Forum » Elektrotehnika in elektronika » Light show - elektro-n.com
Light show - elektro-n.com
golobich ::
Zdravo!
Pred leti sem naredil lightshow po načrtu iz strani elektro-n.com. Zanima me če še ima kdo kje shranjena navodila oz tisto njihovo stran, ker očitno DNS ne prepozna tega naslova :)
Vezje sem našel na googlu pod slikami, vendar je slika zelo nerazločna in tudi nevem kateri elementi imajo kakšne vrednosti in podobno.
Slika: https://imgur.com/V4IPu8H
Torej če ima kdo navodila iz ta strani ali karkoli drugega kar bi mi bilo v pomoč bi bil zelo vesel.
Hvala!
Lp, golobich
Pred leti sem naredil lightshow po načrtu iz strani elektro-n.com. Zanima me če še ima kdo kje shranjena navodila oz tisto njihovo stran, ker očitno DNS ne prepozna tega naslova :)
Vezje sem našel na googlu pod slikami, vendar je slika zelo nerazločna in tudi nevem kateri elementi imajo kakšne vrednosti in podobno.
Slika: https://imgur.com/V4IPu8H
Torej če ima kdo navodila iz ta strani ali karkoli drugega kar bi mi bilo v pomoč bi bil zelo vesel.
Hvala!
Lp, golobich
- spremenil: golobich ()
A. Smith ::
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
golobich ::
Ah, ofcourse. Hvala!
Imel bi še eno hitro vprašanje. Notri je med spiskom elementom tudi ta vrstica:
P2 = 1M Trimpoti
Kaj pomeni tukaj trimpoti?
Imel bi še eno hitro vprašanje. Notri je med spiskom elementom tudi ta vrstica:
P2 = 1M Trimpoti
Kaj pomeni tukaj trimpoti?
mujek ::
trimpot => trimmer potentiometer. Nastavljivi upor. Na google images poglej kako izgledajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | FM oddajnik(za kratko razdaljo)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3061 (2632) | Azrael |
» | Mikrofonski predojačevalec 8)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4687 (4429) | Azrael |
» | Uporaba kolofonije pri cinjenjuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4086 (3934) | zlabo |
» | kako krmiliti naprave preko pc-jaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1611 (1483) | enTelet |
» | SPI programator za Atmel 90S8535Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1690 (1588) | slawc |