Forum » Zvok in slika » 4k HDR TV in zakaj ne Philips
4k HDR TV in zakaj ne Philips
ctrlaltx ::
Pozdravljeni,
ravno si ogledujem različne vrste televizij in se nikakor ne morem odločiti katera bi bila prava.
Gledam za 49-55" TV - Nagibam se bolj 49".
Uporabljal bi ga za največ netflix + ps4 pro.
Zasledil sem serijo od samsung MU7000/8000, katera izgleda super, ampak smo imeli vse televizije doma do sedaj z ambilightom in nevem če sem ga pripravljen dati na stran. Pri philipsu sem gledal serijo 7502.
Gledam seveda da je približen HDR in 4k. Berem tudi veliko po različnih forumih, da se ljudje zelo oddaljujejo od znamke Philips, ampak nikjer ni tehtnega razloga.
Torej, če bi gledali ta 2 oz. 3 modele kaj bi si oz. ne bi kupili.
Hvala
ravno si ogledujem različne vrste televizij in se nikakor ne morem odločiti katera bi bila prava.
Gledam za 49-55" TV - Nagibam se bolj 49".
Uporabljal bi ga za največ netflix + ps4 pro.
Zasledil sem serijo od samsung MU7000/8000, katera izgleda super, ampak smo imeli vse televizije doma do sedaj z ambilightom in nevem če sem ga pripravljen dati na stran. Pri philipsu sem gledal serijo 7502.
Gledam seveda da je približen HDR in 4k. Berem tudi veliko po različnih forumih, da se ljudje zelo oddaljujejo od znamke Philips, ampak nikjer ni tehtnega razloga.
Torej, če bi gledali ta 2 oz. 3 modele kaj bi si oz. ne bi kupili.
Hvala
- zaklenil: Mavrik ()
krepki ::
Ne vem zakaj odpiraš novo temo saj tema o tem že obstaja.
https://slo-tech.com/forum/t696292/3349
https://slo-tech.com/forum/t696292/3349
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zanimam se za nakup televizije - nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8642 (6456) | Ijus |
» | TV Sony - Philips - Samsung (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28895 (24873) | Thunder wave |
» | Dvd predvajalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1628 (1445) | Han |
» | Televizija do 700€Oddelek: Kaj kupiti | 12532 (10831) | bedak |
» | LCD LG ali PhilipsOddelek: Zvok in slika | 4869 (4349) | Dromar |