Forum » Mobilne tehnologije » LG G6 ali Huawei Mate 9
LG G6 ali Huawei Mate 9
PlayTheGame ::
Omenjena modela sta nekako prišla v ožji izbor, cenovno sta si blizu (vzel bi pri operaterju na vezavo).
Mate 9 ima boljšo baterijo, kamero in več notranjega prostora (64 Gb); G6 dobim ceneje, ima boljši zaslon (1440p), lepše sede v roko, ima FM radio in naj bi imel manj bloatware-a.
Z LG imam dobre izkušnje, trenutno imam G2, ki mi dobro služi že več kot 3 leta, zato bo ostal v familiji. S Huawei na drugi strani nimam izkušenj, kar vem o njih je iz raznih reviewov z interneta, o dotičnem modelu sicer berem večinoma pozitivne kritike oz. izkušnje uporabnikov.
Vsak ima torej svoje prednosti in slabosti, katerega bi izbrali vi?
Mate 9 ima boljšo baterijo, kamero in več notranjega prostora (64 Gb); G6 dobim ceneje, ima boljši zaslon (1440p), lepše sede v roko, ima FM radio in naj bi imel manj bloatware-a.
Z LG imam dobre izkušnje, trenutno imam G2, ki mi dobro služi že več kot 3 leta, zato bo ostal v familiji. S Huawei na drugi strani nimam izkušenj, kar vem o njih je iz raznih reviewov z interneta, o dotičnem modelu sicer berem večinoma pozitivne kritike oz. izkušnje uporabnikov.
Vsak ima torej svoje prednosti in slabosti, katerega bi izbrali vi?
MSI B650 Tomahawk WiFi|AMD Ryzen 7 7700|Asus RTX 4070 Super 12Gb
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold
32GB DDR5 6000|Samsung NVMe SSD 990PRO 2TB|Corsair 850W 80+Gold
paliskic ::
G6 ne poznam, kot uporabnik Mate-a pa ti ga lahko le priporočam. Top telefon, sploh pa za ta denar.
Dr_M ::
Ni veliko telefonov z boljso kamero od G6 in huawei ni eden iz med teh.
Edino kar je na Mate 9 bolje, je velik zaslon.
Edino kar je na Mate 9 bolje, je velik zaslon.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Dimnik ::
Na tvojem mestu bi šel v poslovalnico in sprobal oba.....sem imel lg6 pa sem ga po enem tednu prodal, ker mi ni ustrezal, npr. na svetlobi se slabo vidi ekran, tipkanje po ekranu mi je delovalo plastično....če bi se jaz sedaj odločal, bi vzel mate9
next3steps ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izbira novega GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 6610 (4922) | Buljan |
» | LG išče pot iz težav pri prodaji pametnih telefonov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 15832 (11945) | bambam20 |
» | Nakup mobitela, dobra kameraOddelek: Mobilne tehnologije | 9013 (7211) | r3dkv1c4 |
» | Tu je Huawei Mate 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 27545 (21399) | ivan01 |