in v 6 in delujejo vec kot odlicno, zraven dobis tisto orodje in menjas v par minutah.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Polnilec z DC vhodom za LiFePO4Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1135 (951) | bean |
» | Kje kupiti poceni NiMH 14.4V 2000mAh baterijoOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1943 (1566) | Heavy |
» | Apple primoran nuditi dveletno garancijoOddelek: Novice / Tožbe | 16352 (14295) | klinker |
» | Solarni polnilciOddelek: Kaj kupiti | 1427 (973) | SplitCookie |
» | hitro praznjenje baterije za prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1990 (1772) | OZZY |