Forum » Kaj kupiti » Zapravi 15.000 sit !!!!!!!!
Zapravi 15.000 sit !!!!!!!!
R@C@ ::
PRETEKLOST: V JAE sem kupil Leadtekovega TV2000 Tunerja, ki mal dela mal ne dela, sploh ma pa ubitačno zanič software, zato sem ga nesel nazaj.
SEDANJOST: Dali so mi možnost dobropisa v vrednost Tv kartice, se pravi dobrih 15.000 sit!
Moja konfiguracija:
Duron 600@850 + SuperOrb, Soltek 75KV+, 256 SDRAM, GeForce 2 MX DDR, Creative CD-Rom 52X, Ricoh 9120, Quantum Fireball 20.5!
Kva nej si kupim!
1. Rad bi eno spodobno Tv Kartico, pa je nimajo!
2. Ali naj mal Kartico slipnem in kupim Thunderbirda?
3. Al nej Grafično menjam?
4. Ostale vaše BRILJANTNE ideje!
SEDANJOST: Dali so mi možnost dobropisa v vrednost Tv kartice, se pravi dobrih 15.000 sit!
Moja konfiguracija:
Duron 600@850 + SuperOrb, Soltek 75KV+, 256 SDRAM, GeForce 2 MX DDR, Creative CD-Rom 52X, Ricoh 9120, Quantum Fireball 20.5!
Kva nej si kupim!
1. Rad bi eno spodobno Tv Kartico, pa je nimajo!
2. Ali naj mal Kartico slipnem in kupim Thunderbirda?
3. Al nej Grafično menjam?
4. Ostale vaše BRILJANTNE ideje!
Huey P ::
-Grafično pusti saj je DOKAJ dobra.
-Jaz bi na tvojem mestu več dal zraven pa menjal plato (kupi SL75KV2-X --to je KT133, ali pa SL75KAV-X--ta pa KT133A)
-Na tvojem mestu bi JAZ nabavil DVD-ROM..
To bi jaz nabavil, kaj pa ti rabiš pa ne vem...
..::DOOM III: The Legacy::..
No da popravim, oz. dopolnim, plata je čist o.k., in v JAE JE NIMAJO!
Ricoh 9120 je pa CDRW12,10.32 + 8 DVD!
Ricoh 9120 je pa CDRW12,10.32 + 8 DVD!
haha....a si ti tudi videl akcijo HP monitorja.....res poceni sicer kvaliteta HP monitorjev ni na vrhuncu, sam Za slabih 85.000 sit je pa dober.
-Aja mam že 19" monitor!-
-Aja mam že 19" monitor!-
Monitor ne rabiš...
Mogoče boljše zvočnike...???
Sam premisli in napiši kaj bi rabil.
Mogoče boljše zvočnike...???
Sam premisli in napiši kaj bi rabil.
Han ::
Recimo skener, ali pa kartuše/toner za tiskalnik. Še en disk, boljšo zvočno, boljši napajalnik, še 128 MB spomina + rezervno miško?
Hahahaha........jest sem pa upal, da boste vsi štartal na proc, kar bi mi zlo pomagal pri odločitvi da spravm še mal dnarja od sebe.
Ja zvočno va Live 1024 in 4.1 Surround zvočnike, kar mi za Ogled DivXov in DVD jev, ter igranje iger popolnoma odgovarja! Nisem Zvokofil!
HDD pa tud pomoje da ga je dost zaenkrat!
Nimam pojma, pomoje bom kar za napitnino pustil!
Ja zvočno va Live 1024 in 4.1 Surround zvočnike, kar mi za Ogled DivXov in DVD jev, ter igranje iger popolnoma odgovarja! Nisem Zvokofil!
HDD pa tud pomoje da ga je dost zaenkrat!
Nimam pojma, pomoje bom kar za napitnino pustil!
Koci ::
V čem je pa bil problem. Na kaj si mel naštimane področne nastavitve - ker če si jih mel recimo na Italijo pol ti ni delal, če si ji imel recimo na Avstijo pol pa dela kot treba: Vsaj tako je bilo pri moji.
Če ne veš kaj z denarjem potem ga meni daj.
Povem ti, da bi ga rade volje potrošil!!!
Povem ti, da bi ga rade volje potrošil!!!
Ma ja sej Tv sem lahko gledal, najbolj me je motil tist šum, ko so se startal windowsi, od remota!
Radio pa itak ni lovil tud na servisu ne!
Pa tud nobenga scan-a radio programov nima software, mislm, k da bi bla kartica iz leta 90!
Radio pa itak ni lovil tud na servisu ne!
Pa tud nobenga scan-a radio programov nima software, mislm, k da bi bla kartica iz leta 90!
Pol so ti nekaj čudnega prodal. Ker moj vse to ma (mislim scan) pa tud radio lovi čist vse postaje.
Muflon1 ::
Kup si Celerona II !!! ...... pol se pa čudno praskaj po glavi in začni po forumu sprašvat v kiro plato bi ga dal
BigFoot ::
moj nasvet: dobi si enga frenda/znanca/sorodnika/domačo žival ki kupuju kaj za PC pa lepo ti kupiš nekaj zanga (v vrednosti okrog 15 jurju) on da pa tebi dnar na roko pa je.
No končno en ki me je ohrabril, Duron je že v Malih oglasih, tko da le hrabro pošljite ponudbe!!!!!!!
Še nekaj, mah bom napisal v postu Kaj kupiti!!!?!!!
Še nekaj, mah bom napisal v postu Kaj kupiti!!!?!!!
Aja, sej sem tle (Bučman)!
No katerega Thunderbirda?
T900 se mi zdi najbolj sprejemljiv, sam nevem kolk je bl al mn overklokabilen kot 1000?
No katerega Thunderbirda?
T900 se mi zdi najbolj sprejemljiv, sam nevem kolk je bl al mn overklokabilen kot 1000?
nemesis ::
jst bi se na tvojem mestu s kom dogovoril, da da tebi 14.000sit, on pa nabavi pri JAEtu nekaj za 15.000 --> obojestranska korist...
poleg tega pa - a ni po slovenski zakonodaji tudi porošnik zaščiten
jst ze ves cas kolnem te racunalniske stacune, ker se nisem nasel niti ene kjer bi bil zadovoljna stranka...
mogoce bi blo dobro tud kaksen page na to temo odpret >>stacuna, ki me je najbolj razocarala<< zraven pa podroben opis zapletov
lp,
nemesis
p.s.
tudi jaz sem pri JAEtu dobil ze nekaj "grenkih" komponent... naprimer monitor za 160.000sit, ki ga prinesem domov in ugotovim, da je bil ze odprt in zraven ni bilo napajalnega kabla... GROZA
poleg tega pa - a ni po slovenski zakonodaji tudi porošnik zaščiten
jst ze ves cas kolnem te racunalniske stacune, ker se nisem nasel niti ene kjer bi bil zadovoljna stranka...
mogoce bi blo dobro tud kaksen page na to temo odpret >>stacuna, ki me je najbolj razocarala<< zraven pa podroben opis zapletov
lp,
nemesis
p.s.
tudi jaz sem pri JAEtu dobil ze nekaj "grenkih" komponent... naprimer monitor za 160.000sit, ki ga prinesem domov in ugotovim, da je bil ze odprt in zraven ni bilo napajalnega kabla... GROZA
V bistvu se men JAE zdi kar kulturna štacuna, predvsem pa nisem sploh pričakoval da mi bodo dal za dobrobit tist denar nazaj....ker sem pač navajen raznih comtronov, kjer bi te poslal na servis in bi čakal en mesec na novo komponento, poleg tega pa majo najcenej v Sloveniji Thunderbirda 900, ki ga grem VERJETNO kupit jutri!
Jah, če mi mel jaz denar bi kupil TB 1000 čeprav po mojem tudi med TB 900 in 1000 ni velike razlike. Kaj se pa navijanja tiče se dajo bolj navit Duroni, vendar pa glede na to, da so TB za enih 10% hitrejši na koncu v bistvu dobiš enako hitrost, pa še procesor ti manj trpi.
Mene mot sam hudo velka razlika v ceni med T1000 in T900, pomoje ni tolk velike razlike v hitrosti kot v ceni.
A kdo ve če so bodo zdej, ko so se na svetovnem trgu proci pocenil, tud pr nas kej znižale cene?
A kdo ve če so bodo zdej, ko so se na svetovnem trgu proci pocenil, tud pr nas kej znižale cene?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokomentirajte konfiguracijo za mojo mamoOddelek: Kaj kupiti | 865 (658) | Microsoft |
» | Kaj za eno kišto kupiti (za prijatelja)Oddelek: Kaj kupiti | 1146 (971) | Jux |
» | Proc & plata ?!Oddelek: Kaj kupiti | 1546 (1162) | Daishi |
» | 133 or 133aOddelek: Pomoč in nasveti | 1574 (1244) | Dalmatinc |
» | Kja menite o Mlakom akciji "Duron"Oddelek: Strojna oprema | 4420 (3985) | ABX |