Forum » Pomoč in nasveti » Firefox in Session manager
Firefox in Session manager
mulc007 ::
V Mozilli sem imel vsaj pol leta vklopljen Session manager da sem lahko okna ki sem jih imel trenutno odprta, enostavno shranil in jih spet vklopil ko sem naslednjič prižgal PC; odprla so se vsa okna naenkrat brez da bi odpiral vsako povezavo posebej.
Danes sem prižgal PC, Mozilla pa se mi zdi rahlo spremenjena-predvidevam da se je osvežila. Pri tem Session managerja oz. modre diskete, ki je bila v Firefoxu zgoraj, ni več videt. Zanima me kako pridem do nje saj sem shranil že precej oken in bilo bi hudo če bi se zdaj izgubila saj linkov nisem posebej shranjeval.
Danes sem prižgal PC, Mozilla pa se mi zdi rahlo spremenjena-predvidevam da se je osvežila. Pri tem Session managerja oz. modre diskete, ki je bila v Firefoxu zgoraj, ni več videt. Zanima me kako pridem do nje saj sem shranil že precej oken in bilo bi hudo če bi se zdaj izgubila saj linkov nisem posebej shranjeval.
Ozric ::
Zbootaj nek linux live s starim FF, pogrupiraj svoje zaznamke v skupine s tebi jasnim imenom ( Filmi, novice, forumi ...) in potem open all in tabs
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ozric ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox čedalje bolje obvlada zavihke (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 16794 (13593) | pegasus |
» | Firefox 54 prinaša podporo več procesomOddelek: Novice / Brskalniki | 10214 (7235) | WarpedGone |
» | Prihaja največja sprememba v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 21740 (16384) | bambam20 |
» | Google skupno ponuja milijon dolarjev za ranljivosti v ChromuOddelek: Novice / Varnost | 7683 (6160) | roli |
» | Nepopolno izokriščanje RAM-a? & Mozilla PluginOddelek: Pomoč in nasveti | 4742 (4340) | Twix |