Forum » Mobilne tehnologije » Asus Zenfone 3 Max ZC553KL - telefon vreden nakupa?
Asus Zenfone 3 Max ZC553KL - telefon vreden nakupa?
piškotek ::
Če se kdo bolje spozna, lepo prosim za mnenje/oceno naslednjega telefona: Asus Zenfone 3 Max ZC553KL. Po možnosti čimprej, ker se akcijska cena danes izteče.
Sem ga našla v slovenski spletni trgovini za 200 evrov, glede na specifikacije mi deluje v redu? Ali ima operacijski sistem v slovenskem jeziku? Sem vse prečekirala in tega podatka ne najdem nikjer :(
Lahko predlog tudi za kateri drug telefon. Iščem:
- do max 250 evrov
- iz slovenske fizične/spletne trgovine
- operacijski sistem v slovenskem jeziku
- da so spodnje 3 tipke na ohišju in ne na zaslonu (recimo gledala Huawei honor 8 lite in se mi ne dopade zaradi teh tipk, ki so na zaslonu in ne na ohišju)
- velik zaslon, vsaj 5,2 palcev
- normalno delovanje interneta, brez štekanja
Kamera in velikost pomnilnika nista toliko pomembna, bolj da internet normalno deluje, da se ne pregreje hitro, da je kolikor toliko zmogljiv.
Hvala!
Sem ga našla v slovenski spletni trgovini za 200 evrov, glede na specifikacije mi deluje v redu? Ali ima operacijski sistem v slovenskem jeziku? Sem vse prečekirala in tega podatka ne najdem nikjer :(
Lahko predlog tudi za kateri drug telefon. Iščem:
- do max 250 evrov
- iz slovenske fizične/spletne trgovine
- operacijski sistem v slovenskem jeziku
- da so spodnje 3 tipke na ohišju in ne na zaslonu (recimo gledala Huawei honor 8 lite in se mi ne dopade zaradi teh tipk, ki so na zaslonu in ne na ohišju)
- velik zaslon, vsaj 5,2 palcev
- normalno delovanje interneta, brez štekanja
Kamera in velikost pomnilnika nista toliko pomembna, bolj da internet normalno deluje, da se ne pregreje hitro, da je kolikor toliko zmogljiv.
Hvala!
- spremenil: Mavrik ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android programiranjeOddelek: Programiranje | 5236 (1486) | acookook |
» | Pristnost Win8Oddelek: Operacijski sistemi | 855 (602) | ender |
» | Prvi touch telefon za očetaOddelek: Mobilne tehnologije | 2493 (2218) | MaCoFaCo |
» | vračilo mobitela ker nima slovenskega menijaOddelek: Mobilne tehnologije | 8252 (6945) | sirotka |
» | registracija win 7Oddelek: Operacijski sistemi | 3801 (3492) | neeno |