Forum » Pomoč in nasveti » Win 10, kako izklopiti posodobitve?
Win 10, kako izklopiti posodobitve?
twom ::
Želim nadzorovati kdaj bo Win 10 delal posodobitve.
Kje se to nastavi?
Če imam dostop do interneta preko mobitela, pač ne želim da mi takrat kuri z downloadanjem posodobitev.
Lp,
Peter
Kje se to nastavi?
Če imam dostop do interneta preko mobitela, pač ne želim da mi takrat kuri z downloadanjem posodobitev.
Lp,
Peter
BivšiUser2 ::
Update lahko samo z Enterprise/Education licenco resno nadzoruješ, sicer pa poglej pod Nastavitve>Posodobitve in varnost>Windows Update>Dodatne možnosti. Izgledati bi moralo približno takole: http://prntscr.com/h50v7m . Če takole ne izgleda, si najprej updataj na Fall Creators Update (nevem kako je na prejšnjih verzijah).
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
gddr85 ::
afair, group editor oz. gpeidt v search vpišeš, tam lahko izklopiš updejte oz. da ti updejta samo win software in ne tud hardware driverje ipd., lahko pa blokiraš tud posamezen hardware z id-ji..
Miha 333 ::
gusto ::
Ta nadzor posodobitev je za en drek. Posodablja se mu takrat, ko se mu sprdne. Me pa zanima nekaj glede nastavitve, da se ne posodablja preko mobilnih podatkov. Če recimo s telefonom naredim hotspot, računalnik ve, da je to povezava z omejeno količino podatkov? Ali vidi kot pač neko random wifi omrežje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gusto ()
cekr ::
Ta nadzor posodobitev je za en drek. Posodablja se mu takrat, ko se mu sprdne. Me pa zanima nekaj glede nastavitve, da se ne posodablja preko mobilnih podatkov. Če recimo s telefonom naredim hotspot, računalnik ve, da je to povezava z omejeno količino podatkov? Ali vidi kot pač neko random wifi omrežje.
Ve na kakšni povezavi je.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Miha 333 ::
Ve na kakšni povezavi je.
Če je povezava preko wifi na hotspot, pač ne more vedeti, zato moraš povezavo nastaviti kot omejeno, glej zgoraj.
cekr ::
Ne vem, kako je to izvedeno.
Mi pa recimo po hotelih pokaže, da je plačljiva linija.
Ne garantiram pa, da tako deluje povsod.
Mi pa recimo po hotelih pokaže, da je plačljiva linija.
Ne garantiram pa, da tako deluje povsod.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
MIHAc27 ::
Jaz grem v Services in tam izklopim Windows update. Zaenkrat je še delalo in se ni več posodabljal.
RC37 ::
Prenesi winaero tweaket in izklopi Windows update ali pa nastavi da ti samo javi da je na voljo posodobitev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako posodobiti računalnik, ki ni povezan na spletOddelek: Pomoč in nasveti | 1261 (700) | r3dkv1c4 |
» | 2gb podatkov šlo v 10 minutah na telefonuOddelek: Pomoč in nasveti | 6125 (4755) | Magic1 |
» | WIN7 - PosodobitveOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (895) | h25 |
» | Nokia n9 navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 1283 (1144) | fl0w |
» | PC CompanionOddelek: Mobilne tehnologije | 1104 (1012) | SkyEye90 |