Forum » Loža » Rešitev za neizvedbo plačanih storitev
Rešitev za neizvedbo plačanih storitev
techuser ::
Pozdravljeni,
Zanima me, kako se lahko uradno in enostavno reši neizvedba plačanih storitev? V mojem primeru gre za plačilo avansa, kjer je približno 80% storitev narejenih, ostalo pa so bili več mesečni izgovori. Posvetoval sem se z tržno inšpektorico, ki je svetovala odvetnika, saj pravi, da oni ne morejo narediti drugega kot pregledati poslovanje podjetja. Potem človek tudi pri večjih naložbah v državi nima po zakonu nekega zavaravanja za svoj denar? Je imel kdo podobne težave? Jih lahko kako drugače rešiš?
Zanima me, kako se lahko uradno in enostavno reši neizvedba plačanih storitev? V mojem primeru gre za plačilo avansa, kjer je približno 80% storitev narejenih, ostalo pa so bili več mesečni izgovori. Posvetoval sem se z tržno inšpektorico, ki je svetovala odvetnika, saj pravi, da oni ne morejo narediti drugega kot pregledati poslovanje podjetja. Potem človek tudi pri večjih naložbah v državi nima po zakonu nekega zavaravanja za svoj denar? Je imel kdo podobne težave? Jih lahko kako drugače rešiš?
- spremenil: techuser ()
smacker ::
V državi imaš po zakonu zavarovanje. Ampak če druga stran krši zakon, moraš svoje zakonske pravice izterjati - tu pa nastopi odvetnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje odpreti podjetje? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10570 (8886) | NikolormousB |
» | Varovanje osebnih podatkov ponudnika spletnega gostovanjaOddelek: Informacijska varnost | 1154 (1045) | SkIDiver |
» | "The PirateBay Problem" in odsevi stanjaOddelek: Loža | 5156 (3763) | Spc |
» | Nepravičnost ameriškega sodnega sistema? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 4854 (4132) | Thomas |
» | Brezploačno pravno svetovanje ali kaj podobnega?Oddelek: Loža | 4694 (4179) | MadMicka |