» »

"Talenti" na slovenskih cestah

"Talenti" na slovenskih cestah

Temo vidijo: vsi
««
47 / 309
»»

SimplyMiha ::

Na 100 odseku vozim 100, pa me z 120 prehiti en mali počečkan avto... Neučakanec pač.

Pridem do konca 100 odseka, grem na 130 in kaj kmalu ga dohitim, kako cijazi pri 120. Kaj za hudirjeve muhe? 8-O

louser ::

Unknown_001 je izjavil:

AndrejO je izjavil:

louser je izjavil:

Sem omenil, da imam rad starodobnike?

Sem sklepal. Jaz jih ponavadi vozim na avtoodpad.

Vsakomur svoje.

Ja... če je pleh gnil in avto v takem stanju kot je bil tist pirbully... za primerjavo... to je samo za na prešo in pleh v plavž

Skrajno neumno se mi zdi, da bi nekdo vozil 10 čukov staro mašino vredno 10k(po obnovi)
Ki ne zagotavlja nobene varnosti, niti dobre lege na cesti pa še zrak onesnažuje bistveno bolj.

Spxy ::

Tesla

Tesla

ProGo ::

SimplyMiha je izjavil:

Na 100 odseku vozim 100, pa me z 120 prehiti en mali počečkan avto... Neučakanec pač.

Pridem do konca 100 odseka, grem na 130 in kaj kmalu ga dohitim, kako cijazi pri 120. Kaj za hudirjeve muhe? 8-O

Tempomat. Samo prehiti.

Gregor P ::

Mimogrede v Avstriji razmišljajo o zvišanju hitrosti na avtocestah:
Avstrija je danes na dveh odsekih zahodne avstrijske avtoceste A1 med Dunajem in Sslzburgom začela enoletni pilotni projekt, s katerim je zvišala najvišjo dovoljeno hitrost vožnje na 140 kilometrov na uro. Pojavila so se že številna vprašanja o varnosti in onesnaževanju okolja.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Saj je smiselno zvišat hitrost na določenih odsekih, ki to podpirajo (večpasovni, kvalitetna podlaga, kar se da ravni itd.). Avtocesta med Dunajem in Salzburgom je kar dobra izbira za to.

feryz ::

Lahko, da jo bodo zvišali, ampak ne na odseku Šentilj - Gradec. Tu je, kot po čudežu, vedno prisoten smog, omejitev 100 km/h in radarji.
Ko zaviješ desno, proti Dunaju, tudi problema s smogom ni več. Čeprav se tu mimo bajt voziš.
Klasično avstrijsko. Oni imajo še vedno tudi stari kadilski zakon, delitev na kadilske in nekadilske prostore. Levo od stebra so kadilci, desno nekadilci.

Slovaki so tudi izjema. Bratislavska obvoznica ima, tako na tleh, kot na znakih, napisano 90 km/h. Toliko kažejo tudi Garmini, navigacije...
Na svetlobnih tablah pa menjajo. Lahko 90, lahko 80, 60 km/h... Lahko pa tudi 100, 120 in 130 km/h. Drugje tega še nisem zasledil.

Invictus ::

feryz je izjavil:

Slovaki so tudi izjema. Bratislavska obvoznica ima, tako na tleh, kot na znakih, napisano 90 km/h. Toliko kažejo tudi Garmini, navigacije...
Na svetlobnih tablah pa menjajo. Lahko 90, lahko 80, 60 km/h... Lahko pa tudi 100, 120 in 130 km/h. Drugje tega še nisem zasledil.

Muenchen ima isto.

Z dodatkom, da še menjajo pasove...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

St235 ::

Ko zaviješ desno, proti Dunaju, tudi problema s smogom ni več. Čeprav se tu mimo bajt voziš.
Klasično avstrijsko.

kalsičen ferzy, spet nima pojma o čem govori.

indeks kvalitete zraka med šentiljem in gradzom - Lastenstraße 12, Volksschule, Austria AQI: 45. Vrednosti AQI nad 50 niso nič nenavadnega.
Naprej od Gradza, pa AQI pade tja na 30, oziroma celo 15-20 in tudi zgodovinsko gledano ne presega 40.

Tako, da ja omejitve na 100 so implementirane tam kjer trpi kvaliteta zraka, ne pa kjer so hiše.

pa dunaj tudi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Gregor P ::

To, vsaj mislim, počnejo predvsem zaradi hrupa.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

MrStein ::

Gregor P je izjavil:

Mimogrede v Avstriji razmišljajo o zvišanju hitrosti na avtocestah:
Avstrija je danes na dveh odsekih zahodne avstrijske avtoceste A1 med Dunajem in Sslzburgom začela enoletni pilotni projekt, s katerim je zvišala najvišjo dovoljeno hitrost vožnje na 140 kilometrov na uro. Pojavila so se že številna vprašanja o varnosti in onesnaževanju okolja.

Na navadnih cestah imajo 100 km/h že en čas.
Pravi genocid! ;)
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

krneki0001 ::

Ja, pa na avtocestah med gradcem in Celovcem je tudi 100, če imaš srečo in ni gradbišča.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Šok, kot navajajo v prispevku, je le, ko v medije pride. Drugače je na vseh kmetijah tako. Mulci pač vozijo mehanizacijo že od malega. Da ne govorimo o štirikolesnikih.
V Ameriki jih pa še na avtomat navadijo do sedmega leta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

Okrog kmetije že... ne pa da užge na ulico!

Kaj pa mulc ve, kaj je ulica!? Pelje se ravno tako, kot po njivi. Še bolj gladko gre.

Pa saj sem ti napisal. Zato, ker je šel na ulico vemo, da se to dela. Drugače ostaja v domeni kmetij.

GupeM ::

feryz je izjavil:

Kaj pa mulc ve, kaj je ulica!? Pelje se ravno tako, kot po njivi. Še bolj gladko gre.

Pa saj sem ti napisal. Zato, ker je šel na ulico vemo, da se to dela. Drugače ostaja v domeni kmetij.

Če osemletni mulc ne ve, kaj je ulica ...

Najbrž bo feryz tako pameten tudi v primeru ko se to piše v črni kroniki... Tako kot takrat ko je en otrok v avtu izkoristil nepazljivost staršev in speljal v rikverc, pri čemer je zadel manjšega otroka ter ga ubil.

Njegovi se tako ali tako tako bojijo avta, da jih treba zvlec noter.

krneki0001 ::

Evo talente; Stojim na križišču in v avtu pred mano je človek na telefonu (debatira), dečva v avtu za mano piše sms, dečva na desni strani brska po telefonu in dečva na levi strani piše sms. Ko sem se odpeljal pri zeleni luči, je dečva za mano šele 10 sekund kasneje opazila, da sem se jaz odpeljal in je speljala, ampak še vedno pisala po telefonu tako da je vsake 5 s dvignila glavo in pogledala na cesto, 4 sekunde pa gledala v mobitel. Sem jo prav opazoval, ker sem se bal, da se bo zaradi tega zaletela vame.
Asrock X99 Extreme 4 | Intel E5-2683V4 ES | 64GB DDR4 2400MHz ECC |
Samsung 250GB M.2 | Asus 1070 TI | 850W Antec | LC Tank Buster

Unknown_001 ::

krneki0001 je izjavil:

Evo talente; Stojim na križišču in v avtu pred mano je človek na telefonu (debatira), dečva v avtu za mano piše sms, dečva na desni strani brska po telefonu in dečva na levi strani piše sms. Ko sem se odpeljal pri zeleni luči, je dečva za mano šele 10 sekund kasneje opazila, da sem se jaz odpeljal in je speljala, ampak še vedno pisala po telefonu tako da je vsake 5 s dvignila glavo in pogledala na cesto, 4 sekunde pa gledala v mobitel. Sem jo prav opazoval, ker sem se bal, da se bo zaradi tega zaletela vame.

Lemme guess...

Ljubljana je bolana.
Wie nennt man einen Moderator mit der Hälfte des Gehirnis ?

Begabt

Invictus ::

Niso druge pokrajine nič boljše...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Ljubljana ima semaforje. Drugje nimamo časa gledat na telefon.

IL_DIAVOLO ::

krneki0001 je izjavil:

Eh babe imajo tremo, če jih ded gleda kako vozijo.

shadeX ::

Folk se razvrsti super. Levo, desno, sredina prepuščena reševalnim vozilom. Ampak seveda se morajo najdit retardi, ki mislijo da so center vesolja.

shadeX je izjavil:

Folk se razvrsti super. Levo, desno, sredina prepuščena reševalnim vozilom. Ampak seveda se morajo najdit retardi, ki mislijo da so center vesolja.

U najs. Stealing material iz FB skupine.

Begabt

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: GupeM ()

Da bi ti kdaj prispeval kakšno vrednost v to temo (ne, pizdakanje to seveda ni), ampak je posredovanje relevantih informacij da tema teče. Od tebe bi to tudi pričakoval, glede na to da imaš v avtu kamero, na mesec narediš po nekaj tisoč kilometrov in se ti vedno kaj dogaja na cesti, glede na tvoje komentarje.

Drugače si seveda spet želel izpadit pameten kot je v tvoji navadi, ampak lahko pa bi povedal sicer nekaj kar že sam nisem.

shadeX je izjavil:

Nimam pojma. Material kradem iz različnih FB grup.

shadeX je izjavil:

Da bi ti kdaj prispeval kakšno vrednost v to temo (ne, pizdakanje to seveda ni), ampak je posredovanje relevantih informacij da tema teče. Od tebe bi to tudi pričakoval, glede na to da imaš v avtu kamero, na mesec narediš po nekaj tisoč kilometrov in se ti vedno kaj dogaja na cesti, glede na tvoje komentarje.

Drugače si seveda spet želel izpadit pameten kot je v tvoji navadi, ampak lahko pa bi povedal sicer nekaj kar že sam nisem.

shadeX je izjavil:

Nimam pojma. Material kradem iz različnih FB grup.

Sej poanta te teme je v bustu pizdenje nad drugimi. Why you mad at me nao?

Begabt

Zgodovina sprememb…

Sej poanta te teme je

Očitno je poanta vsake teme pizdenje nad drugimi, sploh kadar se ti vključiš v debato. Ne samo da ne podajaš relevantnih informacij, ampak temo večkrat pelješ offtopic, do mere da jo moderator zaklene.

Zgodovina sprememb…

shadeX je izjavil:

Sej poanta te teme je

Očitno je poanta vsake teme pizdenje nad drugimi, sploh kadar se ti vključiš v debato. Ne samo da ne podajaš relevantnih informacij, ampak temo večkrat pelješ offtopic, do mere da jo moderator zaklene.

Ohhhh little do I care.

Kdo neki se vpikuje vame in v izjave, ki mu niso povšeči. Veste pa dobro, da vam dolžan ne bom ostal. Kar priznaj, da ti paše tko. Saj si sam kuril.

Begabt

Zgodovina sprememb…

louser je izjavil:

BTW XC90 je mestni terenec. Razen kvaziluksuza, ne ponuja kaj dosti.
MERCEDES GE ponuja bolj zabavno vožnjo z bistveno manj pomagali. Rad pa na cesti v ovinkih poleti naravnost namesto v ovinek.

Si se ti v Gelandwagnu sploh kdaj peljal? To je drvarnica za armijo.

Begabt

Zgodovina sprememb…

Policisti dovolili mladoletnici voziti policijsko marico. Za piko na i so bili še pijani in to objavili na instagramu.

https://www.24ur.com/novice/slovenija/m...

D3m ::

Link na instagramu?
|HP EliteBook|R5 6650U|

PunkDude ::

Dvomim, da je še na voljo. Najverjetneje izbrisano. To se je zgodilo 11. julija.

Sam... vici o policiji pa res držijo kot pribiti...

Katera budala pride na idejo, da je snemanje takih zadev in objavljanje na socialnih omrežjih dobra ideja? Mislm... ajde tisti iz podbočja res niso bili normalni v glavo. Sam... policija... ? In tak butelj potem otrokom hod na šolo predavat o prometni varnosti, sabo nosi pištolo in pendrek ?

VSE ZA LAJKE.

Facebook vas bo pojebal...

Begabt

PunkDude ::

Mladoletnica je objavila na IG in ne policisti. Sicer pa vseeno, golazen v vsakem primeru.

PunkDude je izjavil:

Mladoletnica je objavila na IG in ne policisti. Sicer pa vseeno, golazen v vsakem primeru.

Dovolili so ji... tko de...

Begabt

IL_DIAVOLO ::

Dobro jih je zjebala haha

shotalick ::

Se sprašujem, če berem zgodbico :)). To ne moreš vrjet :D

Pac kup idiotov na kupu. Po hitrem postopku vrc na cesto.

predi ::

Upam, da bodo to drhal nagnali iz Policije, ker nima tam česa iskati. Tole je ena navadna sramota.

24ur je objavil posnetek, sam dost ni za videt.

Spet en "talent" je ušel policijski kontroli, en policijski kombi, ki je vozil za njim pa je bila udeležen v prometni nesreči. Policista sta se poškodovala, od tega en huje.

Drugi 21 letni "talent" pa je vozil 120 km/h v naselju. Čeprav so mu policisti vzeli vozniško, kaže vsaj na to da ima okus za avtomobile.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Ta je sploh talent :))

Tam pri Sreberničah ti že vsi vrabci čivkajo da se tovariš miličnik radi nastavijo z radarjem. Pol pa nalet mimo več kot 50 notr :)

Begabt

Zgodovina sprememb…

m0LN4r ::

Pa bo reku, da ni on vozu pa je.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Kolesarji, ki prevozijo rdečo, so pa tud face na asfaltu.

SimplyMiha je izjavil:

To so nadrasa. Velja pravilo palca. Ožja zračnica pomeni eksponentno naraščajočo višjo kasto.

Begabt

zmaugy ::

Medtem Avstrijci testirajo zvišanje dovoljene hitrosti na avtocesti na 140 km/h.

https://siol.net/novice/svet/avstrija-t...

neooo ::

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

To so nadrasa. Velja pravilo palca. Ožja zračnica pomeni eksponentno naraščajočo višjo kasto.

tisti ta redni cestni ne vozimo kjer so semafori. :) no mogoce kaksne mestne srajce.... prej kot sodit o kastah se spravi iz kavca malo migat 😎🙌

neooo je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

tisti ta redni cestni ne vozimo kjer so semafori. :) no mogoce kaksne mestne srajce.... prej kot sodit o kastah se spravi iz kavca malo migat 😎🙌

Lah prideš krompir pobirat. Ti bom jst pokazal kaj je miganje... ;)

Begabt

Zgodovina sprememb…

neooo ::

Unknown_001 je izjavil:

neooo je izjavil:

Unknown_001 je izjavil:

SimplyMiha je izjavil:

Lah prideš krompir pobirat. Ti bom jst pokazal kaj je miganje... ;)

Bi te rad videl ja 😄 ljudje ki se ukvarjajoms sportom ne bentijo na drugimi na tak nacin kot si napisal ti, torej cutis do teh kolesarjev prezir. Mogoce ker oni zmorejo ti pa kavc in avto za vsako najmajnso pot 🤦 😄 get a life. P.s. za krompir tud boljse da si fit ne kaksen bajsek, se sklonit nebos mogel.
««
47 / 309
»»