» »

Oddajanje v živo z IP kamerami na Facebook

Oddajanje v živo z IP kamerami na Facebook

Legusar ::

Pozdravljeni,
Kupil sem set 4 IP kamer, z namenom, da bi oddajal plavalno tekmo v živo na Facebook.
V setu so 4 IP kamere, PC miška in switcher (vse je tudi fotografirano, klik na youtube link). Skratka, zadeva je pripravljena za uporabo.

Vse deluje kot mora, če kamere uporabljam za nadzor. Switcher se vklopi v monitor, miška v switcher, kamere pa na switcher pošiljajo wi-fi signal. Zdaj pa bi signal iz switcherja rad nekako spravil na računalnik, v OBS program (lahko tudi wirecast) za live stream od koder bi potem oddajal na facebook, ampak nevem kako to storiti. Prebral sem že veliko po internetu, pa nisem dobil pravega odgovora. Preko HDMI kabla ne gre, ker sta oba HDMI out, je to res?
Switcher ima še VGA vhod, pa tudi ni delovalo. Sklepam da mi manjka neka komponenta?

Video s fotografijami:

Hvala za odgovore.
Lp

Baja ::

switcher povezi v mrezo (WAN), nato bos lahko s pc-jem dostopal do switcherja od koder bos verjetno lahko tudi dobil sliko.

če ti ne bo uspelo, lahko probas priti direkt do kamer. recimo s programom vMix. Add Input -> Stream -> vlc. vpišeš pa rtsp://user:password@IP-KAMERE:port

Legusar ::

Hvala, bom poizkusil.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
618394 (7486) WizzardOfOZ
»

Linksys WRT45GL

Oddelek: Omrežja in internet
252921 (1524) SaXsIm
»

iz 12V na 6V

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
61815 (1586) vtusar
»

Kako dobiti napetost 12V