Forum » Na cesti » "Talenti" na slovenskih cestah
"Talenti" na slovenskih cestah
Temo vidijo: vsi

Cupakabra123 ::
130 je res nekak minimum za ravno cesto, se v ovinke se da z 130 peljat, brezveze take omejitve.
Minimum ali ne, zakon je zakon. Več kot toliko po zakonu ne smeš. Zato bi bila omejitev vseh vozil na 130 smiselna. Če te dobijo z odblokiranim avtom, odvzem izpita in avto na uničenje na stroške lastnika.
Mogoče celo geoblokada. In se ti avto odklene ko prideš v Nemčijo ali na dirkališče.
Tole 100% se strinjam. Definitivno bi bilo manj nesrec na cestah. Plus znebili bi se egotriperjev, ki vozijo 200 samo zato, da se pokazejo pred drugimi. Podobna tehnologija ze obstaja v dronih, kjer omejujejo visino glede na trenutno lokacijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cupakabra123 ()

solatko ::
Cupakabra123 - Če se ti prilima na odbijač, daš utripalke, če ne pomaga, se umakneš ali začneš zniževati hitrost. Koga si prehiteval, če te je prehitel po desni? Torej sranje si pričel ti, on pa ga je nadaljeval. Pač dva, ki za volan ne sodita. Tudi drugega si oviral, ko si se vozil po prehitevalnem pasu, vozni pa je bil prazen, kaj ti ni jasno? Si imel več kot km daleč še en kamion za prehitet pa ne znaš menjati voznih pasov?
Saj ni potrebno, da ti ga vzamejo, sam ga nesi na UE.
Večina nesreč se zgodi pod omejitvijo, ravno zaradi takih bedakov, kot si sam. Drugič se umakni na vozni pas in ne boš imel problemov.
Večina nesreč se zgodi pod omejitvijo, ravno zaradi takih bedakov, kot si sam. Drugič se umakni na vozni pas in ne boš imel problemov.
Delo krepa človeka

IgorCardanof ::
Pa vam je jasno, da je v določenih situacijah veliko bolj varno potegnit preko omejitve kot pa bremzati.
Ja ni kul, da folk goni 180 po avtocesti, če pa kdo prehiteva kdaj s 150 pa ni noben problem. Jao.
Drugače pa, te talenti, ki te v koloni prehitevajo po desni, zato ker si puščaš malo večjo varnostno razdaljo. Kaj se njim dogaja v glavah? Ok, me bo prehitel po desni, pridobil 1 mesto, bo 15 metrov bolj spredaj, kaj pa zdaj?
Ja ni kul, da folk goni 180 po avtocesti, če pa kdo prehiteva kdaj s 150 pa ni noben problem. Jao.
Drugače pa, te talenti, ki te v koloni prehitevajo po desni, zato ker si puščaš malo večjo varnostno razdaljo. Kaj se njim dogaja v glavah? Ok, me bo prehitel po desni, pridobil 1 mesto, bo 15 metrov bolj spredaj, kaj pa zdaj?
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.
Ne odgovarjam na DM.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: IgorCardanof ()

Cupakabra123 - Če se ti prilima na odbijač, daš utripalke, če ne pomaga, se umakneš ali začneš zniževati hitrost. Koga si prehiteval, če te je prehitel po desni? Torej sranje si pričel ti, on pa ga je nadaljeval. Pač dva, ki za volan ne sodita. Tudi drugega si oviral, ko si se vozil po prehitevalnem pasu, vozni pa je bil prazen, kaj ti ni jasno? Si imel več kot km daleč še en kamion za prehitet pa ne znaš menjati voznih pasov?Jaz drzim varnostno razdaljo in se pri 120 ne bom guzval v 5 metrske luknje med avtomobili zato ker model nima potrplenja. Ce bi vozil po omejitvi bi pa sploh trajalo se dlje. Prehitel me je po desni kjer je bil dejansko prostor, da sem se potem lahko umaknil kaj ni tu logicno?
Pa jaz bi prej rekel da ta dva nista znala menjavati pasov glede na to, da njun stil voznje zgleda vozil bom samo po levem pasu, ce kdo ne vozi tako hitro kot jaz mu bom blendal in vozil za ritjo dokler se ne umakne. Noben instruktor varne voznje take pajace ne bi spustil cez.
IgorCardanof je izjavil:
Pa vam je jasno, da je v določenih situacijah veliko bolj varno potegnit preko omejitve kot pa bremzati.Zato pa bi omejil hitrost na 130 in smo vsi na istem. S svojim avtom grem tudi lahko 160 ampak na cigavo cast bi tako krsil predpise in waste-al bencin?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Cupakabra123 ()

GenZNPC ::
Cupakabra123 je izjavil:
Cupakabra123 - Če se ti prilima na odbijač, daš utripalke, če ne pomaga, se umakneš ali začneš zniževati hitrost. Koga si prehiteval, če te je prehitel po desni? Torej sranje si pričel ti, on pa ga je nadaljeval. Pač dva, ki za volan ne sodita. Tudi drugega si oviral, ko si se vozil po prehitevalnem pasu, vozni pa je bil prazen, kaj ti ni jasno? Si imel več kot km daleč še en kamion za prehitet pa ne znaš menjati voznih pasov?Jaz drzim varnostno razdaljo in se pri 120 ne bom guzval v 5 metrske luknje med avtomobili zato ker model nima potrplenja. Ce bi vozil po omejitvi bi pa sploh trajalo se dlje. Prehitel me je po desni kjer je bil dejansko prostor, da sem se potem lahko umaknil kaj ni tu logicno?
Pa jaz bi prej rekel da ta dva nista znala menjavati pasov glede na to, da njun stil voznje zgleda vozil bom samo po levem pasu, ce kdo ne vozi tako hitro kot jaz mu bom blendal in vozil za ritjo dokler se ne umakne. Noben instruktor varne voznje take pajace ne bi spustil cez.
IgorCardanof je izjavil:
Pa vam je jasno, da je v določenih situacijah veliko bolj varno potegnit preko omejitve kot pa bremzati.Zato pa bi omejil hitrost na 130 in smo vsi na istem. S svojim avtom grem tudi lahko 160 ampak na cigavo cast bi tako krsil predpise in waste-al bencin?
Vsaka mu cast, da te je prehitel po desni cez 5 metersko luknjo in to z berlingotom.
skibidi

Kdo je to rekel? Prehitel me je tam kjer je bil prostor da sem se lahko varno umaknil. Samo ker ni imel potrpljenja da bi pocakal da se umaknem je kar picil cez. Ce tega ne bi pricakoval in se le hitro umaknil na desno bi lahko prislo do nesrece. Pa by the way, zakaj branis psihopata?Cupakabra123 je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Vsaka mu cast, da te je prehitel po desni cez 5 metersko luknjo in to z berlingotom.

WizzardOfOZ ::
5 litrski kanister s tekočino za šipe pucat, pa ene pol minute na šipo špricam, če se mi kdo za rit postavi. Ima hitro dovolj veliko varnostno razdaljo. Umikam se pa ne več, dokler varno ne prehitim. Potem grem nazaj na desni pas.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

nejc_nejc ::
Ciscenje sip je zakon.
Me je ene parkrat melo, da bi dejansko zabremzal, pa naj se je..., sam pol moram pes, pa se mine da.
Me je ene parkrat melo, da bi dejansko zabremzal, pa naj se je..., sam pol moram pes, pa se mine da.

Cupakabra123 je izjavil:
Kdo je to rekel? Prehitel me je tam kjer je bil prostor da sem se lahko varno umaknil. Samo ker ni imel potrpljenja da bi pocakal da se umaknem je kar picil cez. Ce tega ne bi pricakoval in se le hitro umaknil na desno bi lahko prislo do nesrece. Pa by the way, zakaj branis psihopata?Cupakabra123 je izjavil:
IgorCardanof je izjavil:
Ce te je prehitel po desni si imel prevec lufta, kaj ti ni jasno crno na belem?
PS: vam spricajo sobe cez avto in ne na vetrobransko?
skibidi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GenZNPC ()

Sobe spricajo direk na sipo, tko kot morajo. Sam pri 140+, vsa tekocina tud leti okoli in za nami......direk na njega.

Tak hitro se ni peljal
Ne?
Sobe spricajo direk na sipo, tko kot morajo. Sam pri 140+, vsa tekocina tud leti okoli in za nami......direk na njega.
Ne?
skibidi
Zgodovina sprememb…

spegli ::
Kdor ta krožna križišča daje za vsako vas, vmes pa po glavni gradi po sredi ceste neke otoke z obveznimi smermi, si zasluži giljotino.

Tudi pri 100 se naredi tak lep oblaček zadaj, ki zasvinja cel avto. Sej ma za bemflna, ampak za tekočino za šipe pucat je pa zmanjkal, pa ma pol svinjsko šipo, ker mu avtomatski brisalci razmažejo vse po šipi.

Kdor ta krožna križišča daje za vsako vas, vmes pa po glavni gradi po sredi ceste neke otoke z obveznimi smermi, si zasluži giljotino.
Krožišča so odlična. Manj ustavljanja, večja pretočnost. Samo še upoštevat je treba, če je krožišče zasedeno, da ne zapelješ vanj, pa bo.
Pa za križišča bi se tudi lahko to naučili, če je križišče zasedeno, da ne zapelješ vanj.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()

Pac se mu ne umaknes, glih takrat kot on hoce in pika. Tud jaz dostikrat cakam, 3 4 crte za avtom pred mano.
To forsiranje umikanja samo guzvo dela.
Gledam psihice v nedelo, ce moram slucajno bit na ac iz smeri morja. Skozi menjavajo pasove, oba polna, 60 kmh. To so totalni debili, pa se z jajci, ki ne grejo vec kot 130.
Kaj ne...
A voda izpuhti al kaj...
To forsiranje umikanja samo guzvo dela.
Gledam psihice v nedelo, ce moram slucajno bit na ac iz smeri morja. Skozi menjavajo pasove, oba polna, 60 kmh. To so totalni debili, pa se z jajci, ki ne grejo vec kot 130.
Tak hitro se ni peljal
Ne?
Kaj ne...
A voda izpuhti al kaj...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()

Cupakabra123 je izjavil:
Kdo ve, ce je registrska + posnetek dovolj za kake sankcije?
Slovenski kanal na youtube, pa posnetke gor obešat. Bodo taki debilčki hitro pohlevni, ker bodo vsi videli njihove bedarije, ki jih počnejo na cestah.

Ok bom dejansko našel odgovornega za ta fuckup pri EU sredstvih, ki je tole sranje naredu ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: spegli ()

Po sredi ceste kje je bila prej omejitev 90, so postavli 5 otokov po sredi ceste na razdalji 400m. Kdo bo to umaknil zdej ?

PacificBlue ::
Pri nas so naredili pred kratkim otoke, pa se je razletel en češki motorist par dni po odprtju ceste.

Men niso napačni, ker umirjajo promet. Razen, če divjaš..za tist pa verjetno niso dobri.

I’m out.
:3
:3

Ma je debilno. So pa itak samo da nekateri zaslužijo. Raj bi plačeval par EUR čez vas, kot pa da se jebem med tistimi otoki vsak dan lol
Zgodovina sprememb…

Najtežje je sebe prilagodit na novost. Če je prej lahko dirkal 90 tam, sedaj ne more več, ker so tja postavili otoke ravno s tem namenom, da umirijo take, ki so prej tam noreli.

Nov asfalt, avti x3 glede vsega. Omejitev pa dol. SDS logika ko je bratranec to zgradil, jaz pa naj se jebem s tem. Za v zapor ste.

GupeM ::
Tak hitro se ni peljal
Ne?
Ti pa nisi ravno med brihtnimi, ane? Skrajno levo na gausovi krivulji, sklepam.
Nov asfalt, avti x3 glede vsega. Omejitev pa dol. SDS logika ko je bratranec to zgradil, jaz pa naj se jebem s tem. Za v zapor ste.
Seveda. Ko je bil prvi asfalt, je bilo tam 5 hiš in trije avti so se vključevali v celem dopoldnevu. Danes je nov asfalt, 150 hiš, bencinska črpalka, bar in 500 avtomobilov, ki se vključujejo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: GupeM ()

Ven dat cesto pa gremo s kočijami upm
Kdor je to odobril bom dobil ime, ker to ni normalno
Zgodovina sprememb…

Unchancy ::
Cupakabra123 je izjavil:
Cupakabra123 je izjavil:
Danes nabasal na dva "talenta" bolje receno psihopata. Enega voznika modrega berlingota s kranjsko registracijo, ki se mi je odlocil voziti 10 centi za ritjo, kljub temu da so bile proti kranju kolone in so pred mano ves cas bremzali. Vozil sem tudi nad omejitvijo. No skratka modelu sem spustil bremzico, da se je skoraj posral in potem popolnoma popizdil. Prehitel me je po desni in potem namesto da bi sel naprej, ker se mu je ocitno v koloni to zdelo smiselno,vozil pred mano po avtocesti 80 in nakazoval da hoce obracunati z mano na odstavnem pasu. Zaradi njegovega kretenizma je za njim potem nastala se vecja kolona. Aja v 5minutah kolikor je trajal njegov zivcni zlom je skadil se dva cika in z njimi veselo onesnazeval se okolje. Torej njegovi idiotizmi so zajemalo voznjo za ritjo, blendanje z dolgimi lucmi, prehitevanje po desni in onesnazevanje okolja.
Drugi model je pa bil voznik merđota s koprsko registracijo, ki je na cesti,kjer je omejitev 100 pricakocal da vozim se hitreje kot 120 kar sem ze vozil. Ta model mi je po moje vozil 5 centi za ritjo in me potem prehiteval po desni samo zato, da je potem isto prisel v kolono, ki je bila pred mano. Zakaj ze? In model je imel tok ego, da meni kaze da narobe vozim. A se heca?![]()
Ali je dejansko kaka stvar, kako take ljudi lahko prijavim, ker tole je bilo zame poizkus uboja in ce bi ju posnel bi sel na policijo ali pa zacel osebno tozbo. Takim izmeckom bi namrec morali takoj odvzeti voznisko in jih potem se javno kastrirati!
Če si mu stisnil bremzo za brez veze, nimaš kaj prijavljat, oziroma nisi ravno kaj boljši.
V taki situaciji je to edina resitev da spizdijo stran. Druge opcije so pa zadnje meglenke in tekocina za sipe. Slednje jih se posebaj boli, ce imajo sveze spoliran avto. Jaz ne bom bil bitch nekim egotriperjem. S tem, ko se tolerira njihovo izsiljevanje se jih samo uci, da delajo isto naprej. Sploh pri prvemu se je videlo, da je paihopat. Morda bi morali uvesti obvezni psiholoski test na vsake par let.
Ne ni. To je še bolj neumno kot to, da se ti tip fura za ritjo. Če tega ne vidiš in resnično verjameš, da “je to edina rešitev”, potem nisi za na cesto. Zaradi tvoje “edine rešitve” lahko umreš ti in še kdo drug. Če zgolj hočeš rešiti situacijo, se umakneš na vozni pas, ko je varno.
Grejo pa tovrstne “obične pederčine”, ki se ti lepijo na rit, ko si v koloni na prehitevalnem pasu tudi meni neizmerno na živce, ampak vse neko bravado sranje lahko hitro prinese težave, ki nikakor ne odtehtajo malega zadovoljstva, ki ga morda imaš, ko mu stopiš na bremzo.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Nasrali so 10 spomenikov po celi cesti.
Za računsko sodišče spremni ?
Za računsko sodišče spremni ?
Zgodovina sprememb…

Unchancy ::
Kaj, problemi s krožnim prometom al kaj?
Škoda časa za ta režimski forum.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Tidule ::
Cupakabra123 je izjavil:
Kdo ve, ce je registrska + posnetek dovolj za kake sankcije?
Odvisno od okoliščin, kaj je na posnetku, kakšen je domnevni prekršek... ni enoznačnega odgovora.

Tak hitro se ni peljal
Ne?
Ti pa nisi ravno med brihtnimi, ane? Skrajno levo na gausovi krivulji, sklepam.
Seveda. Ko je bil prvi asfalt, je bilo tam 5 hiš in trije avti so se vključevali v celem dopoldnevu. Danes je nov asfalt, 150 hiš, bencinska črpalka, bar in 500 avtomobilov, ki se vključujejo.
Meni ne sprica nic cez avto na havbo drugega avta in ne dela nobenih oblakov, tudi pri 140 ne. Lepo sprica po sajbi, mogoce dva tri centi visje, ampak to je pa tudi to. Sem pa slisal, da eni namerno nastavijo tak sobe in da se to dogaja pri avtih, ki niso bili zasnovani za visje hitrosti.
Ven dat cesto pa gremo s kočijami upm
Ma jaz bi z rumeno fluorescentno barvo posprical gor ime na te otoke.
skibidi
Zgodovina sprememb…

MetalLord ::
WizzardOfOZ je izjavil:
Najtežje je sebe prilagodit na novost. Če je prej lahko dirkal 90 tam, sedaj ne more več, ker so tja postavili otoke ravno s tem namenom, da umirijo take, ki so prej tam noreli.
Dirkal 90, lol, jaz se vozim vsak dan 100-120 po eni ravni cesti in ne bi rekel da je ravno dirkanje. Mi smo dirkali tudi več kot 140 Radovljica-Lesce, dokler še ni bilo otokov in priključka iz leve, z motorji so pa glede na njihov zvok šli tudi 200.
Mene ne motijo te novosti, ker ko si v vlogi pešca ali kolesarja, te pa vsak dirkač precej moti.
Meni ne sprica nic cez avto na havbo drugega avta in ne dela nobenih oblakov, tudi pri 140 ne. Lepo sprica po sajbi, mogoce dva tri centi visje, ampak to je pa tudi to. Sem pa slisal, da eni namerno nastavijo tak sobe in da se to dogaja pri avtih, ki niso bili zasnovani za visje hitrosti.
Če je kdo pred mano šprical (ne zaradi tega, da bi mene jebal, ampak samo ni znal narediti to ko je bilo za njim frej), je še vedno prišlo do mojega stekla, tudi pri vsaj 50m razdalji.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: MetalLord ()

Ja meni je ze tut kdaj priletelo na sipo kdaj, ampak itak sem imel namen spucat sipo takrat. Drugace se pa hitrejsemu vedno umaknes cupikabri, takoj:
skibidi

Utk ::
Tistim, ki niso zasnovani za višje hitrosti ne šprica višje, ampak nižje, ali pa nikamor.
Zakaj bi me motilo, če me nekdo pošprica pa tudi ne vem...

MIHAc27 ::
Meni, če se en nalima na AC na rit, pa da vozim 120 kjer je 100kmh omejitev.... samo lepo spustim na 100 ali še malo manj. Sem ti dal 20kmh extra, če ti je premalo se pa cijazi za mano.
Prehitim normalno, kot bi, pa ponavadi malce bolj počasi potem menjam pas nazaj na levo.
Umaknem pa se, mi ni do tega da bi karkoli zafrkaval nazaj, ker je preveč pacijentov po cestah. Včasih pogledam, kdo se je nalimal.... pogosto so to itak deci z Audi, BMW, se pa kdaj najdejo tudi babnice, ki po moje za varnostno še slišale niso.
Prehitim normalno, kot bi, pa ponavadi malce bolj počasi potem menjam pas nazaj na levo.
Umaknem pa se, mi ni do tega da bi karkoli zafrkaval nazaj, ker je preveč pacijentov po cestah. Včasih pogledam, kdo se je nalimal.... pogosto so to itak deci z Audi, BMW, se pa kdaj najdejo tudi babnice, ki po moje za varnostno še slišale niso.

Še vedno trdim, da nisi med najbolj brihtnimi. V bistvu zdaj lahko že kar trdim, da si med najbolj zabitimi. Tipični "junak" katerega je mati narav obdarila z mišicami za na youtube, na možgane je pa pozabila.
Rad bi videl tvoj avto "zasnovan za višje hitrosti," kjer se med pranjem vetrobranskega stekla pri 70+ voda ob stiku s šipo ne razprši in posledično tisti za tabo ne zapelje v milijardo kapljic, ki ostanejo v zraku.
Ja, točno take je omenjal MetalLord, ko je rekel da nekateri pač ne veste, da se šipe pere takrat ko ni nikogar za tabo ali pa so hitrosti nizke. Če si vsaj malo kulturen. Če si pa bedak, potem pa itak trdiš, da s tvojega avta voda ne šprica, ampak jo avto "zasnovan za visoke hitrosti" kar posrka nekam. Verjetno v tvojo prazno glavo.

ginekk ::
Špricanje vetrobranskega = "počutim se ogroženo" signal zadaj vozečemu
Zdaj bom posebno pozoren na tiste, ki špricajo. Drugač mene niti malo ne moti tistih par kapelj - ker je neznatno v primerjavi tudi z najmanjšo namero dežja.
Zdaj bom posebno pozoren na tiste, ki špricajo. Drugač mene niti malo ne moti tistih par kapelj - ker je neznatno v primerjavi tudi z najmanjšo namero dežja.

Tebe ne, mene tudi ne pretirano. Moti pa ponavadi tiste, ki se limajo na rit.
Prvič zato, ker dobijo večjo količino vode, kot če bi vozili s primerno varnostno razdaljo. Drugič zato, ker ponavadi nimajo denarja, da bi si kupili čistilo za šipe. Potem imajo pa razmazano šipo, ker jim avtomatski brisalci razmažejo tistih nekaj kapelj. Tretjič pa zato, ker njihov avto je svet in bog ne daj, da ga kdo samo grdo pogleda, kaj šele pošprica z vodo/čistilom.

Ti ne ves uporabljati prsila. Pritisnes manj spricne manj. Vse ostalo kar si napisal, pa je krneki, tipicna Karen.Meni ne sprica nic cez avto na havbo drugega avta in ne dela nobenih oblakov, tudi pri 140 ne. Lepo sprica po sajbi, mogoce dva tri centi visje, ampak to je pa tudi to. Sem pa slisal, da eni namerno nastavijo tak sobe in da se to dogaja pri avtih, ki niso bili zasnovani za visje hitrosti.
Še vedno trdim, da nisi med najbolj brihtnimi. V bistvu zdaj lahko že kar trdim, da si med najbolj zabitimi. Tipični "junak" katerega je mati narav obdarila z mišicami za na youtube, na možgane je pa pozabila.
Rad bi videl tvoj avto "zasnovan za višje hitrosti," kjer se med pranjem vetrobranskega stekla pri 70+ voda ob stiku s šipo ne razprši in posledično tisti za tabo ne zapelje v milijardo kapljic, ki ostanejo v zraku.
Ja, točno take je omenjal MetalLord, ko je rekel da nekateri pač ne veste, da se šipe pere takrat ko ni nikogar za tabo ali pa so hitrosti nizke. Če si vsaj malo kulturen. Če si pa bedak, potem pa itak trdiš, da s tvojega avta voda ne šprica, ampak jo avto "zasnovan za visoke hitrosti" kar posrka nekam. Verjetno v tvojo prazno glavo.
Poleti je fajn, da se razmazane zuzelke mal namakajo, predpranje pa to.
skibidi
Zgodovina sprememb…

solatko ::
GupeM - Pa kaj je s teboj, imajo dober avto pa nimajo za tekočino, si ti res čisto na tleh od fovšije napram tistim, ki si lahko privoščijo dražji in boljši avto, kot ga voziš sam? Mene moja jetta opozori, ko je v posodi malo tekočine, nekateri tega nimajo, zato se jim zgodi, da vozijo s prazno posodo ampak verjemi, ne dolgo.
Če že hočeš počet tako sranje, lahko to počneš z avti, ki imajo brisalec tudi na zadnji šipi in šobo obrneš nazaj. Potem dobijo konkreten curek v prvo šipo, samo zavedaj se, da je to izredno nevarno početje in si lahko posredno kriv za nesrečo z hudimi posledicami.
Ko se ti nekdo prilima na rit, enostavno vklopiš smernike in pričneš zniževati hitrost, če pa prehitevaš svojo senco na voznem pasu je pa fer, da se s prehitevalnega pasu umakneš in ga spustiš naprej pa še poglje čudo, to je po zakonu.
Če že hočeš počet tako sranje, lahko to počneš z avti, ki imajo brisalec tudi na zadnji šipi in šobo obrneš nazaj. Potem dobijo konkreten curek v prvo šipo, samo zavedaj se, da je to izredno nevarno početje in si lahko posredno kriv za nesrečo z hudimi posledicami.
Ko se ti nekdo prilima na rit, enostavno vklopiš smernike in pričneš zniževati hitrost, če pa prehitevaš svojo senco na voznem pasu je pa fer, da se s prehitevalnega pasu umakneš in ga spustiš naprej pa še poglje čudo, to je po zakonu.
Delo krepa človeka

če pa prehitevaš svojo senco na voznem pasu je pa fer, da se s prehitevalnega pasu umakneš in ga spustiš naprejta je pa res dobra, hehehe, cupi je verjetno res svojo senco prehiteval, ker je pustil dovolj casa in prostora, da ga en v berlingotu desno prehiti.
skibidi
Zgodovina sprememb…

Tidule ::
GupeM - Pa kaj je s teboj, imajo dober avto pa nimajo za tekočino, si ti res čisto na tleh od fovšije napram tistim, ki si lahko privoščijo dražji in boljši avto, kot ga voziš sam? Mene moja jetta opozori, ko je v posodi malo tekočine, nekateri tega nimajo, zato se jim zgodi, da vozijo s prazno posodo ampak verjemi, ne dolgo.
Kaj pa če vozi z radrskim tempomatom? Saj si še par dni nazaj sanjal o tem, da radarski tempomati lahko vozijo na bistveno krajši varnostni razdalji. Zakaj bi potem upočasnjeval in ogrožal ostale udeležence?

DostMam ::
Gupe ima prav. Talenti, če že imajo denar, potem jim je pod častjo, da bi odprli havbo in nalili tekočino. Če sploh vedo kakšna tekočina in kam sodi. Rajši ne riskirajo pomešati zavorno olje in vodo.
Drugače je veliko dragih vozil obupno vzdrževanih. Kupim, vozim, prodam. Servis ni moja briga.
Drugače je veliko dragih vozil obupno vzdrževanih. Kupim, vozim, prodam. Servis ni moja briga.

Drugače je veliko dragih vozil obupno vzdrževanih. Kupim, vozim, prodam. Servis ni moja briga.to se dela, ce avta ne mislis met dolgo in hitro menjavas, cisto normalno
skibidi